Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Benidorm

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Benidorm

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Benidorm

Benidorm på Spanias østkyst er en ferieby i ordets rette forstand. Det er blitt sagt at byen er charterturismens vugge, og Benidorm var tidligere kjent for festing og et utsvevende natteliv. De siste tiårene er imidlertid atmosfæren blitt roligere, og området er også ypperlig for barnefamilier. Når du skal kjøpe flybilletter til Benidorm, lønner det seg å ta utgangspunkt i søkeverktøyet her på Expedia.no. Her er det enkelt å finne billige flybilletter til Benidorm sånn at du heller kan bruke pengene på strandliv og kos. Når du søker etter flybilletter, får du opp en oversiktlig liste som blant annet kan sorteres etter billige flybilletter, sånn at du slipper å betale for mye. Bestill en pakkereise til Benidorm med hotell og fly, så kan du faktisk spare litt ekstra!

En stor, liten by i hjertet av Alicante

Den lange stranden, de dramatiske fjellene og de hvite husene sender tankene til Rio de Janeiro, men Benidorm er faktisk en relativt liten by med om lag 70 000 innbyggere. Sammenligningen er likevel ikke helt ueffen. Benidorm kan nemlig pryde seg med tittelen som byen i verden med flest høyhus per innbygger. Byens to store strender, Playa Levante og Playa Poniente, er omkranset av bryggepromenader med palmer der spise- og drikkestedene ligger tett blant skyskraperne. Om dagen er strandliv det naturlige fokuset, mens det er en enkel sak å finne tapas når mørket senker seg. Alicante-regionen er et populært feriemål, og det er relativt enkelt å finne billige reiser til Benidorm.

Flyreiser til Benidorm fra flyplasser i Norge

Alicante lufthavn (Aeropuerto de Alicante på spansk) er nærmeste flyplass når reisen går til Benidorm. Dit går det flere direkteflyvninger fra Norge, sommer som vinter. Direkteflyvninger til Alicante lufthavn tar som regel i overkant av tre og en halv time, og fra større steder i Norge er det gjerne flere avganger daglig, spesielt i feriesesongen. Det er ofte mulig å finne billige flyreiser til Benidorm, og Expedia.no kan hjelpe deg med å finne de beste tilbudene.

Siden Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du ikke å tenke på visum når du skal fly til Benidorm, og du behøver vanligvis heller ikke å vise pass ved innreise. Ofte er imidlertid pass eneste gyldige legitimasjon, så det kan likevel være en god idé å ta det med.

Alicante lufthavn

Fra flyplassen kan du ta deg til sentrum med buss eller taxi. Med bil tar reisen ca. 40 minutter, men med buss må du beregne noe lengre tid. Alicante lufthavn er en relativt stor flyplass, med rundt 10 millioner passasjerer årlig, og man finner det man trenger av servicetilbud, bevertning og shoppingmuligheter på flyplassen. Alicante er et vakkert område, og steder som Valencia og Murcia ligger ikke langt unna. For den som ønsker å utforske regionen på egen hånd, anbefales det å leie bil i Benidorm. Her på Expedia.no kan du finne en billig leiebil, så sjekk dette samtidig som du bestiller flybilletter og hotell.