Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Milwaukee

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Milwaukee

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Milwaukee

Flyvninger til Milwaukee

Milwaukee i Wisconsin ligger sentralt til i det midtvestlige USA. Flytidene varierer, men fra de fleste steder i USA kan du forvente at flyturen til Milwaukee ikke varer lengre enn tre-fire timer inkludert mellomstopp. Milwaukees General Mitchell Intl. Airport har et begrenset antall innkommende direktefly. Expedia.no gir deg imidlertid fullstendig informasjon om flyreiser til Milwaukee, slik at du kan bestemme hvor mange stopp du skal ha, samt varigheten for hvert mellomstopp. Blant de andre alternativene som er tilgjengelig for deg ved bestilling av fly til Milwaukee, er reiseklasse, hvilket flyselskap du ønsker å fly med, og om du ønsker refunderbare billetter. Få en god start på turen til Mil-Town ved å søke etter fly som passer til dine personlige behov.

Om Milwaukee Airport

Turen til Milwaukee begynner for alvor når du kommer til General Mitchell Airport. Flyplassen er liten og lett å orientere seg i, selv for førstegangsflyvende. Hvis du har innsjekket bagasje, viser godt synlige skilt vei til bagasjeutleveringen, og deretter må du velge mellom ulike transportalternativer for reisen videre. Det finnes flyplasstransport og busser som tar deg til nesten ethvert sted i Milwaukee for noen få kroner. Hvis du planlegger å bruke Amtrak, kan du enten gå mindre enn halvannen kilometer til stasjonen eller benytte deg av en gratis flytransporttjeneste. Du kan også arrangere leiebil eller taxi for å komme deg fram til overnattingsstedet.

Bestill flybilletter hos Expedia.no

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Billige flyreiser til Milwaukee

Billetter til Milwaukee trenger ikke koste skjorta. Expedia.no kan hjelpe deg med å finne svært billige flybilletter til Milwaukee, slik at du kan bruke pengene dine andre steder. Hvis du er ute etter lave priser på flybilletter til Milwaukee, er det billigst å besøke byen om vinteren. Det eneste unntaket fra denne regelen er i vinterferien, da prisene på flybilletter til Mil-Town kan stige. Hvis det er mulig, kan du søke etter flyreiser med avgang søndag og retur torsdag. I helgene er flybillettene til Milwaukee ofte noe dyrere. Du kan også redusere prisene på flybilletter til Milwaukee ved å søke etter flyreiser fra flere ulike flyplasser.

Informasjon om flyreiser til