Billige flyreiser til Alicante

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly Alicante

Det er lett å komme seg til Alicante med fly fra Norge. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Alicante, og du kan dessuten bestille overnatting og leie av bil samtidig, så kan du spare penger.

Alicante ligger ved Middelhavet i Spania og kan by på mye sol og milde vintre og varme somrer – noe som har gjort dette til et populært reisemål blant soltørste turister. Denne sydspanske byen kan imidlertid ikke bare by på varme, vakre strender, innbydende badevann og vannsportaktiviteter. Alicante har en lang og interessant historie, noe som har ført til at det også finnes en rekke historisk interessante severdigheter som du kan oppleve her.

Flyvninger til Alicante fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Alicante direkte fra Norge eller med mellomlandinger. Flyr du direkte fra Oslo Lufthavn (OSL), vil du komme deg til Alicante på i underkant av 4 timer. Velger du å bestille en flyreise med en mellomlanding i for eksempel København, Berlin eller London, vil du bruke mye lenger tid på reisen, men i visse tilfeller kan det være penger å spare på dette.

Den beste tiden å dra til Alicante er i mai, når du kan oppleve vakre blomsterfarger, temperaturen gjerne ligger på rundt 20–24 grader og det ikke er altfor folksomt på strendene. De fleste velger imidlertid å bestille en flyvning til Alicante i juli og august, som byr på de høyeste temperaturene og mest liv i denne populære spanske byen.

Fly til Alicante lufthavn (ALC)

Alicantes lufthavn er en av de største flyplassene i Spania og en av de viktigste inngangsportene til det populære området Costa Blanca. Flere europeiske lavprisselskaper tilbyr flyvninger til og fra denne flyplassen, slik at du ikke trenger å bruke mye penger på å komme deg verken til eller fra Alicante, i hvert fall om du er ute i god tid med bestillingen.

Flyplassen ligger rundt 10 kilometer syd for Alicante sentrum, og det er enkelt å komme seg til byen herfra. Du kan for eksempel ta buss inn til sentrum, noe som tar rundt 30 minutter. Du kan også leie en bil på flyplassen og kjøre den korte distansen selv, eller du kan ta en drosje for å komme deg dit du skal.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise, kan du se nærmere på hvilket område du vil overnatte når du ser etter hoteller i Alicante. Overnatter du i nærheten av havnen, vil du ha kort vei til attraksjoner som den populære stranden Playa del Postiguet, middelalderfestningen Castell de Santa Bárbara, Alicantes museum for moderne kunst og Alicantes arkeologiske museum. Foretrekker du å bruke tiden din på strandliv fremfor sightseeing, kan du i stedet overnatte i den østligste delen av byen, nær Playa de San Juan, som regnes for å være en av Spanias vakreste strender.

Uavhengig av hvilket område som frister mest, vil du når som helst kunne bestille både fly og hotell til Alicante på Expedia.

Populære flyvninger til Alicante

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.