Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Big Ben

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Big Ben

Test P&B in UK
0.088 km fra Big Ben
Hent priser
Test P&B in UK
Test P&B in UK
0.2 km fra Big Ben
Hent priser
Test P&B in UK
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 656 kr per natt
4.3/5Excellent! (5,068 anmeldelser)

"Fint opphold for en familie på 3. Basseng og utsikt til Big Ben var populært for familiens yngste. Veldig fornøyd med beliggenhet og hotellets tilstand. Bor gjerne her igjen."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Park Plaza Westminster Bridge London
Sonder - The Arts Council
4 out of 5
0.4 km fra Big Ben
Hent priser
4.7/5Exceptional! (23 anmeldelser)
清潔

"清潔で快適。"…"

Anmeldelse skrevet 30. mar. 2020

Sonder - The Arts Council
Park Plaza County Hall London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Prisen er 1 608 kr per natt
4.3/5Excellent! (2,744 anmeldelser)
Gret place!

"Veldig ok hotell, overraskende store fine og funksjonelle rom."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Park Plaza County Hall London
London Marriott Hotel County Hall
5 out of 5
0.2 km fra Big Ben
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 878 kr per natt
4.4/5Excellent! (989 anmeldelser)
Bra hotell

"Flott hotell, men fin beliggenhet. Vi hadde stort og komfortabelt rom, men hadde ikke så mye utsikt til elven, selv om vi hadde rom med utsikt til elven. Man måtte legge godviljen til for å kalle det utsikt. God frokost. Bassenget trenger litt oppussing men ellers veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

London Marriott Hotel County Hall
The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton
Prisen er 2 666 kr per natt
4.7/5Exceptional! (687 anmeldelser)

"Litt kjedelig resepsjon, men personalet var meget hyggelig."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton
The Grand at Trafalgar Square
4 out of 5
0.7 km fra Big Ben
Prisen er 989 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,136 anmeldelser)

"Very nice experience. Friendly and helpful staff, comfortable and clean rooms, and an amazing location. Would love to stay here again in the future."…"

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2020

The Grand at Trafalgar Square
Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Prisen er 3 336 kr per natt
4.8/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Great staff and hidden treasure

"The first impression we got when visiting this hotel was how friendly and helpful the staff were. It really felt that they were truly proud of their new hotel and were very keen to show us round the facilities and explain the history behind everything. The secret whisky bar is a hidden treasure!. ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Point A Hotel - Westminster, London
3 out of 5
0.5 km fra Big Ben
Prisen er 654 kr per natt
4.2/5Very Good! (1,060 anmeldelser)
London

"Kjempe fornøyd, veldig god beliggenhet!"…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

Point A Hotel - Westminster, London
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Big Ben
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Big Ben: Et av Londons mest kjente landemerker troner majestetisk over Themsen, og den berømte klokken har, siden den begynte å klinge for første i gang i 1859, blitt et symbol på britisk pålitelighet. Det går dessverre ikke an å overnatte i klokketårnet, men det er ikke vanskelig å finne et godt hotell nær Big Ben som vil tilfredsstille dine behov.

London er en smeltedigel av forskjellige kulturer, og Englands hovedstad byr blant annet på ett utall av severdigheter og attraksjoner, restauranter med mat fra nær sagt alle verdenshjørner og endeløse shoppingmuligheter. Mange som besøker London har forskjellige behov, og det gjenspeiles også i det gode utvalget av hotellrom nær Big Ben.

Dersom du er på forretningsreise, vil det være naturlig å lete etter et komfortabelt konferansehotell. Big Ben ligger sentralt plassert i sentrum, og er et flott utgangspunkt for å ta London nærmere i øyesyn. Overnattingsstedene i dette området kan ofte tilby fasiliteter som møte- og konferanserom, kostnadsfritt trådløst internett og inkludert frokost.

Flotte attraksjoner og billige hoteller nær Big Ben

Sentrum i denne verdensmetropolen er så stort at det er nesten vanskelig å vite hvor man skal begynne å lete etter overnatting i London. Da kan det være greit å ha det berømte klokketårnet som utgangspunkt, for enten du er på jakt etter luksushoteller, familievennlige overnattingssteder eller romantiske hoteller med fokus på design og interiør, vil du finne det du leter etter i dette området. Er du ute etter ett billig hotell nær Big Ben, kan et trivelig bed & breakfast være et godt alternativ. Disse overnattingsstedene kjennetegnes ofte av hjemmekoselig atmosfære og den rause engelske gjestfriheten som så mange nordmenn elsker når de besøker London.

Når du reiser til Big Ben, ligger London med alle byens muligheter og attraksjoner for dine føtter. Etter å ha knipset noen bilder av det berømte klokketårnet, kan du spasere bort til Westminster Abbey og ta den berømte kroningskirken nærmere i øyesyn. En av de vakreste bygninger i landet blir fremdeles benyttet til kongelige brylluper og andre festligheter, og i kirkens eget museum kan du blant annet se Henrik V’s hjelm fra 1400-tallet. Etterpå kan du ta turen til Buckingham Palace, som har vært den britiske monarkens residens siden 1837.

Flere hoteller nær Big Ben

Du kan nesten ikke dra til London uten å ha besøkt et museum eller tre. I National History Museum kan du se den verdenskjente dinosaurutstillingen. Vokskabinettet Madame Tussauds byr på legemsstore voksfigurer av berømte historiske og samtidige personer. Tate Modern er Storbritannias nasjonale museum for moderne kunst. I tillegg til sin store samling av kunstverk, gir restauranten i toppetasjen fantastisk utsikt over London. Etter alle disse attraksjonene er det betryggende at det finnes så mange attraktive hoteller nær Big Ben.

Trafikken i sentrum av London kan til tider gå svært langsomt, og dersom du ønsker leiebil ved Big Ben, kan det være greit å huske på at det er venstrekjøring i England. Ofte tar du deg nok raskere frem med buss eller undergrunnsbane i denne storbyen. Det går daglige flyvninger til London fra flere norske byer, og fra flyplassene Heathrow, Stansted og Gatwick tar det rundt en time med offentlig kommunikasjon inn til sentrum i denne mangfoldige byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Big Ben?
Big Ben ligger i et urbant område i London som er kjent for vakker elveutsikt og særegen arkitektur. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 1160 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Big Ben?
London Marriott Hotel County Hall: et hotell 5 stjerner har både 2 restauranter og innendørsbasseng. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Big Ben og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Park Plaza Westminster Bridge London og The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Big Ben?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Big Ben.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Big Ben?
Se på de lærerike samlingene på Churchill War Rooms, Nasjonalgalleriet og Tate Modern. Stikk innom Westminster Abbey, Houses of Parliament og Westminster Bridge for å lære litt mer om området. Få en lokal teateropplevelse på London Dungeon, Lyceum Theatre eller Piccadilly Theatre.
Hvordan kommer jeg meg til Big Ben?
Med mange transportmuligheter er det ikke noe problem å oppleve området rundt Big Ben. I nærheten finner du t-banestasjonene St. James’s Park undergrunnsstasjon, Westminster undergrunnsstasjon og Hyde Park Corner undergrunnsstasjon. For å se mer av området kan du ta tog fra Victoria togstasjon.

Nylige anmeldelser i Big Ben