Starten på sidens hovedinnhold

Fly til New Orleans

Fly til New Orleans

New Orleans er en type by som folk bør bli advart om, og det er ikke på grunn av orkanene. Det er heller fordi New Orleans er en fortryllende og magisk by som du ikke ønsker å reise fra igjen. Det er mange historier om mennesker som kom til New Orleans på besøk som rett og slett ikke kunne få seg til dra igjen. Finn ut selv hva som er så fristende med denne byen, ved å bestille billige flybilletter til New Orleans på Expedia.no i dag.

Flyplasser i New Orleans

De fleste fly til New Orleans lander på Louis Armstrong New Orleans Intl. Airport (MSY). Mange lurer på hvorfor IATA-koden for denne flyplassen er MSY. Grunnen til det er at denne flyplassen tidligere var kjent som Moisant Stock Yards. MSY er den travleste flyplassen i Louisiana og den sjette travleste i sørøstre USA. Finn mer informasjon om flyvninger til og fra MSY på Flights.com. En annen flyplass i nærheten av New Orleans er Lakefront Airport (NEW), som opprinnelig var hovedflyplassen for kommersiell flytrafikk til og fra New Orleans.

Bestill flybilletter til New Orleans hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flyreiser til New Orleans?

Hvis du ønsker å delta på Mardi Gras eller New Orleans Jazz and Heritage Festival, må du bestille flybilletter til New Orleans i god tid siden disse begivenhetene er svært populære. Hvis du er mer interessert i å spare penger på flybilletter til New Orleans enn å besøke byen i de travleste tidene på året, bør du bestille billetter i lavsesongen, som er fra juni til og med september. Det blir veldig varmt og luftfuktigheten er høy i juli og august, men hvis du vil trosse varmen, kan du få utrolige rabatter. Vinteren er mellomsesong i New Orleans. Den er forholdsvis mild, men været kan være uforutsigbart. Julen er vanligvis høysesong i de fleste byer, men i New Orleans er julehøytiden rolig med mindre folk. Høysesongen er fra februar til mai og oktober til og med november da været er på sitt beste.

Informasjon om flyreiser til New Orleans

Ankomstflyplass New Orleans
Ankomstflyplassens IATA-kode MSY