Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Australia er verdens sjette største land regnet etter areal. Australia strekker seg helt fra Stillehavet i øst til Indiahavet i vest. Her kan det lønne seg med en leiebil – Australia har store avstander, og med tilgang på bil kan du besøke landet i eget tempo. Alle leiebiler i Australia fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Australia kan du oppleve alt fra et pulserende storbyliv til flotte strender, et spennende dyreliv og mye godt vær! Det er mange godt plasserte hentesteder hvis du vil benytte deg av bilutleie. Australia har gode veistandarder og er et land det er greit å kjøre bil i.

Leie bil i Australia

Uansett på hvilken flyplass du lander i Australia, kan du ordne det slik at leiebilen din står klar og venter på deg når du lander. Ved å bestille bil på nettet før du drar, gjerne sammen med bestillingen av hotell og fly til Australia, sørger du for at du får en fin start på ferien uten forsinkelser og plunder etter at du har ankommet. Hvis du ikke ønsker å hente bilen på en av flyplassene, kan du oppgi hvor du ønsker å hente bilen når du bestiller på nettet. Det er godt mulig å både hente og levere leiebilen i alle byene i Australia.

I Australia er det venstrekjøring, og mange nordmenn synes dette er en utfordring. Det er spesielt i kryss og innkjøringer at venstrekjøringen kan skape forvirring og usikkerhet i trafikken. Ved å velge en bil med automatgir, slipper du også å måtte gire med venstre hånd, og dette kan være en stor fordel hvis du ikke har erfaring med venstrekjøring fra før.

På langtur med leiebil i Australia

Når du først er i Australia, bør du også benytte anledningen til å besøke flere av byene i landet. I Australia er det imidlertid store avstander, og legger du ut på lange turer, må du være forberedt på å kjøre i timevis på landeveier uten å se en eneste bil. I skumringen må du være ekstra oppmerksom da det er en del ville dyr som beveger seg over veiene på denne tiden av døgnet. Det er også mange fine naturområder du kan oppleve i Australia. Du kan for eksempel kjøre langs Great Ocean Road som sies å være en av verdens fineste kystveier. Det er også god standard på hotellrom i Australia, og ikke noe problem å finne overnatting. Så du kan legge opp reiseruten din helt som du ønsker.

Det er mange lokale aktører som driver med bilutleie i Australia, og det kan til tider være vanskelig å sette seg inn i regelverket til de forskjellige aktørene. Da vil det ofte være tryggere å bestille leiebil gjennom kjente selskaper på nettet, som for eksempel Expedia. Med et par flybilletter til Australia kan du oppleve det dette unike landet har å by på, enten du bare trenger en liten og billig leiebil til bykjøring eller du vil ha en større og kraftigere bil til å kjøre over lengre distanser med.