Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Vancouver

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Vancouver

Ankomstflyplass Vancouver internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode YVR
Ankomstby Vancouver

Fly til Vancouver

Fly til Vancouver

Vancouver er et utmerket feriested for de som ikke vil velge mellom urbane omgivelser og friluftsaktiviteter. Byen er omgitt av vakre fjell på den ene siden og deilige strender på den andre. Selv midt i byen finner du natur overalt; Vancouver har en rekke parker og turstier. Vancouver blir ofte kalt Hollywood North fordi det tredje største filmproduksjonssenteret i Nord-Amerika ligger her, og det er mange muligheter til å lære mer om film- og TV-bransjen under oppholdet. Dersom Vancouver høres ut som det perfekte feriestedet for deg, kan du bestille billige flybilletter til Vancouver på Expedia i dag.

Flyreiser til Vancouver

De fleste fly til Vancouver lander på Vancouver Intl. Airport (YVR), som ligger på Sea Island i Richmond. Det er den nest travleste flyplassen i Canada målt etter passasjertrafikk og er et knutepunkt for personer som reiser fra Canada til Asia. YVR anses som én av de beste flyplassene i verden. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på YVR omfatter Air Canada, Air Canada Express, Air Transat og WestJet. Fly til Vancouver kan også lande på Langely Regional Airport, som ligger i Langely. Andre flyplasser i Vancouver-området er Abbotsford International Airport (YXX) og Boundary Bay Airport (YDT).

Bestill flybilletter til Vancouver hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til Vancouver?

Vancouver har fire tydelige sesonger, men uansett når du kommer hit, er været mildt og behagelig. Høysesongen for flyreiser til Vancouver er fra juni til august da det er varmt og tørt. Mellomsesongen er fra april til mai. Våren her er flott og det er ikke så mange mennesker. Lavsesongen varer fra september til mars, da alt regnet gjør at det kommer færre turister. Men for de som liker vintersport, er lavsesongen den beste sesongen. Vancouver har noen av de beste skistedene i Nord-Amerika.