London

Hoteller i nærheten av Stansted flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Stansted flyplass

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
0.3 km from Stansted
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 016 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.3/5Utmerket! (4,194 anmeldelser)
Fin beliggenhet for nattlig ankomst.

"Landet ved midnatt, derfor meget praktisk å gå bare trehundre meter til hotellet. Var veldig innstilt på en pint hver da vi kom fram, men baren var stengt.(!)"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
0.5 km from Stansted
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
890 kr
per natt
26. okt.–27. okt.
4.4/5Fantastisk! (2,777 anmeldelser)
Flyplasshotell

"Flott hotell for å sove ei natt på."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
The Willows Guesthouse
2.5 out of 5
0.8 km from Stansted
647 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.1/5Veldig bra! (24 anmeldelser)

"Veldig hyggelig og serviceminded vertskap. Koselig sted. Transport fra/til Stansted flyplass tilbys, noe som gjør stedet velegnet for en stop-over ifm videre flygning."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

The Willows Guesthouse
Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
1.5 km from Stansted
Gratis avbestilling
694 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
3.8/5Bra! (1,857 anmeldelser)

"Grei hotell i nærheten av flyplassen . Det går buss fra flyplassen til hotellet som koster 3 euro per person per vei."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Holiday Inn Express London Stansted Airport
DeSalis Hotel London Stansted
3 out of 5
1.8 km from Stansted
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
608 kr
per natt
11. nov.–12. nov.
3.3/5 (548 anmeldelser)
Quiet hotel near Stansted

"Quiet hotel near Stansted. Convenient transport to and from airport. Nice wallpaintings and spacious rooms. It seems like the hotel was short of staff.The same lady both sat in the reception and picked us up at the airport! The chef came in late and food was basic to ok. Lovely peacock met us at ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

DeSalis Hotel London Stansted
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller ved Stansted i Stansted

Hotell Stansted:London Stansted Airport er den tredje største av de seks internasjonale flyplassene som betjener metropolen London. Stansted ligger 48 km nordøst for London sentrum i Essex. Flyplassen er en base for mange flyselskaper som opererer i lavprismarkedet og har flest flyvninger til Europa og Middelhavet. Du finner et godt utvalg av hoteller i Stansted.

Overnatting i Stansted

Du kan finne billig overnatting i Stansted. Med så mange reisende som behøver overnatting fordi de har en tidlig flyavgang, eller behøver et sted å sove under mellomlanding, så er det mange – både private Bed and Breakfast, enkle motell og store hotellkjeder som tilbyr den muligheten. De fleste ligger i området rundt flyplassen og tilbyr transport til og fra. Her kan du finne ditt hotellrom i Stansted.

Til og fra Stansted

Flyplassen har én terminal og rundt 20 millioner passasjerer hvert år. Selskapene som opererer her, har spesialisert seg på lavprisfly til Stansted og videre. Når du reiser til Stansted med fly fra utlandet, så er det en god ide å bestille hotellrom og transport videre på forhånd. Expedia gjør det lettere for deg. Se også på London Stansted Airports offisielle hjemmeside for oppdatert informasjon. Om du ikke har rukket å ordne transport videre på forhånd, så har Stansted en 24-timers informasjonsskranke i området for internasjonale ankomster. De vil hjelpe deg med alt du behøver. Flyplassen har også plassert en rekke såkalte Courtesy telephones, eller hjelpetelefoner, rundt på hele terminalen. Telefonene har direktelinje til informasjonsskranken.

Offentlig transport til og fra Stansted er punktlig og hyppig. Du kan velge mellom tog, buss, taxi og leiebil i Stansted. Om du kjører selv, så er flyplassen godt skiltet fra alle retninger og har mange parkeringsløsninger både for kortere og lengre perioder. For enkel transport til og fra London anbefales Stansted Express til Liverpool Street Station, som tar 50 minutter. Jernbanestasjonen ligger rett under terminalbygningen. Skal du til de vestre deler av London, så stanser ekspresstoget også ved Tottenham Hale, hvor undergrunnen tar deg videre. Om du skal være i London lenger enn en dag, så lønner det seg å bestille et Visitor Oyster Card på forhånd. Dette kortet er gyldig for all offentlig transport i London, og kostnadene for billettene er kraftig redusert i forhold til å kjøpe enkeltbilletter. Dessuten slipper du alle billettkøer. Det fungerer slik at du forhåndsbetaler et visst beløp, hvor mye kommer an på hvor lenge du skal være i London og hvor mye du skal reise. Det er lett å fylle på kortet ved alle undergrunnsstasjoner, om du skulle behøve det. Barn under 11 år reiser gratis, de over 11 må ha et eget kort. Kortet gir deg også rabatt i en rekke butikker og restauranter og redusert billettpris på kanalbåtene i London sentrum. Du kan bestille dette kortet på forhånd og få det hjem i posten, eller kjøpe det på togstasjonen på Stansted.

Inne på flyplassen

Kommer du til Stansted uten fly, så er avgangshallen i første etasje. Det finnes kafeer, restauranter, bankautomater og vekslingskontor både før og etter innsjekking. Har du sjekket inn, så må du gjennom sikkerhetskontrollen før du kommer inn i avgangshallen. Her har du en rekke tax-free butikker og serveringssteder. Det er gratis Wifi inntil en time i hele terminalbygget, og det finnes kiosker som tilbyr Internett, inklusive muligheten til å få utskrifter, mot betaling.

Nylige anmeldelser i Stansted