Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Guam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Guam

Fly til Guam

En reise til Guam kan bli veldig dyr, men Expedia kan hjelpe deg med å senke de samlede reisekostnadene. Bestill flybilletter til Guam gjennom Expedia og spar penger. Hvis det viktigste for deg er å finne billige flyreiser til Guam, kan du sortere søkeresultatene ut fra pris. Du kan også se rimeligere samlede resultater hvis du ser etter flybilletter til Guam i lavsesongen. Regntiden i Guam varer fra juli til desember, og i denne perioden kan du spare mye penger på flyreiser til Guam.

Beste alternativer for flyreiser til Guam

Å finne billige flybilletter til Guam er ikke det eneste hensynet når du kjøper billetter til dette fjerne landet. Flyreiser fra vestkysten av USA til Guam kan være så korte som 15 timer med bare én mellomlanding, mens flyvninger fra andre steder i USA kan vare fra 19 timer til over 30. Tenk igjennom eventuelle tidsbegrensninger før du kjøper flybilletter til Guam. Alle passasjerer må reise via Honolulu på vei til Guam, og det er populært å legge inn et lite opphold på Hawaii. Expedia kan hjelpe deg med dette også. Kjøp ganske enkelt to flyreiser: en som går direkte til Honolulu og en fra Honolulu til Guam noen dager senere. Det gir deg to feriereisemål, i tillegg til muligheten til å ta et direktefly mellom øyene.

Bestill flybilletter til Guam hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Reisetips for Guam

Siden Guam er et amerikansk territorium, trenger du ikke pass når du skal inn på øya. Men det er likevel en god idé å ha med pass når du skal fly til Guam. Mange flyvninger mellomlander i Japan, og du må ha pass hvis du skal forlate flyet. Siden det er amerikansk territorium, er den offisielle valutaen i Guam amerikanske dollar, og de fleste innbyggerne snakker engelsk. Men det er likevel smart å ha med seg kredittkort, betalingskort eller reisesjekker i tillegg til litt kontanter. Selv om Guam juridisk sett er en del av USA, må passasjerer som reiser gjennom Guam International Airport, gå gjennom tollen.