Billige flybilletter til Nashville

Billige flyreiser til Nashville

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 750 kr for enveisflyvninger og 4 107 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Nashville

Flyvninger til Nashville

Nashville er hovedstaden i Tennessee og sentrum for countrymusikkindustrien. Folk har flokket til denne musikkbyen i flere tiår for å oppleve alt den har å tilby. Turistene elsker også Nashvilles historiske steder, museer, livlige natteliv, lokale matretter, teaterscene og årlige arrangementer. Hvis du synes Nashville høres ut som et flott sted å besøke, kan du bestille flybilletter til Nashville på Expedia.no i dag.

Nashvilles lufthavn

Flyvningene til Nashville lander på Nashville International Airport (BNA), en felles sivil-militær flyplass. Flyplassen ligger sørøst i Nashville. Flyplasskoden er BNA fordi flyplassen het Berry Field Nashville Airport fram til 1988. Nashville er en av byene Southwest Airlines fokuserer på, og BNA er den 34. travleste flyplassen i USA rangert etter passasjertrafikk. Blant flyselskapene som flyr til BNA, er Air Canada, American Airlines, Delta Air Lines, Delta Connection, Frontier Airlines, SeaPort Airlines, Sunwing Airlines, US Airways og Vision Airlines.

Bestill flybilletter hos Expedia.no

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for bestilling av flyreiser til Nashville

Nashville er en by med fire distinkte årstider. Flyreiser til Nashville er kanskje mest populære om sommeren, takket være flott vær og en rekke arrangementer, men det er nok av grunner til å besøke Nashville resten av året også. Om våren og høsten er været mildt og behagelig, og naturen er på sitt vakreste. Billetter til Nashville er dyrest i høysesongen i månedene april til midten av august og fra oktober til desember. Lavsesong er fra januar til mars og fra midten av august til september. Det er ingen spesiell mellomsesong å snakke om i Nashville. Hvis du ønsker å besøke Nashville på et mindre travelt og rimeligere tidspunkt, kan du bestille billetter i løpet av de tre første månedene av året. En annen måte å spare penger på flybilletter på er å bestille flyreiser på en ukedag i stedet for i helgen.

Fly til Nashville

Etter at du har latt alle countrylåtene stjele en del av hjertet ditt, er det tid for å spise et solid måltid på et av Nashvilles mange grillsteder og bryggerier. Hvis du er tiltrukket av glitrende utstillinger og underholdningsarenaer, kan du bo i nærheten av Broadway og 2nd Avenue. Er du usikker på om du har råd til en tur til musikkbyen? Du trenger ikke å spenne en gitar til brystet for å høre den søte lyden av gode tilbud i Nashville. De billigste flybillettene til Nashville i Tennessee finner du alltid på Expedia.no.

Dette er den beste tiden å reservere billige flyreiser til Nashville på

Hvis du bestiller flybilletter til Nashville i dag, slipper du å synge klagesanger over høye priser senere. Expedia.nos priser på flyreiser til Nashville treffer alle de rette tonene. Du kan se gjennom våre eksklusive tilbud for å finne billetter basert på reisedatoene og avreiseflyplassene du ønsker. Vi kan hjelpe deg med å spare penger på billetter til deg, familien din eller en hel gjeng countrysangere.

Den beste måten å reise til Nashville på

Vi slår på stortromma med utrolige tilbud til Nashville. Du vil elske bekvemmeligheten ved å fly direkte til Nashville International Airport (BNA). Ønsker du å hoppe inn i bootsene og skinnjakken så snart du ankommer byen? Med tilbudene våre på hoteller i nærheten av Nashville International Airport vil du raskt kunne komme deg inn i countryklærne. Når det er på tide å si farvel til alle de vakre attraksjonene i Nashville, kan du fly ut fra BNA ved å benytte deg av våre spesialtilbud.

Bestill en billig Nashville-ferie i dag

Våre billige flyreiser til Nashville fortjener å bli vist i neonlys. Nok en gang kan du med våre elektriske feriepakker kunne bo på de beste hotellene i Nashville til lavest mulig priser. Lengter du etter å kunne rulle ned vinduene og spille dine favorittcountrylåter på full guffe? Tilbudene våre på leiebil i Nashville vil gi deg frihet til å besøke endeløse museer, historiske plantasjer, glitrende herskapshus og frodige parker. Våre reiseeksperter står klare til å hjelpe deg med å oppdage spennende attraksjoner i Nashville for en billigere penge. Du kommer til å elske følelsen av å betale såpass lite for ferien til countrymusikkens hjemsted.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Nashville?
Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass) er den eneste flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass) fra sentrum av Nashville?
Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass) ligger 11 km fra sentrale Nashville, så du bør regne med en liten reise videre til byens sentrum.
Kan jeg fly til Nashville nå?
Sørg for at flyturen til Nashville går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Nashville?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Nashville, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nashville med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Nashville, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Nashville?
Nashville har én hovedflyplass, så derfor er det enkelt å finne den beste flyvningen. Du vil fly til Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass), som ligger ca. 11 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Nashville?
Det er 21 flyselskaper som forbinder Nashville med 96 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Nashville?
United Airlines, American Airlines og Southwest Airlines har de fleste flyvningene til Nashville. De fleste av flyvningene går fra Chicago, med United Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Nashville?
Med omtrent 1834 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du lande i Nashville før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Nashville avreise fra?
Flyvninger til Nashville fra flyplasser i Edgewater, Riverdale og Midtown, er de mest populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Nashville?
Hvis du skal reise til Nashville fra Edgewater, må du regne med å være i luften i ca. 2 t og 11 min. Reiser du fra Riverdale, får en flytid på rundt 1 t og 44 min. Fra Midtown tar det omtrent 2 t.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Nashville så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille. Dette er et av triksene bereiste reisende bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller i god tid, har du flere valgmuligheter, og flyreisene er rimeligere. En annen bra måte å dra i land gode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare penger på, er å bestille tidlig. Hvis du ser et uimotståelig tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Nashville?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en behagelig reise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom sikkerhetskontrollen og slapper av i Nashville på null komma niks.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først bør du pakke pass, viktige dokumenter, lommebok og daglige medisiner. Deretter pakker du noe som får flyturen til å gå litt raskere. Noen bra forslag er interessant lesestoff og en smarttelefon med filmer på. Satser du på å lade opp med en lur, er en komfortabel nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til noen toalettsaker, slik at du føler deg frisk og opplagt når du kommer frem.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større beholdere med sjampo og hårspray i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Nødbluss, blekemidler og bensin, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • De lange, smale midtgangene på flyet er ikke en catwalk. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen. Romslige, flate sko anbefales også.
  • En tilstand kalt dyp venetrombose (DVT) kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå denne tilstanden kan det være lurt å gå litt rundt og gjøre fot- og benøvelser i setet. Det kan også være lurt å ha på kompresjonssokker eller -strømper av god kvalitet.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Nashville?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har laget en liste med noen gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Neste stopp er Nashville:

  • Ha ID og reisedokumenter innen rekkevidde. Det er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert mobil og laptop, må dessuten skannes separat.
  • Har du med deg en ny eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med i håndbagasjen.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på lette joggesko.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe eller spisse gjenstander inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Nashville
Ankomstflyplass
Nashville internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
BNA
Ankomstby
Nashville
Pris tur-retur
1 968 kr

Populære flyvninger til Nashville

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 750 kr for enveisflyvninger og 4 107 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines