Billige flybilletter til Sverige

De beste byene å besøke i Sverige

Billige flyreiser til Sverige

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 044 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Sverige

Skal du fly til Sverige eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sverige. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sverige eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sverige eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Sverige som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er stedet når du har spørsmål om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flybilletter på grunn av COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du setter deg inn i reglene til flyselskapene du vurderer, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sverige med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på billige flyreiser til Sverige, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> like under overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Enklere blir det ikke. Vi er klar over at reiseplanene kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Nettopp derfor kan du føle deg trygg når du bestiller gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Sverige under COVID-19?
COVID-19 har ført til store endringer i livene våre, også i forbindelse med reiser. Med tipsene vi har samlet her, kan du enklere sette deg inn i de nye utfordringene og gjøre deg klar til besøket i Sverige.

 • Undersøk hvilke regler som gjelder både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene gjør at du ikke får reise, så pass på å ha full oversikt innen du kjøper billett.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller ha på deg munnbind. Det er sannsynlig at du blir bedt om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg. Reisende som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • Istedenfor å gi boardingkortet ditt (eller mobilen der det ligger) til de ansatte på flyplassen, må du lese det av i skanneren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå lov i visse områder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt du har i lommene, som mobil, nøkler og lommebok, og putte det i håndbagasjen i stedet for i boksen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Sverige?
Det finnes flere selskaper som har flyvninger til Sverige eller omegn. Her ser du noen av de mest populære:

 • SAS – 299 flyvninger i måneden til Sverige eller omegn, inkludert 299 flyvninger til Stockholm (ARN-Arlanda) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 147 flyvninger i måneden til Sverige eller omegn, inkludert 147 flyvninger til Stockholm (ARN-Arlanda) hver måned.
 • Norwegian Air International – 65 flyvninger i måneden til Sverige eller omegn, inkludert 65 flyvninger til Stockholm (ARN-Arlanda) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Sverige?
Du får alltid kjempegode tilbud på Expedia, men funksjonen <<Fleksible datoer>> gjør det enda enklere å finne dem. Gjør et søk på reisedatoene dine, så dukker funksjonen opp over søkeresultatene. Trykker du på den, får du frem en oversikt over prisene på datoene i nærheten av dine. 1 044 kr var laveste pris til Sverige de siste sju dagene.
Hvor mye koster en flyreise til Sverige?
Vi har sett flere rimelige billetter der ute de siste sju dagene. For eksempel har en flyvning tur-retur til Sverige ligget på mellom 1 044 kr og 950 kr. Enkelte reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei fra Bergen (BGO) til helt ned i 499 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Sverige?
Velger du å fly til en av disse store flyplassene i Sverige, har du et flott utgangspunkt for å reise rundt og utforske alt denne vakre regionen har å by på.

 • Stockholm (ARN-Arlanda) – 7452 flyvninger per måned.
 • Göteborg (GOT-Landvetter) – 1792 flyvninger per måned.
 • Stockholm (BMA-Bromma) – 1264 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Sverige?
I løpet av de siste sju dagene kostet flybilletter til Sverige et sted mellom 1 044 kr og 950 kr. Prisene pleier å gå opp over tid, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil ha de beste tilbudene.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Sverige?
Skal du til Sverige, er det rimeligst å reise i måneden februar. Billettprisene er som regel høyest i sommerferien og rundt jul, så det er lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til Sverige?
Du kan ta en titt på noen av disse populære rutene til Sverige fra Norge samt rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Tromsø (TOS-Langnes) til Stockholm (ARN-Arlanda): 1 t og 45 min
 • Fra Trondheim (TRD-Værnes) til Stockholm (ARN-Arlanda): 1 t og 16 min
 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til Stockholm (ARN-Arlanda): 1 t og 20 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Sverige?

 • Begynn oppholdet ditt i Sverige i den fascinerende byen Stockholm. Det er mye å se og gjøre her – fra populære severdigheter som Solvalla til mat, shopping, kunst og mye mer.
 • Når du organiserer eventyret ditt, bør du ta hensyn til at Stockholm er kjent for å ha et fuktig kontinentalklima. Ta gjerne en titt på værforholdene før du drar, så du vet hva slags vær du kan vente deg.
 • Når du er klar for å se mer av dette flotte området, grab one of our budsjettvennlige leiebiler og ta turen til Sollentuna. Denne byen ligger cirka 15 km nordvest for Stockholm og har mange kjente severdigheter, inkludert Badberget klippbad.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Sverige på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Sverige.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Sverige som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Sverige, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Sverige!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Sverige under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Sverige tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Sverige, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Sverige

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Norwegian Air Shuttle