Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller nær Big Ben

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Big Ben

Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 330 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
4.4/5Excellent! (13,096 anmeldelser)

"Hotellet har en fantastisk beliggenhet i nærheten av alt. Rommene er moderne med gode senger. Undergrunnen er 5 min unna, og for noen kroner ekstra kan du nyte utsikten til Big Ben og houses of parlament. Du får virkelig London følelsen på dette hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza County Hall London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
1 874 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Excellent! (5,968 anmeldelser)

"Fin beliggenhet og flott service. Kan anbefales til alle"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Park Plaza County Hall London
Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Hent priser
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)

"This hotel was incredible. It gives you the level of 5 star service from staff that you would expect from the Ritz, 4 seasons etc but RARELY find. From the moment we checked in, we were treated warmly and the staff went out of their way to accommodate our every wish, and more. This extended to the ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Park Plaza London Waterloo
4 out of 5
0.5 km fra Big Ben
1 679 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Wonderful! (3,786 anmeldelser)

"Fantstisk hotell med bra beliggenhet og god service. Litt kjedelig frokostbuffet."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Park Plaza London Waterloo
The Royal Horseguards
5 out of 5
0.6 km fra Big Ben
Hent priser
4.5/5Wonderful! (1,982 anmeldelser)

"Fint hotell, veldig kostbar frokost, ikke verd pengene. God service , sentralt"…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2019

The Royal Horseguards
Citadines Trafalgar Square London
4 out of 5
0.7 km fra Big Ben
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 069 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.2/5Excellent! (2,748 anmeldelser)
Glimrende beliggenhet.

"Perfekt leilighet for oss. God seng og sovesofa."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Citadines Trafalgar Square London
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
1 650 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.2/5Very Good! (3,838 anmeldelser)

"veldig fint hotell med god beliggenhet. Veldig behagelig seng å sove i. kort vei til t-bane og busser"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
Marlin Waterloo
4 out of 5
0.5 km fra Big Ben
1 546 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Excellent! (2,051 anmeldelser)
Opphold

"Kjempebra opphold"…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2019

Marlin Waterloo
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4 out of 5
0.5 km fra Big Ben
2 590 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.5/5Wonderful! (3,039 anmeldelser)
A great hotel!

"We had a nice stay. Good service and a great hotel. Nice food!"…"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019

St. James' Court, A Taj Hotel, London
Park Plaza London Riverbank
4 out of 5
1 km fra Big Ben
1 783 kr
per natt
4. mai–5. mai
4.2/5Very Good! (4,751 anmeldelser)

"Flott, service og alt var helt topp,. Litt dumt at man man må bestille tid til bassnget , men fikk tid til dette også- og trente i treningsrommet. Fint hotell og rom, men kaldt vann i dusjen........"…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Park Plaza London Riverbank
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Big Ben
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Big Ben: Et av Londons mest kjente landemerker troner majestetisk over Themsen, og den berømte klokken har, siden den begynte å klinge for første i gang i 1859, blitt et symbol på britisk pålitelighet. Det går dessverre ikke an å overnatte i klokketårnet, men det er ikke vanskelig å finne et godt hotell nær Big Ben som vil tilfredsstille dine behov.

London er en smeltedigel av forskjellige kulturer, og Englands hovedstad byr blant annet på ett utall av severdigheter og attraksjoner, restauranter med mat fra nær sagt alle verdenshjørner og endeløse shoppingmuligheter. Mange som besøker London har forskjellige behov, og det gjenspeiles også i det gode utvalget av hotellrom nær Big Ben.

Dersom du er på forretningsreise, vil det være naturlig å lete etter et komfortabelt konferansehotell. Big Ben ligger sentralt plassert i sentrum, og er et flott utgangspunkt for å ta London nærmere i øyesyn. Overnattingsstedene i dette området kan ofte tilby fasiliteter som møte- og konferanserom, kostnadsfritt trådløst internett og inkludert frokost.

Flotte attraksjoner og billige hoteller nær Big Ben

Sentrum i denne verdensmetropolen er så stort at det er nesten vanskelig å vite hvor man skal begynne å lete etter overnatting i London. Da kan det være greit å ha det berømte klokketårnet som utgangspunkt, for enten du er på jakt etter luksushoteller, familievennlige overnattingssteder eller romantiske hoteller med fokus på design og interiør, vil du finne det du leter etter i dette området. Er du ute etter ett billig hotell nær Big Ben, kan et trivelig bed & breakfast være et godt alternativ. Disse overnattingsstedene kjennetegnes ofte av hjemmekoselig atmosfære og den rause engelske gjestfriheten som så mange nordmenn elsker når de besøker London.

Når du reiser til Big Ben, ligger London med alle byens muligheter og attraksjoner for dine føtter. Etter å ha knipset noen bilder av det berømte klokketårnet, kan du spasere bort til Westminster Abbey og ta den berømte kroningskirken nærmere i øyesyn. En av de vakreste bygninger i landet blir fremdeles benyttet til kongelige brylluper og andre festligheter, og i kirkens eget museum kan du blant annet se Henrik V’s hjelm fra 1400-tallet. Etterpå kan du ta turen til Buckingham Palace, som har vært den britiske monarkens residens siden 1837.

Flere hoteller nær Big Ben

Du kan nesten ikke dra til London uten å ha besøkt et museum eller tre. I National History Museum kan du se den verdenskjente dinosaurutstillingen. Vokskabinettet Madame Tussauds byr på legemsstore voksfigurer av berømte historiske og samtidige personer. Tate Modern er Storbritannias nasjonale museum for moderne kunst. I tillegg til sin store samling av kunstverk, gir restauranten i toppetasjen fantastisk utsikt over London. Etter alle disse attraksjonene er det betryggende at det finnes så mange attraktive hoteller nær Big Ben.

Trafikken i sentrum av London kan til tider gå svært langsomt, og dersom du ønsker leiebil ved Big Ben, kan det være greit å huske på at det er venstrekjøring i England. Ofte tar du deg nok raskere frem med buss eller undergrunnsbane i denne storbyen. Det går daglige flyvninger til London fra flere norske byer, og fra flyplassene Heathrow, Stansted og Gatwick tar det rundt en time med offentlig kommunikasjon inn til sentrum i denne mangfoldige byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Big Ben?
Big Ben ligger i et urbant område i London som er kjent for vakker elveutsikt og særegen arkitektur. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 1104 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Big Ben?
Park Plaza Westminster Bridge London: hotell 4-stjerners har både spa med full service og 2 restauranter. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger bare 0,5 km unna Big Ben. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet The Strand Palace Hotel og DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Big Ben?
Se på de lærerike samlingene på Westminster Abbey, Nasjonalgalleriet og Tate Modern. Stikk innom Houses of Parliament, Westminster Bridge og Coca-Cola London Eye for å lære litt mer om området. Få en lokal teateropplevelse på Lyceum Theatre, Victoria Palace Theatre eller Queen’s Theatre.
Hvordan kommer jeg meg til Big Ben?
Med mange transportmuligheter er det ikke noe problem å oppleve området rundt Big Ben. I nærheten finner du t-banestasjonene St. James’s Park undergrunnsstasjon, Westminster undergrunnsstasjon og Hyde Park Corner undergrunnsstasjon. For å se mer av området kan du ta tog fra Victoria togstasjon.

Nylige anmeldelser i Big Ben