Billige flybilletter til Manchester

Billige flyreiser til Manchester

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 449 kr for enveisflyvninger og 1 265 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
KLM
SAS

Anmeldelser fra verifiserte kunder

25. feb. 2019

Tipp topp tomml opp!

En verifisert reisende
Bergen til Manchester · SAS

Fly til Manchester

Fly til Manchester

Du kommer deg lett til Manchester med fly fra Norge, og det tilbys flere avganger per uke. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Manchester, og du kan dessuten spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Manchester ligger i den nordvestlige delen av England og er en av Storbritannias største byer. For nordmenn er byen kanskje mest kjent som en fotballens by, men Manchester har mye annet å by på i tillegg. Du finner blant annet historisk interessante bygninger, spennende gallerier og museer og hyggelige parker her. Shoppinginteresserte turister vil også ha nok å fylle tiden med i denne gamle industribyen.

Flyvninger til Manchester fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Manchester både direkte og med mellomlandinger fra flere norske flyplasser. Uavhengig av om du foretrekker å fly fra Moss Lufthavn Rygge (RYG), Oslo Lufthavn (OSL) eller Stavanger Lufthavn (SVG), vil du kunne finne en flyreise som tar deg med til Manchester på kort tid. Velger du å reise fra en annen flyplass i Norge, vil du måtte bytte fly underveis, noe du kan gjøre i for eksempel Oslo eller London.

Den beste tiden å dra til Manchester er i mai–august, når været er på sitt beste. De fleste turistene velger også å bestille flyreiser til Manchester akkurat i denne perioden, noe som gjerne bidrar til høyere fly- og hotellpriser. Det kan således lønne seg å heller reise til Manchester om høsten eller tidlig på våren.

Fly til Manchester Airport (MAN)

Manchesters lufthavn er en av Englands travleste og største flyplasser. En rekke flyselskaper tilbyr flyvninger til mange ulike internasjonale reisemål herfra, så uavhengig av om turen går tilbake til Norge eller til et annet sted etter oppholdet ditt i Manchester, vil du ikke ha problemer med å komme deg videre med fly.

Manchester Airport ligger kun rundt 13 kilometer sør for byens sentrum, og det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen. Tar du flybussen, vil det ta deg 25–45 minutter å komme deg inn til byen, men det går også lokale busser i området som du kan ta. Det går dessuten tog fra flyplassen, og med dette vil det ta deg i underkant av 20 minutter å komme deg til en av de sentrale togstasjonene i Manchester.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Manchester kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Velger du å overnatte nær togstasjonen Manchester Piccadilly, vil du ikke bare kunne komme deg raskt og enkelt til og fra flyplassen med toget, men du vil også befinne deg i nærheten av spennende attraksjoner som blant annet kunstgalleriet Manchester Art Gallery. Fotballinteresserte vil kanskje foretrekke å overnatte nær National Football Museum, som dessuten ligger like ved vakre Manchester Cathedral.

Uavhengig av hvilket område du bestemmer deg for, vil du kunne bestille både overnatting og flyvninger på Expedia når du måtte ønske det.

Populære flyvninger til Manchester

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 449 kr for enveisflyvninger og 1 265 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Norwegian Air Shuttle