Billige flybilletter til Marokko

De beste byene å besøke i Marokko

Billige flyreiser til Marokko

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 459 kr for enveisflyvninger og 1 500 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

easyJet
Air Europa
Iberia
Iberia
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Royal Air Maroc
TAP Portugal
TAP Portugal
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
KLM
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
KLM
Royal Air Maroc
KLM
Iberia
Air France

Fly til Marokko

Skal du fly til Marokko eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Marokko. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Marokko eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Marokko eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Marokko som følge av COVID-19?
Gå til kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer en flyreise på grunn av COVID-19. Du burde dessuten gjøre deg godt kjent med reglene til flyselskapene du vurderer, innen en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Marokko med fleksible regler for endring?
Nå om dagen er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser veldig relevant. Derfor har vi lagt til filteret <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, slik at du lettere kan finne rimelige, fleksible flyvninger til Marokko. Du finner innstillingen på venstre side, rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Marokko under COVID-19?
Med så mange nye restriksjoner på plass i forbindelse med COVID-19 har det påvirket reisevanene våre. Nedenfor finner du en håndfull nyttige tips du kan lese før du går om bord i flyet til Marokko.

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, før du bestiller. Du burde dessuten sjekke om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, som for eksempel bevis på negativ koronatest.
 • Ha på deg munnbindet i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for at de skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi ombordstigningskortet til flyplasspersonalet. Du må heller holde det inntil leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Noen steder er det lov å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du legge små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i vesken istedenfor på brettet.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom vesken din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Marokko?
Du får alltid fantastiske priser på Expedia, men funksjonen <<Fleksible datoer>> gjør det enda lettere å finne dem. Søk på reisedatoene dine, så dukker funksjonen opp over søkeresultatene. Trykker du på den, får du frem en oversikt som viser prisene på de nærliggende datoene. 1 500 kr var laveste pris på fly til Marokko de siste sju dagene.
Hvor mye koster en flyreise til Marokko?
Vi har sett flere billige billetter på markedet de siste sju dagene. Som et eksempel har fly tur-retur til Marokko ligget på mellom 1 500 kr og 2 794 kr. Enkelte reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei med avreise fra Lisbon (LIS) til ikke mer enn 459 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Marokko?
Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med, og sluttdestinasjonen din i er det flere populære flyplasser du kan velge mellom Blant annet disse:

 • Casablanca (CMN-Mohammed V) – 2477 flyvninger per måned.
 • Marrakech (RAK-Menara) – 1449 flyvninger per måned.
 • Tangier (TNG-Ibn Batouta) – 520 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Marokko?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Marokko et sted mellom 1 500 kr og 2 794 kr. Ta en titt på tilbudene vi har, bestill det som frister mest, og gjør deg klar til nye opplevelser!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Marokko?
Den billigste måneden å reise til Marokko i er februar. Flybillettene er som regel dyrest om sommeren og rundt jul. Du bør derfor unngå disse månedene hvis du har et litt stramt budsjett.
Hvor lang tid tar det å fly til Marokko?
Flytiden kan variere av flere forskjellige årsaker, som avreisested og størrelsen på selve flyet. Denne listen over de mest populære rutene til Marokko kan imidlertid gi deg en god pekepinn:

 • Fra Marrakech (RAK-Menara) til Casablanca (CMN-Mohammed V): 57 min
 • Fra Agadir (AGA-Al Massira) til Casablanca (CMN-Mohammed V): 1 t og 19 min
 • Fra Dakhla (VIL) til Casablanca (CMN-Mohammed V): 2 t og 10 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Marokko?

 • Mange reiser til Marokko begynner i den populære byen Marrakech, og ikke uten grunn. Her møtes du av et enormt utvalg av severdigheter og opplevelser, som Jemaa el-Fnaa, så her vet de virkelig hvordan man sjarmerer besøkende.
 • Du behøver selvfølgelig å vite hva slags vær som venter deg før du pakker til eventyret ditt. Marrakech er kjent for å ha et steppeklima, men ta en titt på det lokale været for å få en bedre idé om hva som venter deg. Du bør også ta hensyn til hvor langt oppholdet vil være og hvilke aktiviteter du planlegger å gjøre.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Marokko på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Marokko.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Marokko som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Marokko, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Marokko!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Marokko under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Marokko tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Marokko, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.