Bilutleie Alicante

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Alicante – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Alicante som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Alicante eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Alicante?
Vi har forståelse for at ting kan endre seg helt uventet. Derfor har du ofte rett på full refusjon for bilutleiebestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før du skal hente bilen. Leiebilavtalen skal inneholde alle detaljene du behøver. Hvis du ikke ser svaret der, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Alicante?
Sett deg i førersetet i en minibil i Alicante og se severdighetene i byens mest bestilte biltype. Disse bilene har et lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem velegnet for urbane reisende. Vil du oppgradere til noe større, kan du velge en bil av typen stor eller til og med luksus.
Hvorfor skal jeg leie bil i Alicante gjennom Expedia?
Expedia er stedet å gå til for å bestille leiebil. Vi har leverandører å velge mellom i Alicante, og vi gjør alt for å finne de beste prisene. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Alicante. Bilutleie, ferieboliger, hoteller, flyreiser og aktiviteter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Alicante hos Expedia?
Det er lett å finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de fremste leiebilselskapene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Alicante med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Alicante?
Leiebilreglene i Alicante krever at sjåfører er minst 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra gebyr hvis man er ung, i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Alicante?
Du må regne med å få spørsmål om førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilbyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Alicante?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne den perfekte bilen. Enten du holder deg i Alicante eller har planer om å kjøre rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Alicante hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Alicante hvis du er under 25, avhenger ofte av utleieselskapet du velger. Enkelte leverandører krever ekstra betaling for unge sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Alicante?
Først bør du bestemme deg for bilkategori, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.

Opplev nye steder med Expedia