Billige flybilletter til New Orleans

Populære flyvninger til New Orleans

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 7 264 kr for enveisflyvninger og 6 071 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
TAP Portugal

Fly til New Orleans

Fly til New Orleans

New Orleans er en type by som folk bør bli advart om, og det er ikke på grunn av orkanene. Det er heller fordi New Orleans er en fortryllende og magisk by som du ikke ønsker å reise fra igjen. Det er mange historier om mennesker som kom til New Orleans på besøk som rett og slett ikke kunne få seg til dra igjen. Finn ut selv hva som er så fristende med denne byen, ved å bestille billige flybilletter til New Orleans på Expedia.no i dag.

Flyplasser i New Orleans

De fleste fly til New Orleans lander på Louis Armstrong New Orleans Intl. Airport (MSY). Mange lurer på hvorfor IATA-koden for denne flyplassen er MSY. Grunnen til det er at denne flyplassen tidligere var kjent som Moisant Stock Yards. MSY er den travleste flyplassen i Louisiana og den sjette travleste i sørøstre USA. Finn mer informasjon om flyvninger til og fra MSY på Flights.com. En annen flyplass i nærheten av New Orleans er Lakefront Airport (NEW), som opprinnelig var hovedflyplassen for kommersiell flytrafikk til og fra New Orleans.

Bestill flybilletter til New Orleans hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flyreiser til New Orleans?

Hvis du ønsker å delta på Mardi Gras eller New Orleans Jazz and Heritage Festival, må du bestille flybilletter til New Orleans i god tid siden disse begivenhetene er svært populære. Hvis du er mer interessert i å spare penger på flybilletter til New Orleans enn å besøke byen i de travleste tidene på året, bør du bestille billetter i lavsesongen, som er fra juni til og med september. Det blir veldig varmt og luftfuktigheten er høy i juli og august, men hvis du vil trosse varmen, kan du få utrolige rabatter. Vinteren er mellomsesong i New Orleans. Den er forholdsvis mild, men været kan være uforutsigbart. Julen er vanligvis høysesong i de fleste byer, men i New Orleans er julehøytiden rolig med mindre folk. Høysesongen er fra februar til mai og oktober til og med november da været er på sitt beste.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i New Orleans?
New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans internasjonale flyplass) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til MSY fra sentrum av New Orleans?
MSY befinner seg 18 km fra bykjernen i New Orleans, så du bør regne med en liten reise videre til sentrum.
Kan jeg fly til New Orleans nå?
Sørg for at flyturen til New Orleans går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til New Orleans?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til New Orleans, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til New Orleans med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til New Orleans, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i New Orleans?
Når du passerer gjennom dørene på New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans internasjonale flyplass), begynner eventyret i New Orleans. Byens hovedflyplass ligger 18 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til New Orleans?
14 flyselskaper har flyvninger til New Orleans fra minst 50 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til New Orleans?
De fleste reisende velger United Airlines, Southwest Airlines og Spirit Airlines for å dra til New Orleans. De fleste av disse flyvningene kommer inn fra Houston, og ruten opereres stor sett av United Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til New Orleans?
Det er utrolig enkelt å planlegge en uforglemmelig tur til New Orleans når det går hele 961 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til New Orleans avreise fra?
Flyvninger til New Orleans med avreise fra flyplasser i Midtown, Monroe og Belmont, er svært populære.
Hvor lang er flyturen til New Orleans?
Skal du reise til New Orleans fra Midtown, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 4 min. De som tar av fra Monroe, kan regne med å være på flyet i 2 t og 12 min. Fra Belmont tar det rundt 2 t og 53 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til New Orleans?
Vi kjenner alle noen som alltid finner kjempebillige flybilletter hver gang de skal på ferie. Har du lyst til å vite hemmeligheten? De bestiller tidlig. En annen enkel måte å få gode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de minst travle. Og helt til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en god pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til New Orleans?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du planlegger før du drar. Vi har laget en liste med gode tips, slik at du får en bra start på ferien til New Orleans.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det er enkelt. Først bør du ta med pass, reiseinformasjon, kredittkort og daglige medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen flotte forslag er interessant lesestoff og en smarttelefon med bra TV-serier. Satser du på å ta en lur, er en komfortabel nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og deodorant, så du ser bra ut når flyet lander.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større flasker med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere og brennstoff, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Du bør heller ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine kommer til å takke deg senere!
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå at dette skjer, bør du strekke på bena når du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til New Orleans?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til New Orleans går som smurt. Les gjennom tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig legitimasjon og ombordstigningskort før du får gå videre. Så ikke legg dette på et veldig kronglete og lurt sted.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Mobil, PC og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses.
  • Ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til New Orleans
AnkomstflyplassLouis Armstrong New Orleans internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeMSY
AnkomstbyNew Orleans
Pris for flyreisen1 903 kr

Populære flyvninger til New Orleans

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 7 264 kr for enveisflyvninger og 6 071 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
TAP Portugal