Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til New Zealand

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til New Zealand

Flyvninger til New Zealand

En flyreise til naturskjønne New Zealand er en av de lengste flyturene du kan ta fra Norge, men når du først kommer frem kan du se frem til en ferie fylt med spenning, vakker natur og hyggelige mennesker. Når man reiser til New Zealand, må man regne med at flybillettene koster en del. Bruker du Expedia er du imidlertid sikret så billige flybilletter til New Zealand som mulig..

Det er naturlig nok ingen direkteflyvninger til New Zealand fra Norge, og det er stort sett to eller tre mellomlandinger før man er fremme. Du må regne med en reisetid på rundt 30 timer når du flyr til New Zealand. Er du heldig kan du slippe unna med i overkant av 25 timer, men ofte kan turen også ta opp mot 35 timer.

En av fordelene med å bestille en reise til New Zealand, er at nordmenn ikke trenger visum for å besøke landet. Du kan oppholde deg i landet i inntil tre måneder uten visum, men du må være i stand til å vise reisedokumenter ved forespørsel. Gjennom en avtale Norge har med New Zealand kan man også få arbeidsferievisum til landet, noe som lar nordmenn under 31 år oppholde seg og arbeide i landet i inntil 12 måneder.

Read More

Det er to store øyer som utgjør New Zealand, Nordøya og Sørøya, samt en rekke mindre øyer. Den største byen er Auckland, og det er denne byen som tiltrekker seg flest besøkende og hvor du vil finne mange gode og rimelige hotell på New Zealand. Hovedstaden er imidlertid Wellington, og den er plassert midt i landet. New Zealand har storslagen og variert natur, med høye dramatiske fjell, flotte strender, vulkaner, isbreer, tropisk regnskog og vakre innsjøer – noe som har lokket mange filmskapere til landet. Den mest kjente filminnspillingene i New Zealand er Ringenes Herre-trilogien, og settene fra filmen har nærmest blitt en egen turistindustri.

Flyvninger til New Zealand fra flyplasser i Norge

De billigste flybillettene til New Zealand fra Norge, får du ved å reise fra Oslo Lufthavn. Fra landets øvrige flyplasser vil du ofte først måtte fly til Oslo, før turen deretter går videre. Det er i all hovedsak utenlandske selskaper som tar seg av flyvninger til New Zealand, blant annet Singapore Airlines, Emirates og KLM.

Flyvninger til Auckland internasjonale lufthavn

Denne flyplassen ligger helt nord på Nordøya, i byen Mangere, som er en forstad til Auckland. Det er 21 kilometer fra flyplassen og inn til Auckland sentrum. For å komme deg fra flyplassen og inn til byen har du valget mellom flybusser eller drosjer.

Flyvninger til Christchurch internasjonale lufthavn

Christchurch internasjonale flyplass ligger på Sørøya, i byen Harewood, som er en forstad til Christchurch – New Zealands tredje største by. Flyplassen ligger 12 kilometer nordvest for Christchurch sentrum. Det er busser og drosjer som tar seg av transporten av passasjerene fra flyplassen og inn til sentrum.

Flyvninger til Wellington internasjonale lufthavn

Denne flyplassen ligger helt sør på Nordøya, i byen Rongotai, som er en forstad til hovedstaden Wellington. Flyplassen ligger omtrent 8 km fra sentrum, en strekning som tar omtrent 10 minutter med flybuss eller drosje.