Guam

Reiseguide
Puntan Dos Amantes som inkluderer tropisk landskap, kyst og utsikt
Opplev denne tropiske øyas fortryllende blanding av innfødt chamorro, spansk og amerikansk innflytelse, med vakre strender, god shopping og fantastisk utsikt.

Guam er den største øya i Mikronesia, og en del av Mariana-øygruppen. Dette landet i det nordlige Stillehavet er amerikansk territorium, og er kjent for sin vakre kystlinje, flotte havn, spennende kultur og amerikanske preg. Du kan reise til Guam på et fredelig avbrekk, romantisk tur eller familieferie. Besøk strender for å slappe av under den varme tropiske solen, eller prøv vannsport. Oppdag den lokale chamorro-kulturen, og lær om Guams fascinerende historie fra andre verdenskrig.

Start ferien i Guam i Hagatna (Agana), som er øyas hovedstad. Utforsk landsbyen via en historisk turløype, og se rester etter Guams europeiske innflytelse, slik som Plaza de España og Dulce Nombre de Maria-katedralen. Besøk shoppingområdet Chamorro landsby og det henrivende nattmarkedet på onsdager. Prøv nydelig spanskinspirert lokal mat, og la deg underholde av de flinke gatemusikerne på markedet. Se tradisjonell ilddans, og kjøp håndlagde suvenirer, slik som skjellkjeder og vevde kurver. Utforsk Tumon, som ligger i nærheten, for å finne eksklusive hoteller og shopping samt en stripe langs vannet med barer og klubber.

Dra nordover for finne Guams flotte kalksteinsplatå og en rekke vakre strender. Dra innom den sjarmerende landsbyen Dededo for å titte i bodene på et travelt loppemarked i helgene. Ved Puntan Dos Amantes, et fantastisk utsiktspunkt på nordspissen av Tumon-bukten, kan du se den flotte utsikten over øst- og vestkysten til øya, og lære om chamorro-legenden som ga navn til utsiktspunktet. Besøk Guam nasjonale villdyrreservat på Ritidian Point for å se grønne havskilpadder langs høye kalkklipper.

I den sørlige regionen av Guam finner du fjellandskap og jordbrukssamfunn som ligger i de grønne åssidene. Lær om chamorro-tradisjonene i GEF PA'GO Chamorro kulturlandsby i Inarajan, der du kan se håndverkere lage regionalt håndverk inne i en autentisk chamorro-hytte med stråtak. Utforsk sørvestkysten og besøk de vakre Cocos-øyene, Talofofo-bukten med svart sand og Cetti-bukten. Gå opp til de fantastiske øvre og nedre Sigua-fallene.

Du kommer til Guam med fly via Won Pat Guam internasjonale flyplass. Utforsk øya med buss, leid båt eller leiebil. Besøk Guam mellom desember og juni for å oppleve øya i den tørre sesongen.

Guam – populære byer

Puntan Dos Amantes som inkluderer tropisk landskap, kyst og utsikt
Tamuning
Kjent for Strandutsikt, Restauranter og Shopping
Reis til Tamuning, som kan by på strender, flott vær og underholdning.

Grunner til å reise

  • Tumon strand
  • Puntan Dos Amantes
  • Alpat-øyen
Hagatna
Hagatna
Kjent for Sjømat, Turgåing og Familievennlig
Reiselysten? Dra til koselige Hagatna for god mat, sjøutsikt og kirker.

Grunner til å reise

  • Chamorro Village
  • Lattesteinparken
Dededo
Dededo
Kjent for Turgåing, Shopping og Strandutsikt
Reis til Dededo: strender og mye mer.

Grunner til å reise

  • Coco Palm Garden Beach
  • Tanguisson Beach
Yigo
Yigo
Kjent for Naturparker og Strandutsikt
Opplev Yigo: parker, strender og mye mer!

Grunner til å reise

  • Ritidian Point
Piti
Piti
Kjent for Marinaer
Reis til Piti: havneområder og mye mer.

Grunner til å reise

  • Fish Eye Marine Park
Mangilao
Mangilao
Kjent for Golf, Løping og Øyer
Mangilao venter: golf, øyutsikt, museer og mye mer!

Guam

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: