Billige flybilletter til Tampa

Billige flyreiser til Tampa

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 369 kr for enveisflyvninger og 4 850 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Canada
Air Canada
Lufthansa
Delta
United
Icelandair
TAP Portugal
Qatar Airways
Delta
KLM

Fly til Tampa

Fly til Tampa

Byen Tampa er et populært reisemål. Folk bestiller flybilletter til Tampa for å oppleve fint vær hele året, vakre strender, en rekke parker, eksklusiv shopping og morsomme festivaler. Populære utendørsaktiviteter omfatter fiske, golf, bading og båtturer, og hvis du synes det er for varmt ute, kan du tilbringe dagene inne på Tampas flotte museer eller i designerbutikkene. Hvis du er interessert i å feriere i Tampa, kan du bestille billige flybilletter på Expedia i dag.

Flyplasser i Tampa

De fleste fly til Tampa lander på Tampa Intl. Airport (TPA). Flyplassen var kjent som Drew Field Municipal Airport inntil navnet ble endret i 1952. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på TPA er blant annet United Express, World Airways og North American Airlines. TPA er den 30. travleste flyplassen i Nord-Amerika målt etter passasjertrafikk. Fly til Tampa kan også lande på St. Petersburg-Clearwater International Airport (PIE), en felles sivil og militær flyplass som ligger 9,6 km nord for St. Petersburg. To flyplasser i nærheten som også betjener Tampa-området, er Peter O. Knight Airport (TPF) og Tampa Executive Airport (VDF), som tidligere var kjent som Vandenberg Airport.

Bestill flybilletter til Tampa hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for bestilling av flyreiser til Tampa

Folk liker å besøke Tampa hele året på grunn av det varme været. Flybillettene er mest populære i høysesongen fra januar til april; om våren er været behagelig varmt om dagen og kjølig om kvelden. Mellomsesongen er i mai og fra oktober til november. Lavsesongen er i desember og fra juni til september, så hvis du ønsker å spare penger, er dette tidspunktene du bør reise på. En annen god måte å spare penger på er å registrere deg for billettvarslinger. Hvis det er et godt tilbud på en spesiell rute, kan Expedia sende deg et varsel på e-post. Vurder å fly til en annen flyplass for å spare enda mer penger. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare ved å lande på en flyplass en halv time unna ditt endelige reisemål.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Tampa

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 369 kr for enveisflyvninger og 4 850 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Canada
Icelandair