Billige flybilletter til Anchorage

Fly til Anchorage

Flyvninger til Anchorage

Anchorage er hjertet av Alaska. Dette er både en kulturell storby og et fantastisk naturlig underverk, og byen er et av de mest "utenomjordiske" reisemålene i USA. Leter du etter de siste tilbudene på flybilletter til Anchorage? Da trenger du ikke lete lenger, for Expedia.no har alt du trenger.

Billige flybilletter til Anchorage: det beste tidspunktet å reise på

Mange reisende er redd for at flyet til Anchorage vil ta dem til midten av en frossen tundra, men været er ikke alltid fullstendig arktisk. Hvis du lengter etter lange dager, solrike ettermiddager og rikelig med milde temperaturer, kan du vurdere å bestille dine billige flyreiser til Anchorage i juni eller juli. På denne tiden er sommersolverv i full sving, og du vil oppleve nesten 20 timer med sollys hver dag. Det er også en fantastisk tid på året for sykkelturer på de lokale stiene, turer i de travle parkene og for utsalg av håndlagde varer på Anchorage Market and Festival.

Selvfølgelig vil enkelte globetrottere foretrekke å reise rett inn i vinterland, og det finnes ikke noe bedre sted for dette enn her. Desember og januar er blant månedene med minst sol (det kan være så lite som fem timer sollys per dag), mens februar tilbyr den perfekte kombinasjonen av noe lengre dager og gode skitemperaturer. I tillegg er det lett å finne gode tilbud og lave priser i denne sesongen, slik at du kan kjøpe flyreisen til Anchorage for mye mindre enn du ville betalt om sommeren.

Booking, priser og bestillingsvilkår

Når du er klar til å bestille ferien, kan du bla gjennom de profesjonelt utformede reiseverktøyene på Expedia.no for å søke etter flybilletter, finne de mest uslåelige tilbudene og bla gjennom utvalget vårt av feriepakker. Vi vil også gi deg all informasjon du trenger om skianlegg og opplevelsesturer, slik at du kan oppleve alt Anchorage har å by på, ved hjelp av Expedias lokale ekspertise.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Anchorage?
Byen kan friste med flere flyplasser, men mange velger Anchorage, Alaska (ANC-Ted Stevens Anchorage internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til ANC fra sentrum av Anchorage?
Hvis du bor Anchorage sentrum, går det fort å komme seg dit etter å ha landet på Anchorage, Alaska (ANC-Ted Stevens Anchorage internasjonale flyplass). Terminalen ligger bare 7 km fra sentrumsområdet.
Kan jeg fly til Anchorage nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Anchorage kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Anchorage?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Anchorage, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Anchorage med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Anchorage, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Anchorage?
Reisende fra alle deler av verden passerer gjennom ANC hver dag. Når du ankommer og henter bagasjen din, befinner du deg 7 km fra sentrum av Anchorage.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Anchorage?
Det er 10 flyselskaper som forbinder Anchorage med 42 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Anchorage?
Grant Aviation og Ravn Alaska tilbyr ofte flyvninger til Anchorage. Fly med Grant Aviation fra Kenai, er blant de mest populære alternativene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Anchorage?
Med ca. 894 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du befinne deg i Anchorage før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Anchorage avreise fra?
Flyvninger til Anchorage med avreise fra flyplasser i Medina, Capitol Hill og Kenai, er svært etterspurte.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Anchorage?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Medina til Anchorage tar det vanligvis ca. 4 t og 41 min. Fra Capitol Hill tar det omtrent 4 t og 33 min, mens det fra Kenai tar 32 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Anchorage så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å bestille. Dette er et av triksene lure reisende bruker for å få de beste prisene. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flyreisene er billigere. Ikke nok med det. Du bør også undersøke om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du lander på. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og hell kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Anchorage?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en komfortabel reise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og lander i Anchorage på én-to-tre.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det er enkelt. Først bør du pakke pass, reiseinformasjon, bankkort og viktige medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. Noen bra forslag er en spennende bok og en PC med bra TV-serier. Hvis planen er å ta igjen litt søvn, er en komfortabel nakkepute og øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og våtservietter, slik at du føler deg frisk og opplagt når flyet lander.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må pakke større beholdere med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og syre, er heller ikke lov å ha med om bord.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør være høyeste prioritet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på deg på flyet. Det er også viktig med behagelige sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Romslige, lukkede sko er et bra valg.
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved lengre perioder med inaktivitet og er en blodpropptilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyturer. Den gode nyheten er at det kan være mulig å forebygge. Hold deg hydrert, gå rundt i midtgangen så ofte du kan, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Anchorage?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å gjøre alt klart før man står i sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Anchorage før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • Du bør ha ID og reisedokumenter innen rekkevidde. Dette er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Du må legge belte, jakke, nøkler og småting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar av dette før din tur nærmer seg.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. PC, mobil og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses.
  • Har du med deg parfyme eller eau de cologne? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med om bord.
  • Det kan være lurt å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Anchorage
AnkomstflyplassAnchorage
Ankomstflyplassens IATA-kodeANC