Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

EnglandStorbritannia

Ambleside som inkluderer liten by eller landsby, historisk arkitektur og elv eller bekk

I løpet av imperietiden bygget denne øynasjonen ikoniske bygninger, kjøpte flotte kunstsamlinger og utviklet to av verdens beste universiteter.

England er kjent for sin velstand, men det å besøke landet som en turist er overraskende rimelig. Landets største museer er gratis og den storslåtte arkitekturen og de vakre universitetene kan oppleves fra utsiden. Du kan enkelt holde deg innenfor et lavt budsjett mens du opplever Londons mange severdigheter.

London er fylt med store bygninger konstruert med rikdommene fra Englands en gang enorme imperium. The Elizabeth Tower, også kjent som Big Ben, er kronen på verket i den massive bygningen Palace of Westminster, som huser Det britiske parlamentet og ligger langs Themsen. Dra nedover langs elva til den verdenskjente Tower Bridge, en kombinert klaffe- og hengebro støttet av to høye viktorianske tårn. Eller gå forbi Buckingham Palace, dronningens statlige hjem i London.

Avslutt ditt besøk i London med et besøk på et av byens mange store museer. Det omfattende British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria & Albert Museum og National Gallery har alle gratis adgang til deres faste utstillinger.

Dra ut av London for å utforske Englands to nærliggende universitetsbyer – Oxford og Cambridge. Rusle rundt i gamle bakgårder og velfriserte gressplener på Oxford University. Gå på en guidet omvisning i Bodleian Library, som er over 400 år gammel og derfor et av Englands eldste biblioteker. Bibliotekets monumentale bygning Radcliffe Camera er et ikon i Oxford. Deretter kan du ta den korte kjøreturen til Cambridge og besøke de mange universitetene der. Ta en båttur på elven Cam og seil under Bridge of Sighs, en overdekket bro oppkalt etter den kjente Sukkenes bro i Venezia.

Reis mot sørvest i England for å oppleve Stonehenge, som ligger ute på den britiske landsbygda. Til tross for sin berømmelse, er sirkelen av steinformasjoner fra det 31. århundre f.Kr. fortsatt et mysterium. Den beste tiden på året å besøke Stonehenge er i løpet av vinteren eller under sommersolverv når steinene er på linje med den stigende solen, selv om store folkemengder ofte kommer i veien for det magiske ved denne erfaringen.

Reis til England via en av de mange internasjonale flyplassene – bare i London finner du seks. Kom deg rundt i byene med de omfattende offentlige transportnettverkene og reis rundt i landet med tog eller leiebil. De fleste reisende liker å ta minst én tur i en Londondrosje når de er på ferie i England også.

England – populære byer

St. Paul\'s Cathedral som inkluderer by, religiøse elementer og gatescener
London
Kjent for Shopping, Teater og Tur
En av de få byene som med rette kan kalle seg en verdensby. Den er spekket av interessante steder, der en ny historie venter omtrent rundt hvert hjørne.

Grunner til å reise

 • Finansdistriktet
 • Kensington High Street
 • Theatreland
Victoria Square fasiliteter samt torg eller plass, by og blomster
Birmingham
Kjent for Sjømat, Shopping og Familievennlig
Legg reisen til Birmingham, den nest største byen i Storbritannia, kjent for sine museer, shopping, kanaler, mat og musikk.

Grunner til å reise

 • Hurst Street
 • Broad Street
 • Symphony Hall
Royal Liver-bygningen fasiliteter samt by og historisk arkitektur
Liverpool
Kjent for Sjømat, Shopping og Havn
Takket være noen av Storbritannias beste band, de spennende museene og den rike sjøfartshistorien er denne kompakte nordlige byen et av Englands mest interessante kulturelle reisemål.

Grunner til å reise

 • Royal Liver Building
 • Albert Dock
 • Liverpool Pier Head Ferry Terminal
St. Peter\'s Square fasiliteter samt historisk arkitektur, by og torg eller plass
Manchester
Kjent for Sjømat, Shopping og Sport
Liker du teater, museer og kunst? Dra til Manchester!

Grunner til å reise

 • Market Street
 • Deansgate
 • Old Trafford
Wills Memorial Building som inkluderer kulturarv, by og nattbilder
Bristol
Kjent for Sjømat, Shopping og Familievennlig
Den ungdommelige kunst- og underholdningsscenen, de internasjonale festivalene og de familievennlige attraksjonene gjør Bristol til en av de mest pulserende byene i Storbritannia.

Grunner til å reise

 • We The Curious
 • St. Nicholas Market
 • Millenniumplassen
York Minster som inkluderer torg eller plass, kirke eller katedral og religion
York
Kjent for Sjømat, Gåturer og Shopping
Med monumenter fra middelalderen, brosteinsbelagte smug, et blomstrende kunstmiljø og vakre handlegater er York en av Englands mest fengslende byer.

Grunner til å reise

 • York Minster
 • Shambles
 • Yorkshire Moors