Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Bestill en leiebil fra Sixt

Sixt bilutleie er blant de største og mest kjente leiebilselskapene med hovedkvarter i Europa. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1912, og i dag har det utleiekontorer på over 2100 steder i flere enn 100 land. Det betyr at du kan hente en leiebil fra Sixt på en lang rekke populære reisemål i nærmest alle verdens hjørner. Sixt har en moderne bilflåte med alt fra små, kompakte kjøretøyer til større SUV-er, og kan også tilby bedriftsløsninger og utleie av lastebiler.

Landene hvor Sixt tilbyr bilutleie

Sixt finnes i land fra Sør-Amerika til Øst-Asia og en rekke steder der imellom. Det største utvalget av leiebiler finner du på de mest populære reisemålene, noe som betyr at du kan vurdere priser på en rekke kjøretøyer med Sixt Ibiza, sammenligne dem med prisene hos andre selskaper i området og snart slå deg løs i solen på Balearene. Skal du reise til Gaudís by? Sjekk de ulike tilbudene fra Sixt Barcelona El Prat lufthavn og andre alternativer. Med en leiebil fra Sixt Barcelona kan du se alle deler av byen, fra yrende Las Ramblas til den langstrakte kysten. Alternativt kan du sammenligne prisene hos Sixt Roma med andre store leiebilselskaper og finne det beste tilbudet for å utforske Den evige stad med egen bil.

Hva du kan forvente når du leier en bil fra Sixt

Du kan velge blant kjøretøyer i alle klasser når du leier en bil fra Sixt. Det finnes små, kompakte alternativer for deg som bare vil ha fire hjul til en rimelig pris – ta en titt på økonomiklassen. I tillegg har du større SUV-er og flerbruksbiler, perfekt hvis du skal på ferie med hele familien eller vennegjengen. Uansett hvilken leiebil fra Sixt du velger, er det viktig å sjekke hva slags forsikring som er inkludert i bestillingen og om din eksisterende privatforsikring også dekker leiebiler. Hvis du reiser med småbarn, kan det være lurt å leie en bilpute eller barnesete som valgfritt ekstrautstyr, for ikke å nevne GPS, slik at du enkelt kan finne fram. Unngå å pådra deg ekstra kostnader – bekreft at leiebilen din ikke har noen begrensninger på kjørelengde. Du bør også være obs på reglene for drivstoff. Full tank til full tank betyr at du må levere leiebilen til Sixt med full tank. Hvis du har noen spørsmål om leiebil, ta gjerne kontakt med Expedia på +47 24 15 99 14.