Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Storslett

Velkommen til Storslett

Storslett er et tettsted i Nordreisa kommune i Troms som ligger helt innerst i Reisafjorden. Innbyggertallet er ikke på mer enn knappe 1800. Storslett ble helt ødelagt under den andre verdenskrigen, men ble senere bygget opp igjen. Når du velger å benytte leiebil i Storslett kan du utforske dette området og den imponerende naturen her. Alle leiebiler i Storslett er uten skjulte kostnader.

Den nærmeste flyplassen finner du i Sørkjosen, bare fem km unna. Når du skal fly til Storslett og Sørkjosen lufthavn, må du ordne det slik at du kan plukke opp leiebilen på flyplassen. Det er svært viktig at du forhåndsbestiller bilen, fordi det ikke står biler her.

Leie bil i Storslett

Når du skal reise til Storslett lander du på Sørkjosen lufthavn. Du har ett firma som driver med bilutleie på flyplassen, men de har ingen bilpark stående på flyplassen. De kjører imidlertid inn biler fra Alta på bestilling, og hvis du er tidlig ute, har du et greit utvalg av biler å velge mellom. Er du derimot sent ute med bestillingen, kan utvalget være noe begrenset.

Det tar ikke mange minuttene å kjøre inn til tettstedet, du følger enkelt og greit E6 innover fjorden. Det er også mulig å bestille taxi fra flyplassen i flyplassens åpningstid hvis du heller vil benytte ett av de lokale firmaene som driver med bilutleie i Storslett. De er også behjelpelige med å levere bilen på flyplassen hvis du ønsker det.

Hvis du velger å bestiller hotell i Storslett samtidig med leiebilen, har du gode muligheter for å gjøre et kupp. Uansett om du velger en pakkeløsning, eller bare skal leie en bil, har du gode muligheter til å få billig leie av bil i Storslett.

Mange opplevelser med leiebil i Storslett

Når du har ordnet deg en billig leiebil i Storslett kan du ta turen til Dalvesia gård som driver Lyngshestlandet. Her kan du lære mer om den norske hesterasen lyngshesten, eller nordlandshesten som den også kalles, være med på lengre eller kortere rideturer inn i Reisa nasjonalpark, eller oppleve gårdslivet med hesten. For deg som er glad i eller nysgjerrig på hest, er dette en flott aktivitet å få med seg.

Hvis du skal leie bil i Storslett, kan ta turen til Saraelv Villmarkssenter som også holder til her. De har faste og skreddersydde turer både sommer og vinter. Du kan utforske naturen i båt og kano på de mange elvene og oppleve fantastiske fosser og dyreliv. Eller du kan dra innover vidda på snøskuter om vinteren og kanskje få oppleve både nordlys og isfiske.

Det er også et fantastisk fint turområde her, med mange både vanskelige og lette turer. Hva med å ta turen opp på Nordkjosfjellet? Fra toppen er det fantastisk utsikt utover havet og øyene. Det er også mange både betjente og ubetjente hytter i området. Så her kan du gå på så lange eller så korte turer som du ønsker. En ferie til Storslett har mye flott natur å by på, uansett vær!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Storslett

Hva er den beste prisen på leiebil i Storslett?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Storslett .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Storslett?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Storslett er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Storslett?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Storslett?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Storslett

Utforsk Storslett med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!