Leiebiler fra National i Norge

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Alt du trenger å vite om å leie bil fra National Car Rental i Norge

Hvor har National Car Rental hentesteder i Norge?

I Norge finner du leiebilhentestedene til National Car Rental i hovedbyene, populære nabolag og på flyplassene.

Hvordan får jeg de beste tilbudene fra National Car Rental i Norge?

På Expedia.no kan du spare penger på leiebiler fra National Car Rental i Norge ved først å velge hente- og leveringssted samt datoer. Filtrer deretter søkeresultatene etter biltype, daglig pris og andre spesifikasjoner for å få det beste tilbudet.

Hva slags biltyper har National Car Rental i Norge?

Du kan se det store leiebilutvalget til National Car Rental i Norge ved først å velge hente- og leveringssted. I søkeresultatene ser du flere biltyper for hver type budsjett (fra luksus- til økonomibil) og reise.

Hva er fordelene ved å leie bil fra National Car Rental i Norge gjennom Expedia.no?

Du finner gode tilbud fra National Car Rental på Expedia.no, og du kan se frem til eksepsjonell service, biltyper i alle prisklasser og praktiske bilutleiesteder. For å sammenligne leiebilselskaper kan du sjekke ut leiebiltilbudene våre i Norge, som alle kan friste med gode priser.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min?

Gjennom Expedia.no er det enkelt å avbestille leiebiler som skal betales for ved henting. Logg på kontoen din, og velg «Søk etter reiserute». Under «Administrer bestillinger» klikker du på «Avbestill». Har du betalt på forhånd, kan du sjekke reiseruten din for å se om du er kvalifisert for refusjon.

Hvorfor bør jeg leie bil gjennom Expedia.no?

På Expedia.no kan du bestille alle deler av reisen på ett sted. Du kan finne både leiebiler og hoteller i Norge til gode priser. Og du får poeng for hver bestilling. Bestiller du hele reisen til Norge samlet som én pakkereise, kan du spare enda mer.