Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Oslo

Vis alle leiebiler i Oslo

Oslo bilutleie

Uavhengig av om du trenger en bil med god bagasjeplass, en liten bybil eller en bil som passer for lengre kjøreturer, kan du finne en billig leiebil i Oslo på Expedia.

Oslo er en utstrakt by, og det er ikke alltid lønnsomt verken tidsmessig eller økonomisk sett å ta offentlige transportmidler for å komme seg rundt her. Skal du reise mye frem og tilbake i byen, har du mye bagasje, eller vil du utforske områdene rundt, kan det være en god idé å leie en bil i Oslo. Det finnes mange muligheter for å leie en leiebil i Oslo i forbindelse med en ferie eller forretninger. Reiser du med fly til Oslo, er det enkelt å plukke opp leiebilen når du lander på Oslo Lufthavn.

Lei en bil i Oslo for å gjøre utforskningen av byen enklere

Oslo har et stort antall attraksjoner å by på, og du kan gjøre oppholdet enklere ved å leie en bil for å komme deg fra ditt hotellrom i Oslo til de ulike delene av byen. Har du for eksempel planer om å se Vikingskipshuset på Bygdøy, hoppbakken i Holmenkollen, Naturhistorisk museum på Tøyen og Stortinget i sentrum på én og samme dag, kan du spare mye tid på å kjøre bil mellom de ulike stedene i stedet for å satse på byens offentlige transportmidler.

Det kan til tider og i visse områder i sentrum av byen være få tilgjengelige parkeringsplasser langs gatene, men da kan du i stedet parkere i et av parkeringshusene og spasere til de ulike attraksjonene i nærheten derfra. Utenfor de mest sentrale områdene er det gjerne enklere å finne plass langs gatene eller på ulike parkeringsplasser.

Utforsk områder utenfor Oslo med en leiebil

Det finnes ikke bare en rekke ting å se og gjøre i Oslo, men også områdene rundt byr på mange spennende opplevelser. Er du glad i naturen, kan det for eksempel være du vil utforske Nordmarka og de mange tur- og sykkelmulighetene som finnes der. Her er det ofte lettere å komme seg til ulike startsteder for turer med bil, slik at du vil ha en fordel om du på forhånd har leid en leiebil i Oslo.

Er du på ferie i Oslo i forbindelse med en lengre tur i Norge om sommeren, kan det være du i stedet eller i tillegg har planer om å utforske noen av områdene langs den vestlige eller østlige kysten av Oslofjorden. Det finnes en rekke hyggelige småbyer og steder her som du kan stoppe i eller ved for å ta deg en dukkert, eller hvor du bare kan nyte synet av omgivelsene rundt.

Det har aldri vært enklere å leie bil i Oslo

Uansett hva opplegget ditt er mens du befinner deg i Oslo, kan du leie en bil fra en rekke steder i og utenfor byen, og du har et stort utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil, og du kan velge de alternativene som passer best for deg når du skal på din neste weekendtur til Oslo.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Oslo

Hva er den beste prisen på leiebil i Oslo?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Oslo 718 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Oslo?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Oslo er 720 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Oslo?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Oslo?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Oslo

Utforsk Oslo med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!