Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Storslett

Velkommen til Storslett

Storslett er et tettsted i Nordreisa kommune i Troms som ligger helt innerst i Reisafjorden. Innbyggertallet er ikke på mer enn knappe 1800. Storslett ble helt ødelagt under den andre verdenskrigen, men ble senere bygget opp igjen. Når du velger å benytte leiebil i Storslett kan du utforske dette området og den imponerende naturen her. Alle leiebiler i Storslett er uten skjulte kostnader.

Den nærmeste flyplassen finner du i Sørkjosen, bare fem km unna. Når du skal fly til Storslett og Sørkjosen lufthavn, må du ordne det slik at du kan plukke opp leiebilen på flyplassen. Det er svært viktig at du forhåndsbestiller bilen, fordi det ikke står biler her.

Leie bil i Storslett

Når du skal reise til Storslett lander du på Sørkjosen lufthavn. Du har ett firma som driver med bilutleie på flyplassen, men de har ingen bilpark stående på flyplassen. De kjører imidlertid inn biler fra Alta på bestilling, og hvis du er tidlig ute, har du et greit utvalg av biler å velge mellom. Er du derimot sent ute med bestillingen, kan utvalget være noe begrenset.

Det tar ikke mange minuttene å kjøre inn til tettstedet, du følger enkelt og greit E6 innover fjorden. Det er også mulig å bestille taxi fra flyplassen i flyplassens åpningstid hvis du heller vil benytte ett av de lokale firmaene som driver med bilutleie i Storslett. De er også behjelpelige med å levere bilen på flyplassen hvis du ønsker det.

Hvis du velger å bestiller hotell i Storslett samtidig med leiebilen, har du gode muligheter for å gjøre et kupp. Uansett om du velger en pakkeløsning, eller bare skal leie en bil, har du gode muligheter til å få billig leie av bil i Storslett.

Mange opplevelser med leiebil i Storslett

Når du har ordnet deg en billig leiebil i Storslett kan du ta turen til Dalvesia gård som driver Lyngshestlandet. Her kan du lære mer om den norske hesterasen lyngshesten, eller nordlandshesten som den også kalles, være med på lengre eller kortere rideturer inn i Reisa nasjonalpark, eller oppleve gårdslivet med hesten. For deg som er glad i eller nysgjerrig på hest, er dette en flott aktivitet å få med seg.

Hvis du skal leie bil i Storslett, kan ta turen til Saraelv Villmarkssenter som også holder til her. De har faste og skreddersydde turer både sommer og vinter. Du kan utforske naturen i båt og kano på de mange elvene og oppleve fantastiske fosser og dyreliv. Eller du kan dra innover vidda på snøskuter om vinteren og kanskje få oppleve både nordlys og isfiske.

Det er også et fantastisk fint turområde her, med mange både vanskelige og lette turer. Hva med å ta turen opp på Nordkjosfjellet? Fra toppen er det fantastisk utsikt utover havet og øyene. Det er også mange både betjente og ubetjente hytter i området. Så her kan du gå på så lange eller så korte turer som du ønsker. En ferie til Storslett har mye flott natur å by på, uansett vær!

Utforsk Storslett

Utforsk Storslett med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!