Billige flyreiser til Newark

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Aug 8, 2019

Meget sur pursher/flyvertinne ellers en fin tur

May 4, 2019

Tross forsinkelse på 2 timer, så var det en bra flyvning.

Jan 17, 2019

God frokost og kaffe. Smakløse varmretter. Bra helhetsinntrykk. Flyr gjerne med SAS igjen :)

Oct 25, 2018

Litt trangt i setene. Det bråkte veldig i flyet. Kunne godt vært en valgfri alkoholholdig drikke til på langflygning.

Fly til Newark

Flyvninger til Newark

Billige flybilletter til Newark kan utgjøre hele forskjellen når budsjettet er stramt. Med Expedia.no er du som bruker garantert å finne billige flybilletter til Newark, og vi har også et stort utvalg av hoteller å velge mellom.

Å fly til Newark er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det finnes en rekke flyplasser og flyselskaper som bringer turister til en svært overkommelig avstand fra byen og andre destinasjoner, og mange vil tilby flybilletter til Newark for ethvert budsjett.

Selve byen er et summende bymiljø som kombinerer det beste av urban kultur med festkulturen på Jersey Shore. Byen ligger også bare et kort stykke fra New York city og en rekke andre interessante områder på USAs østkyst.

Trendy Soho er full av musikklubber, og underholdnings- og serveringstilbudet 24 timer i døgnet er attraktivt for mange turister og for lokalbefolkningen.

Hotellene i Newark spenner fra de mest luksuriøse til mer rimelige alternativer for gjester med mindre budsjett. Det finnes hundrevis av billige hoteller i Newark som lar deg spare dine dyrebare kroner slik at du kan utforske byen og kanskje kjøpe med deg et par suvenirer.

Når du bestiller flybilletter til Newark via Expedia.no, er du ikke bare garantert de beste tilgjengelige prisene for hver flytur, men du kan også dra nytte av andre sparemuligheter. Hvis du vil spare enda mer, kan du også vurdere å bestille leiebil i Newark gjennom Expedia.no. Søk på nettstedet vårt i dag, og finn de beste prisene på fly og hotell i Newark. Planlegg reisen i dag!

Flybilletter til Newark fra norske flyplasser

Hos Expedia.no kan kundene velge de billigste flybillettene til Newark fra et utvalg av kvalitetsselskaper (herunder United, Lufthansa og SAS).

Flytiden til Newark fra London er ca. syv timer. Returreisen er noe kortere på grunn av medvind. Selv om besøkende til Newark ikke trenger å bekymre seg for å få visum, må alle fylle ut Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Dette korte spørreskjemaet ligner et Visa Waiver-skjema. Det er gyldig i to år (eller til passet utløper) og koster USD 14.

Flyreiser til Newark International Airport

Newark Liberty International Airport er delstaten New Jerseys største og travleste flyplass. Med millioner av passasjerer hvert år til og fra et bredt spekter av globale reisemål vil flertallet av internasjonale flyreiser til New Jersey gå via Newark. Newark Airport er faktisk det nest største trafikknutepunktet i hele USA, og har mange innenriks- og utenriksruter.

I Storbritannia har store flyplasser som London Heathrow og London Gatwick regelmessige flyvninger til Newark.

Newark International Airport ligger praktisk til bare 24 km fra byens sentrum, og det finnes en rekke transportmuligheter for reisende. Det finnes en regelmessig transporttjeneste til og fra flyplassen, og AirTrain sørger også for en behagelig reise inn til byen.

Det finnes også andre alternativer. Det er svært rimelig å benytte seg av leiebil i Newark når du bestiller den gjennom Expedia.no, og det kan gi ferien din i Newark en ekstra dimensjon. Bilturen fra flyplassen er nokså rett fram og godt skiltet. Alternativt kan besøkende velge den berømte gule drosjen eller limousintjenesten, selv om dette nok blir en god del dyrere.

Å fly til Newark er nå enklere og mer praktisk enn noen gang før, slik at millioner av mennesker kan nyte de mange severdighetene i denne verdensberømte byen. Hvis du bestiller ferien til Newark hos Expedia.no, kan du også spare mye penger, ikke bare på fly, men også på hotell og leiebil. Newark er klar til å ta imot deg. Bestill reisen i dag!

Fly til Newark

Gjennom vårt samarbeid med alle større flyplasser og flyselskaper er det enkelt å finne billetter som passer til budsjettet ditt og reiseplanen din. Bruk vår online bookingteknologi for å få garantert beste pris uten å måtte besøke flere nettsteder. Når det er tid for å reise hjem eller hoppe videre til en annen spennende amerikansk by, har vi flere tilbud på fly fra Newark som passer perfekt for deg.

De beste flyvningene lett tilgjengelig

Blant alle de store flyplassene i det nordøstlige USA skiller Newark Liberty International Airport (EWR) seg ut med særlig bekvemmelighet og lave priser. Du har kommet til rett sted hvis du leter etter billige flybilletter til Newark for en god start på turen. I tillegg kan du benytte deg av våre eksklusive rabattilbud på leiebil i Newark så snart du ankommer flyplassen.

Finn billige flyreiser til Newark i New Jersey

Er du bekymret for å betale for mye for flyreisen til Garden State? I hagen vår blomstrer tilbudene på flybilletter til Newark akkurat nå. Høst fordelene med totalpakkene våre ved å reservere et flott hotell i Newark. Våre reiseeksperter er alltid her for å svare på spørsmål om hvordan du kan planlegge en smart og kostnadseffektiv reiserute. Hvis det å spare penger ligger for deg, er det bare å begynne å lete etter tilbud på flybilletter til Newark i New Jersey på Expedia.no nå med det samme.

Informasjon om flyreiser til Newark

Ankomstflyplass Newark
Ankomstflyplassens IATA-kode NYC

Populære flyvninger til Newark

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.