Billige flybilletter til Portland

Billige flyreiser til Portland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 7 647 kr for enveisflyvninger og 4 029 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
United
Finnair
KLM
KLM
Lufthansa
Condor
Icelandair
Lufthansa
Delta

Fly til Portland

Skal du fly til Portland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Portland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Portland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Portland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Portland?
Portland, OR (PDX-Portland internasjonale flyplass) er den ene flyplassen nær denne byen.
Hvor langt er det til PDX lufthavn fra sentrum av Portland?
PDX ligger 11 km fra sentrumsområdet i Portland, så du må forvente en kort tur videre til sentrum.
Kan jeg fly til Portland nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Portland, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Portland?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Portland, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Portland med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Portland, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Portland?
PDX lufthavn ligger 11 km fra sentrumsområdet, og er inngangsporten til Portland.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Portland?
18 flyselskaper har flyvninger til Portland fra 59 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Portland?
Alaska Airlines og Delta Air Lines flyr ofte til Portland. Fly med Alaska Airlines fra Nordporten, er en av de mest populære valgmulighetene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Portland?
Med omtrent 1333 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du lande i Portland før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Portland avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Portland har avgang fra flyplasser i Inglewood, Fremont og Clinton.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Portland?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Inglewood til Portland tar flyturen vanligvis rundt 1 t og 48 min. Fra Fremont kan du forvente 2 t og 56 min, mens det fra Clinton tar 3 t og 47 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Portland?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene bereiste reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. En annen bra måte å dra i land gode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å lande på en av de minst travle. En annen måte å spare penger på er å bestille tidlig. Hvis du finner et fantastisk tilbud, har du ingen tid å miste. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Portland?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Portland gå som smurt eller være langtekkelig. Vi har laget noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en knallbra flyreise er å pakke håndbagasjen før du drar. Begynn med det viktigste: pass, ombordstigningskort, penger og viktige medisiner. Deretter bør du pakke ting som holder deg underholdt, som PC eller en spennende bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, ansiktsservietter og ekstra klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive produkter som blekemidler og aerosolbokser samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet ditt er så god komfort som mulig. Du bør ta på deg løse, usyntetiske klær og ta med deg en genser i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. Det er også lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom føttene kan blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og støvlene i den innsjekkede bagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å strekke på bena når du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også med på minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Portland?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Portland går som smurt. Ta en titt på noen nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Aller først må du vise reise-ID og ombordstigningskort til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så du slipper å lete.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som yttertøy, belte og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. Mobil, PC og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Må du bare ha med deg eau de cologne eller parfyme? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med i håndbagasjen.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifull tid. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Portland
Ankomstflyplass
Portland internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
PDX
Ankomstby
Portland
Pris tur-retur
2 177 kr

Populære flyvninger til Portland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 7 647 kr for enveisflyvninger og 4 029 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
Lufthansa