Reiser til Madagaskar

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Madagaskar og spar

Mest populære reisemål i Madagaskar

Oppdag områdene i Madagaskar

Finn de beste områdene og bydelene i Madagaskar for aktivitetene du liker best. Les mer om Madagaskar

De mest populære hotellene i Madagaskar

Le Centell Hotel & Spa
Le Centell Hotel & Spa
4 out of 5
Immeuble Aloe, 14 Rue Rainizanabololona Antanimena, Antananarivo, 101
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 014 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4,4/5 Excellent! (22 anmeldelser)
"Very nice hotel that accommodated us in every way."

Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020

Hotel Brajas
Hotel Brajas
3 out of 5
Lot II F 5 Ambondrona, Rue Rainandriamampandry, Antananarivo, 101
Prisen er 345 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
3,8/5 Good! (84 anmeldelser)
Helt ok.
"Veldig fin beliggenhet i forhold til sightseeing. Fine rom hvis man er en, trekker ned litt med åpen løsning i forhold bad og do om man er flere som bor på samme rom. Betjeningen var hyggelig, fikk et lite turistkart ved innsjekking som jeg hadde mye nytte av. Når keg sjekket ut måtte jeg levere ..."

Anmeldelse skrevet 28. des. 2014

Andilana Beach Resort
Andilana Beach Resort
4 out of 5
PLAGE DE ANDILANA, Nosy Be, NOSY BE, 207
4,1/5 Very Good! (15 anmeldelser)
Nydelig strandresort
"Et nydelig strandresort. Flott strand, fantastiske omgivelser og fine rom. God mat også. Value for money! Hyggelig stemning, selv om det er litt mye mas med "underholdning" og høy musikk."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Madagaskar?
Besøk en annen del av verden med våre pakkereiser til Madagaskar, med priser fra . Velg deg ut flyreisene og hotellene som passer dine behov. Deretter kan du legge til et par sightseeingturer, så du får en fantastisk ferietur.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Madagaskar?
Hvis du kombinerer hotell og fly, og så legger til andre komponenter som leiebil eller utflukter, kan du spare stort. Med en pakkereise til Madagaskar blir det både enkelt og billig å reise. I tillegg til å spare penger, får du også tilgang til et enormt utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Ditt neste eventyr begynner her!
Hvilke er de beste hotellene i Madagaskar?
Hôtel Colbert Spa & Casino og Le Centell Hotel & Spa vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Antananarivo. Hvis du også har planer om å besøke Nosy Boraha, kan du ta en nærmere titt på Mirana Plage BUNGALOW LEMONGRASS og Masoandro Lodge, som begge er godt likt blant reisende.
Når på året er det best å reise til Madagaskar?
Det kommer an på hva som er viktigst for deg. De beste prisene får du vanligvis i , mens prisene ofte er på det høyeste i . Det er flest tilreisende til Madagaskar i . Ønsker du en mer avslappet ferie, så er den beste tiden å komme hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Madagaskar?
Når du bestiller ferien i Madagaskar så tidlig som mulig, får du tilgang til det største utvalget av lave priser. Flyselskapene begynner stort sett å legge ut flyreiser opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være smart å bestille billett så snart som mulig. Samtidig så gjør Expedia alt de kan for å gi deg de aller beste tilbudene, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Madagaskar fra Expedia?
Flyreiser, leiebiler og hoteller – i den kombinasjonen du ønsker. Det er ditt valg. Uansett om du ferierer i Madagaskar med barn eller med gode venner, så finnes det en pakkereise som passer ditt budsjett og din stil. Etter at du har bestilt, kan du også legge til noen aktiviteter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Madagaskar?
Prisene våre er alltid lave, men du kan oppnå enda større besparelser når du bestiller fly, overnatting og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og et rikelig utvalg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Madagaskar hos Expedia?
Ja, absolutt. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge blant. Med så mange alternativer burde det være lett å finne et flyselskap for reisen din til Madagaskar.
Kan jeg reise til Madagaskar akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Madagaskar kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og andre ting.

Populære steder å besøke