Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Velkommen til Sydney

Med sine ikoniske byggverk som operahuset, Sydney Harbour Bridge og Finger Wharf, er den australske hovedstaden et perfekt sted å ha mest mulig mobilitet. Når du leier bil i Sydney, er det nettopp dette du får. Da kan du enkelt suse byen rundt, fra severdighet til severdighet, helt på dine egne premisser.

Når du finner bilutleie i Sydney gjennom våre nettsider, kan du samtidig være sikker på at det er ingen skjulte kostnader på leien. Dette betyr at du trygt kan skrive inn prisen i feriebudsjettet og være sikker på at det er det du betaler. Tar du med prisen for å fly til Sydney i tillegg, er du nesten ferdig med planleggingen!

Billig bilutleie i Sydney: Perfekt start på ferien

Skal du først reise over halve kloden for å få en flott ferieopplevelse, kan du ikke bare se sentrum av Sydney. Leiebil bør derfor være høyt oppe på prioriteringslisten din. For nordmenn er det enkelt å leie bil i Sydney, men husk at man kjører på venstre side av veien. Det er allikevel en fordel å sette seg inn i de grunnleggende trafikkreglene i Australia før du reiser til Sydney. Det er mange firmaer som driver bilutleie i Sydney som lar deg hente kjøretøyet på flyplassen, men dersom du har tenkt til å gjøre dette, bør du være sikker på at du er trafikksikker med en gang du kjører av gårde. Alternativt kan du bestille leiebilen levert til ditt hotell i Sydney, og gi deg selv noen dager til å bli kjent med byen først.

Når du så er klar for å kjøre selv, gjelder det bare å finne seg et spennende reisemål, og ikke minst en passende bil. Reiser du med familien, kan det lønne seg å leie en bil i Sydney med plass til alle – bagasjen også. Om du er i Australia med kjæresten eller et par kompiser, kan dere sikkert klare dere med en mindre bil, og dermed også ha flere bilutleiere i Sydney å velge mellom.

Ta leiebil fra Sydney til resten av Australia

Trafikkreglene i Australia er ganske greie å forholde seg til, og når du mestrer å kjøre med rattet på høyre side i bilen, har du kommet over det første og største hinderet. Når du skal hente leiebil i Sydney, vil de aller fleste utleiere kreve et internasjonalt anerkjent kredittkort som sikkerhet for bilen. Du må også kunne vise et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt norske sertifikat for å kunne kjøre her, og mange som driver utleie av bil i Sydney ønsker å se at du har dette før du får utlevert kjøretøy.

Husk at avstandene i Australia kan være særdeles store, og at du ikke burde legge ut på langtur uten grundige forberedelser og med mye ekstra utstyr. Men kanskje du ikke trenger det? Du vil kunne få mange ukers spenning og moro med en leiebil i Sydney uten at du trenger å reise noe særlig lenger enn i storbyen. Og det trenger du virkelig ikke: Sydney har opplevelser for enhver smak.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sydney

Hva er den beste prisen på leiebil i Sydney?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sydney .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sydney?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sydney er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sydney?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sydney?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sydney

Utforsk Sydney med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!