Reiser til Marokko

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Marokko og spar

Mest populære reisemål i Marokko

De mest populære hotellene i Marokko

Riad Andalla Spa
Riad Andalla Spa
4.5 out of 5
2 Derb El Boumba, Rue Arset Laghzail, Rue Tikhizrit, Marrakech, 40000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 056 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
4,9/5 Exceptional! (396 anmeldelser)
"The staff went above and beyond to accommodate us with everything we asked for, as well as a late checkout. The room was updated but the property still has the true Moroccan experience. Close to the main square and other sites. Would definitely recommend."

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2022

Four Seasons Hotel Casablanca
Four Seasons Hotel Casablanca
5 out of 5
Boulevard de la Corniche, Anfa Place Living Resort, Casablanca, 20050
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 015 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
4,4/5 Wonderful! (430 anmeldelser)
"Very nice service excellent location very nice manager everything was perfect"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2022

Hotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive
Hotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive
4 out of 5
Route Fes, km 6, Marrakech, 1585
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 511 kr per natt fra 13. okt. til 14. okt.
4,3/5 Excellent! (792 anmeldelser)
Topp opplevelse
"Et bra hotell utenfor sentrum med gode muligheter for avslappende dager. Gratis buss til byen. Linger.tt harde se"

Anmeldelse skrevet 20. apr. 2017

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Marokko?
Du kan finne priser så lave som . Ja, du leste riktig! Våre pakkereiser til Marokko er en flott måte å få kronene til å strekke til på. Sett sammen flyreiser, leiebiler og hoteller, og opplev dette interessante reisemålet.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Marokko?
Finn en flyreise som passer behovene dine. Når du deretter legger til et hotellrom i bestillingen, ser du hvor mye penger du sparer. Så lett er det! Med en pakkereise til Marokko kan du spare stort på det neste reiseeventyret ditt, og Expedia kan tilby alt fra flyreiser og hoteller til aktiviteter og opplevelser. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden å velge blant, skorter det ikke på valgmuligheter.
Hvor bør man bo i Marokko?
Hvis du vil se kjente severdigheter som Jemaa el-Fnaa og Menara-hagen, bør du ta en tur til Marrakech. Mange reisende er også begeistret for Fes, der du blant annet finner Bou Inania Medersa og Merenidenes graver. Skal du være i Marokko en stund, kan du jo vurdere å besøke begge byene.
Hvilke er de beste hotellene i Marokko?
Når det gjelder overnattingssteder i Marrakech, er Imperial Holiday Hôtel & spa og Hotel Agdal to bra alternativer. Hvis du også skal en tur til Agadir, kan du for eksempel velge Hotel Les Almohades Agadir og Hôtel Club Al Moggar.
Når på året er det best å reise til Marokko?
Ingen årstider er bedre enn andre for å ta en ferie i Marokko. Men hvis du ønsker å finne et godt ferietilbud, bør du vurdere å legge reisen til . Prisene på hotell og fly er gjerne på sitt høyeste i . Marokko er et populært reisemål i , så hvis du vil unngå store folkemasser, bør du satse på å reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Marokko?
Ikke alle flyselskaper publiserer prisene sine lang tid i forveien, men du kan som oftest søke etter internasjonale flyvninger på Expedia opptil et år innen avreise. Det er da du har størst mulighet til å finne de beste tilbudene. Hvis du har ventet til siste liten med å bestille, har du fremdeles en mulighet. Lave priser kan bli lagt ut bare noen uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Marokko fra Expedia?
Det kommer helt an på hva slags ferie du planlegger. Pakkereiser til Marokko kan inkludere hotell, leiebil og flyreise. Du kan sette sammen komponentene du vil for å lage den pakkereisen som passer ditt budsjett og din stil. For å spare enda mer kan du legge til opplevelser og aktiviteter etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Marokko?
Finn tilbud som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Vi tilbyr både hotell, leiebil og fly på ett og samme sted. Du kan spare overraskende mye bare ved å samle bestillingene dine. Uansett om du planlegger å dra på en vinterferie eller å slappe av på en varm sandstrand, er drømmeferien bare noen få klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Marokko hos Expedia?
Expedia har tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det kan du. Det er bare å velge flyselskapet du ønsker og sette sammen en ferietur til Marokko.
Kan jeg reise til Marokko akkurat nå?
For å få den nyeste informasjonen om reiser til Marokko kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye mer.

Populære steder å besøke