Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Montreal

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Montreal

Fly til Montreal

Den rene og vakre byen Montreal er et populært reisemål for de som ønsker en kulturell og stimulerende ferie. Flybilletter til Montreal er også populære blant mange internasjonale forretningsreisende. Flyplassen Pierre Elliott Trudeau Intl. Airport i Montreal har faktisk flere internasjonale reisende enn innenlandsreisende. Det er enkelt å reise fra USA til Canada. Ett besøk til denne øybyen og du vil se etter flybilletter til Montreal igjen og igjen. Det er viktig å være oppmerksom på at du må ha et gyldig pass for å reise inn igjen i USA fra Canada når du reiser med fly. Barn under 16 år er unntak fra denne regelen, men de må ha med seg fødselsattest eller andre bevis på statsborgerskap.

De beste tidene å reise på

Montreal, som store deler av Canada, kan være veldig kald om vinteren. Dette er imidlertid en utmerket årstid for å finne billige flybilletter til Montreal. I Underground City i Montreal kan du oppleve byens unike sjarme uten å fryse. Og flybillettene til Montreal er på sitt billigste i denne årstiden. Sommersesongen er likevel den som tiltrekker flere mennesker og har høyere priser, men med god grunn. Byen er forholdsvis rolig om dagen og våkner til liv om kvelden. De milde temperaturene og kunstfestivalene om våren og høsten er gode grunner til finne flyreiser til Montreal. Det passer alltid å ta en tur til denne byen, men flybillettprisene til Montreal faller i takt med temperaturen.

Bestill flybilletter til Montreal hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Hva kan du forvente av flyreiser til Montreal

Flytiden er selvsagt avhengig av hvor du reiser fra. Flyreiser til Montreal varierer fra ca. 11 til 16 timer fra Oslo med ett stopp. Hvis du ikke har noe imot en lenger flytur og fokuserer mer på å finne billige flybilletter til Montreal, kan du enkelt finne rimelige billetter med flere stopp. Uansett hva du ønsker, kan du finne akkurat det du er ute etter når du søker etter flybilletter på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Montreal

Ankomstflyplass Montreal
Ankomstflyplassens IATA-kode YMQ

Populære flyvninger til Montreal

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.