Billige flybilletter til Torrevieja

Billige flyreiser til Torrevieja

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 750 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
TAP Portugal
TAP Portugal
Iberia
SAS
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Iberia

Fly til Torrevieja

Torrevieja (eller Torrevella på det lokale språket valensiansk) er et populært turistmål, og går for å være en av de mest kosmopolitiske byene i Europa. Skal du ta fly til Torrevieja, er det to internasjonale flyplasser å velge mellom: Murcia-San Javier lufthavn, som ligger 33 km sør for Torrevieja sentrum, og Alicante lufthavn Elche, 43 km nord for byen. Det går flyreiser til Torrevieja fra en rekke norske byer. Hvis du vil ha billige flybilletter til Torrevieja, kan du gå inn på Expedia.no.

Det er ikke så mange hoteller i sentrum. De fleste hoteller i Torrevieja ligger litt utenfor byen. Der er det imidlertid svært mye å velge mellom. For hotellrom i Torrevieja kan du gå inn på Expedia.no. Der får du en oversiktlig liste og kan sortere etter de kriteriene du ønsker.

En moderne, internasjonal by

Torrevieja er en moderne by, uten noen spesielt lang historie. Frem til begynnelsen av 1800-tallet besto stedet av noen arbeiderhus og et gammelt vakttårn – derav navnet: Torrevieja betyr ”Det gamle tårnet”. I 1803 besluttet kong Carlos IV at det skulle bygges et saltutvinningsanlegg der, og byen vokste frem rundt anlegget. Mesteparten av saltet som ble utvunnet, gikk til eksport, ettersom etterspørselen etter salt innenlands var svært begrenset. Mesteparten av eksporten fant sted på nederlandske og svenske skip. Fortsatt foregår det saltutvinning i Torrevieja, ved en av de to kunstige saltlagunene som ligger på hver sin side av bysentrum. Den andre saltlagunen, Laguna de Mata, er et flott rekreasjonsområde med yrende fugleliv, gressletter og turstier.

Som skapt for turister

Ellers er turisme den viktigste næringsveien i Torrevieja. Spanske statsborgere utgjør mindre enn halvparten av den fastboende befolkningen, så Torrevieja kan virkelig sies å være en internasjonal by.

Ferie i Torrevieja med sol og varme

Sol og varme er nok de viktigste attraksjonene i Torrevieja. Byen ligger på Costa Blanca – den hvite kysten – og beliggenheten ved Middelhavet bidrar til et mildt og behagelig klima året rundt. Selv midtvinters ligger temperaturen rundt 17 varmegrader, og om sommeren kryper gradestokken sjelden over 30, i motsetning til i mange av de spanske innlandsbyene, der det ofte kan bli ulevelig hett på sensommeren.

Like ved Laguna de Mata, i nordenden av byen, ligger La Mata-stranden, som er 2,5 km lang. Flere år på rad har denne stranden fått utmerkelsen Blue Flag på grunn av den gode kvaliteten, renheten og tilgjengeligheten. Det finnes også en annen bystrand nærmere sentrum, kalt Los Locos, på sørsiden av byen.

Mat fra hele verden

Det vrimler av barer, kafeer og restauranter i Torrevieja, men i motsetning til mange andre typiske turistreisemål er matutvalget bredt og internasjonalt, takket være det kulturelle mangfoldet i byen. Her finner du mat fra alle kanter av verden – i tillegg til lokale spesialiteter.

Når du trenger en pause fra maten og badelivet, kan det være fint å leie bil i Torrevieja, og utforske landskapet langs Costa Blanca. Hvis du leier bil gjennom Expedia.no, kan du være trygg på å få en god pris, og det er mange hente- og avleveringssteder i og omkring byen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Torrevieja

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 750 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
TAP Portugal