Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Kiribati

Planlegger du en reise til Kiribati? Vår reiseguide for Kiribati er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Kiribati. Les videre for å skape din pefekte reise til Kiribati.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Kiribati så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Kiribati og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Kiribati for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Kiribati venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Kiribati for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Kiribati, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Kiribati. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Kiribati kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Kiribati enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Kiribati. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Kiribati, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Kiribati ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Kiribati og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Kiribati. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Kiribati

Vis alle de 1 overnattingsstedene i Kiribati
Terau Beach Bungalow
Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
Mer informasjon
 
Terau Beach Bungalow

Terau Beach Bungalow

Tebero Road, Abaiang, Kiribati
   
  5,0 av 5
  2.0 av 5.0 Stjerner

  I can't recommend Terau Beach Bungalows highly enough. Kaboua and Tinnai (pronounced "Sin-ai"), who run the place, couldn't do enough to make my stay comfortable. The accommodation is thatched huts - so don't expect 5 star - but there can't be many 5 star places where you're lulled to sleep by the ...

  De beste tilbudene på fly

  Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.