Billige flybilletter til New Zealand

De beste byene å besøke i New Zealand

Billige flyreiser til New Zealand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 14 680 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
British Airways
British Airways
British Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
British Airways
Qatar Airways
Qantas Airways
Emirates
Thai Airways International
Cathay Pacific
United
Finnair
Singapore Airlines
Air New Zealand
British Airways
Emirates
Lufthansa
KLM

Fly til New Zealand

Flyvninger til New Zealand

En flyreise til naturskjønne New Zealand er en av de lengste flyturene du kan ta fra Norge, men når du først kommer frem kan du se frem til en ferie fylt med spenning, vakker natur og hyggelige mennesker. Når man reiser til New Zealand, må man regne med at flybillettene koster en del. Bruker du Expedia er du imidlertid sikret så billige flybilletter til New Zealand som mulig..

Det er naturlig nok ingen direkteflyvninger til New Zealand fra Norge, og det er stort sett to eller tre mellomlandinger før man er fremme. Du må regne med en reisetid på rundt 30 timer når du flyr til New Zealand. Er du heldig kan du slippe unna med i overkant av 25 timer, men ofte kan turen også ta opp mot 35 timer.

En av fordelene med å bestille en reise til New Zealand, er at nordmenn ikke trenger visum for å besøke landet. Du kan oppholde deg i landet i inntil tre måneder uten visum, men du må være i stand til å vise reisedokumenter ved forespørsel. Gjennom en avtale Norge har med New Zealand kan man også få arbeidsferievisum til landet, noe som lar nordmenn under 31 år oppholde seg og arbeide i landet i inntil 12 måneder.

Read More

Det er to store øyer som utgjør New Zealand, Nordøya og Sørøya, samt en rekke mindre øyer. Den største byen er Auckland, og det er denne byen som tiltrekker seg flest besøkende og hvor du vil finne mange gode og rimelige hotell på New Zealand. Hovedstaden er imidlertid Wellington, og den er plassert midt i landet. New Zealand har storslagen og variert natur, med høye dramatiske fjell, flotte strender, vulkaner, isbreer, tropisk regnskog og vakre innsjøer – noe som har lokket mange filmskapere til landet. Den mest kjente filminnspillingene i New Zealand er Ringenes Herre-trilogien, og settene fra filmen har nærmest blitt en egen turistindustri.

Flyvninger til New Zealand fra flyplasser i Norge

De billigste flybillettene til New Zealand fra Norge, får du ved å reise fra Oslo Lufthavn. Fra landets øvrige flyplasser vil du ofte først måtte fly til Oslo, før turen deretter går videre. Det er i all hovedsak utenlandske selskaper som tar seg av flyvninger til New Zealand, blant annet Singapore Airlines, Emirates og KLM.

Flyvninger til Auckland internasjonale lufthavn

Denne flyplassen ligger helt nord på Nordøya, i byen Mangere, som er en forstad til Auckland. Det er 21 kilometer fra flyplassen og inn til Auckland sentrum. For å komme deg fra flyplassen og inn til byen har du valget mellom flybusser eller drosjer.

Flyvninger til Christchurch internasjonale lufthavn

Christchurch internasjonale flyplass ligger på Sørøya, i byen Harewood, som er en forstad til Christchurch – New Zealands tredje største by. Flyplassen ligger 12 kilometer nordvest for Christchurch sentrum. Det er busser og drosjer som tar seg av transporten av passasjerene fra flyplassen og inn til sentrum.

Flyvninger til Wellington internasjonale lufthavn

Denne flyplassen ligger helt sør på Nordøya, i byen Rongotai, som er en forstad til hovedstaden Wellington. Flyplassen ligger omtrent 8 km fra sentrum, en strekning som tar omtrent 10 minutter med flybuss eller drosje.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til New Zealand som følge av COVID-19?
Gå innom kundeserviceportalen vår for informasjon om endring og avbestilling av fly i forbindelse med COVID-19. Du burde også gjøre deg godt kjent med betingelsene til flyselskapet du helst vil reise med, før du faktisk bestiller.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til New Zealand under COVID-19?
Med så mange nye foranstaltninger på plass i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Her har vi samlet noen praktiske tips du kan lese før du går om bord i flyet til New Zealand.

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før du bestiller. Du bør også kontrollere om du må følge noen regler ved ankomst, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller ha på deg munnbind. Det er sannsynlig at du blir bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Passasjerer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord i flyet.
 • For å minimere risikoen for smitte må du lese av boardingkortet i skanneren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til lufthavnbetjentene direkte.
 • Én flaske med håndsprit er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine i sikkerhetskontrollen, burde du putte små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen i stedet for på brettet.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å gå gjennom håndbagasjen din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til New Zealand?
Bestill lang tid i forveien, vurder andre flyplasser, bruk bonuspoengene du har spart opp – mulighetene er mange! Du kan dessuten benytte deg av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Gjør et søk etter fly til New Zealand, og bruk funksjonen til å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. De sju siste dagene var den laveste prisen til New Zealand 14 680 kr.
Hvor mye koster en flyreise til New Zealand?
Du kunne ha skaffet deg en flybillett tur-retur til New Zealand for mellom 14 680 kr og 30 197 kr de siste sju dagene. Den laveste prisen for fly én vei fra () var på samme tid kun .
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i New Zealand?
Hvilken flyplass du ankommer i New Zealand, vil avhenge av hvor reisen begynner, og hva som er reisemålet. Her får du en liste over de mest populære flyplassene i regionen:

 • Auckland (AKL-Auckland internasjonale flyplass) – 4925 flyvninger per måned.
 • Wellington (WLG-Wellington internasjonale flyplass) – 3370 flyvninger per måned.
 • Christchurch (CHC-Christchurch internasjonale flyplass) – 2923 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til New Zealand?
I løpet av de siste sju dagene kostet flyvninger til New Zealand et sted mellom 14 680 kr og 30 197 kr. Prisene går gjerne opp over tid, så ikke nøl med å bestille hvis du vil sikre deg de beste tilbudene.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til New Zealand?
Det er lurt å reise i februar for å få de beste tilbudene på billetter til New Zealand. Det er som regel dyrest å reise med fly i sommerferien og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til New Zealand?
Flytiden kan være lang eller kort. Det avhenger av hvilket avreisested du har valgt. For å hjelpe deg med å planlegge en reise til New Zealand kan du ta en titt på denne listen over gjennomsnittlige flytider for noen av de mest populære rutene:

 • Fra Christchurch (CHC-Christchurch internasjonale flyplass) til Auckland (AKL-Auckland internasjonale flyplass): 1 t og 23 min
 • Fra Wellington (WLG-Wellington internasjonale flyplass) til Auckland (AKL-Auckland internasjonale flyplass): 1 t og 4 min
 • Fra Queenstown (ZQN-Queenstown internasjonale flyplass) til Auckland (AKL-Auckland internasjonale flyplass): 1 t og 45 min

Hva er de beste tingene å gjøre i New Zealand?

 • Auckland har kultur og atmosfære, og er et ideelt sted å begynne eventyret ditt i New Zealand. Du kan blant annet besøke kjente severdigheter som Sky Tower, dra på shopping eller prøve ut noen av byens førsteklasses restauranter. Valget er ditt!
 • Når du vurderer aktiviteter for ferien din, bør du ta hensyn til at Auckland har et maritimt klima. Det er alltid lurt å sjekke temperaturene før du drar, så du vet hva slags vær du kan vente deg.
 • Omtrent 490 km sør for Auckland finner du Wellington, som også kan være verdt et besøk. De mest populære severdighetene inkluderer Wellington Waterfront, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til New Zealand på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til New Zealand.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til New Zealand som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til New Zealand, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til New Zealand!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til New Zealand under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i New Zealand tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til New Zealand, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.