Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Mauritius

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Mauritius

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mauritius

Flyvninger til Mauritius

Mauritius ligger 800 km øst for Madagaskar, midt ute i havet. Det er en liten øy, kun 60 km lang og 40 km bred, som har en tendens til å tiltrekke seg nygifte par. For å komme deg til Mauritius, må du bestille deg sete på et fly. Flyplassen du høst sannsynlig lander på i Mauritius er Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn, som er øyas største flyplass. Når du har funnet en dato for avreise og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Bruk dette verktøyet for å finne et billig fly til Mauritius. Det gir deg en oversiktlig liste over billige flybilletter til Mauritius for datoene du velger. En annen fordel med å bestille fly på Expedia.no, er at du kan spare enda mer ved å bestille leiebil og hotell på Mauritius samtidig. Hva venter du på? Bestill din ferie til Mauritius i dag!

Flotte opplevelser i Mauritius

Mauritius som reisemål byr først og fremst på fantastiske strender, mye sol og bading. Langs stredene kan du prøve deg på en rekke forskjellige vannsporter, og når kvelden kommer sigende våkner barene langs stranden til liv. Mauritius har også mye å by på for den mer aktive, blant annet utflukter til de mange flotte fjellene i nærheten. Hvis du spiller golf, kan du prøve deg på en av øyas mange flotte baner. Det er ikke rart forholdene er gode når temperaturen ligger på rundt 27 grader året rundt!

Flyreiser til Mauritius fra flyplasser i Norge

Det er ikke mulig å bestille en flyreise direkte til Mauritius, siden avstanden er alt for lang. Du må som oftest regne med minst to mellomlandinger, og derfor har det ikke så stor betydning hvilken flyplass du reiser fra i Norge.

Du trenger ikke visum for å dra på ferie til Mauritius, så fremt du ikke skal oppholde deg der lenger enn tre måneder. Du må imidlertid sørge for at passet ditt er gyldig minst seks måneder frem i tid, samt at du må ha returbillett hjem eller til et annet land.

Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen på Mauritius, og den tar seg av det meste av den internasjonale flytrafikken. Den er oppkalt etter Mauritius’ landsfader, Sir Seewoosagur Ramgoolam. Flyplassen er godt utstyrt, og har blant annet restauranter, butikker og lounger. Dersom du skal ha leiebil på Mauritius, er det mulig å avtale at leiebilen hentes på flyplassen.

Fra flyplassen og inn til Port Louis, som er hovedstaden på Mauritius, er det omtrent 48 kilometer, en strekning du kjører på rundt 45 minutter med bil. Dersom du ikke skal ha leiebil under oppholdet ditt, kan du ta buss eller drosje fra flyplassen til byen du skal bo i. Vær oppmerksom på at bussen bruker en del lenger tid enn hvis du kjører selv eller tar drosje.