Bilutleie Alicante

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Alicante – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Alicante som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Alicante eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Alicante?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du har sannsynligvis krav på full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være en god idé å se gjennom leieavtalen for bilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Alicante?
Hva enn du vil ha. Vi har et godt utvalg av leiebiler, fra biler av typen økonomi og standard til premium og SUV. De små, smarte og rimelige minibilene er imidlertid den mest etterspurte biltypen i Alicante. Minibilen er et ypperlig alternativ for kortere reiser gjennom byen. Du kan spare på drivstoff mens du kjører rundt i byens travle gater, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne en parkeringsplass, for med en minibil er det lett å klemme seg inn på selv små områder.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Alicante hos Expedia?
Uansett hva slags bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å finne de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene og velge det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Alicante med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Alicante?
Reglene for bilutleie i Alicante krever at sjåfører er minst 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. Mange leiebilselskaper krever nemlig et ekstra gebyr hvis man er ung, i tillegg til prisen for å leie bilen. Én begrensning kan være hva slags type biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Alicante?
Alle leiebilselskaper krever dette: førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring, kreves det også dokumentasjon på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du trenger for å få hentet bilen.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Alicante?
Ja, det kan du. Vi samarbeider med anerkjente bilutleiebyråer som tilbyr langtidsutleie av alle biltyper. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og utforsk hver krik og krok av Alicante – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Alicante hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Alicante er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.

Opplev nye steder med Expedia