Hoteller i nærheten av Stansted flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Stansted flyplass

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
0.3 km from Stansted
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
971 kr
per natt
14. des.–15. des.
4.3/5Utmerket! (4,274 anmeldelser)
Godt valg:)

"Supert hotell rett ved flyplassen."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
0.5 km from Stansted
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
859 kr
per natt
14. des.–15. des.
4.4/5Fantastisk! (2,958 anmeldelser)
Praktisk og greit.

"Ypperlig plassering for videre reise fra Stansted. Grei service, fine rom og god mat."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
1.5 km from Stansted
Gratis avbestilling
586 kr
per natt
15. des.–16. des.
3.8/5Bra! (1,898 anmeldelser)

"Grei hotell i nærheten av flyplassen . Det går buss fra flyplassen til hotellet som koster 3 euro per person per vei."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Holiday Inn Express London Stansted Airport
The Willows Guesthouse
2.5 out of 5
0.8 km from Stansted
661 kr
per natt
20. des.–21. des.
4.3/5Utmerket! (31 anmeldelser)

"Veldig hyggelig og serviceminded vertskap. Koselig sted. Transport fra/til Stansted flyplass tilbys, noe som gjør stedet velegnet for en stop-over ifm videre flygning."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

The Willows Guesthouse
Stansted Airport - Luksusbilde med Parkering
1 859 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
5/5Enestående! (5 anmeldelser)
Highly recommended

"Just spent a family night here. The place is lovely. Spotlessly clean, warm, cosy and inviting. Very well equipped and the welcome pack food was really good. We didnt make any special requests but the owners live in the house next to the converted barn and said to contact them if we needed anything ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019

Stansted Airport - Luksusbilde med Parkering
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller ved Stansted i Stansted

Hotell Stansted:London Stansted Airport er den tredje største av de seks internasjonale flyplassene som betjener metropolen London. Stansted ligger 48 km nordøst for London sentrum i Essex. Flyplassen er en base for mange flyselskaper som opererer i lavprismarkedet og har flest flyvninger til Europa og Middelhavet. Du finner et godt utvalg av hoteller i Stansted.

Overnatting i Stansted

Du kan finne billig overnatting i Stansted. Med så mange reisende som behøver overnatting fordi de har en tidlig flyavgang, eller behøver et sted å sove under mellomlanding, så er det mange – både private Bed and Breakfast, enkle motell og store hotellkjeder som tilbyr den muligheten. De fleste ligger i området rundt flyplassen og tilbyr transport til og fra. Her kan du finne ditt hotellrom i Stansted.

Til og fra Stansted

Flyplassen har én terminal og rundt 20 millioner passasjerer hvert år. Selskapene som opererer her, har spesialisert seg på lavprisfly til Stansted og videre. Når du reiser til Stansted med fly fra utlandet, så er det en god ide å bestille hotellrom og transport videre på forhånd. Expedia gjør det lettere for deg. Se også på London Stansted Airports offisielle hjemmeside for oppdatert informasjon. Om du ikke har rukket å ordne transport videre på forhånd, så har Stansted en 24-timers informasjonsskranke i området for internasjonale ankomster. De vil hjelpe deg med alt du behøver. Flyplassen har også plassert en rekke såkalte Courtesy telephones, eller hjelpetelefoner, rundt på hele terminalen. Telefonene har direktelinje til informasjonsskranken.

Offentlig transport til og fra Stansted er punktlig og hyppig. Du kan velge mellom tog, buss, taxi og leiebil i Stansted. Om du kjører selv, så er flyplassen godt skiltet fra alle retninger og har mange parkeringsløsninger både for kortere og lengre perioder. For enkel transport til og fra London anbefales Stansted Express til Liverpool Street Station, som tar 50 minutter. Jernbanestasjonen ligger rett under terminalbygningen. Skal du til de vestre deler av London, så stanser ekspresstoget også ved Tottenham Hale, hvor undergrunnen tar deg videre. Om du skal være i London lenger enn en dag, så lønner det seg å bestille et Visitor Oyster Card på forhånd. Dette kortet er gyldig for all offentlig transport i London, og kostnadene for billettene er kraftig redusert i forhold til å kjøpe enkeltbilletter. Dessuten slipper du alle billettkøer. Det fungerer slik at du forhåndsbetaler et visst beløp, hvor mye kommer an på hvor lenge du skal være i London og hvor mye du skal reise. Det er lett å fylle på kortet ved alle undergrunnsstasjoner, om du skulle behøve det. Barn under 11 år reiser gratis, de over 11 må ha et eget kort. Kortet gir deg også rabatt i en rekke butikker og restauranter og redusert billettpris på kanalbåtene i London sentrum. Du kan bestille dette kortet på forhånd og få det hjem i posten, eller kjøpe det på togstasjonen på Stansted.

Inne på flyplassen

Kommer du til Stansted uten fly, så er avgangshallen i første etasje. Det finnes kafeer, restauranter, bankautomater og vekslingskontor både før og etter innsjekking. Har du sjekket inn, så må du gjennom sikkerhetskontrollen før du kommer inn i avgangshallen. Her har du en rekke tax-free butikker og serveringssteder. Det er gratis Wifi inntil en time i hele terminalbygget, og det finnes kiosker som tilbyr Internett, inklusive muligheten til å få utskrifter, mot betaling.

Nylige anmeldelser i Stansted