Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Tampa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Tampa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Tampa

Fly til Tampa

Byen Tampa er et populært reisemål. Folk bestiller flybilletter til Tampa for å oppleve fint vær hele året, vakre strender, en rekke parker, eksklusiv shopping og morsomme festivaler. Populære utendørsaktiviteter omfatter fiske, golf, bading og båtturer, og hvis du synes det er for varmt ute, kan du tilbringe dagene inne på Tampas flotte museer eller i designerbutikkene. Hvis du er interessert i å feriere i Tampa, kan du bestille billige flybilletter på Expedia i dag.

Flyplasser i Tampa

De fleste fly til Tampa lander på Tampa Intl. Airport (TPA). Flyplassen var kjent som Drew Field Municipal Airport inntil navnet ble endret i 1952. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på TPA er blant annet United Express, World Airways og North American Airlines. TPA er den 30. travleste flyplassen i Nord-Amerika målt etter passasjertrafikk. Fly til Tampa kan også lande på St. Petersburg-Clearwater International Airport (PIE), en felles sivil og militær flyplass som ligger 9,6 km nord for St. Petersburg. To flyplasser i nærheten som også betjener Tampa-området, er Peter O. Knight Airport (TPF) og Tampa Executive Airport (VDF), som tidligere var kjent som Vandenberg Airport.

Bestill flybilletter til Tampa hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for bestilling av flyreiser til Tampa

Folk liker å besøke Tampa hele året på grunn av det varme været. Flybillettene er mest populære i høysesongen fra januar til april; om våren er været behagelig varmt om dagen og kjølig om kvelden. Mellomsesongen er i mai og fra oktober til november. Lavsesongen er i desember og fra juni til september, så hvis du ønsker å spare penger, er dette tidspunktene du bør reise på. En annen god måte å spare penger på er å registrere deg for billettvarslinger. Hvis det er et godt tilbud på en spesiell rute, kan Expedia sende deg et varsel på e-post. Vurder å fly til en annen flyplass for å spare enda mer penger. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare ved å lande på en flyplass en halv time unna ditt endelige reisemål.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Tampa
Ankomstflyplassens IATA-kode TPA