Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Oslo

Vis alle leiebiler i Oslo

Oslo bilutleie

Uavhengig av om du trenger en bil med god bagasjeplass, en liten bybil eller en bil som passer for lengre kjøreturer, kan du finne en billig leiebil i Oslo på Expedia.

Oslo er en utstrakt by, og det er ikke alltid lønnsomt verken tidsmessig eller økonomisk sett å ta offentlige transportmidler for å komme seg rundt her. Skal du reise mye frem og tilbake i byen, har du mye bagasje, eller vil du utforske områdene rundt, kan det være en god idé å leie en bil i Oslo. Det finnes mange muligheter for å leie en leiebil i Oslo i forbindelse med en ferie eller forretninger. Reiser du med fly til Oslo, er det enkelt å plukke opp leiebilen når du lander på Oslo Lufthavn.

Lei en bil i Oslo for å gjøre utforskningen av byen enklere

Oslo har et stort antall attraksjoner å by på, og du kan gjøre oppholdet enklere ved å leie en bil for å komme deg fra ditt hotellrom i Oslo til de ulike delene av byen. Har du for eksempel planer om å se Vikingskipshuset på Bygdøy, hoppbakken i Holmenkollen, Naturhistorisk museum på Tøyen og Stortinget i sentrum på én og samme dag, kan du spare mye tid på å kjøre bil mellom de ulike stedene i stedet for å satse på byens offentlige transportmidler.

Det kan til tider og i visse områder i sentrum av byen være få tilgjengelige parkeringsplasser langs gatene, men da kan du i stedet parkere i et av parkeringshusene og spasere til de ulike attraksjonene i nærheten derfra. Utenfor de mest sentrale områdene er det gjerne enklere å finne plass langs gatene eller på ulike parkeringsplasser.

Utforsk områder utenfor Oslo med en leiebil

Det finnes ikke bare en rekke ting å se og gjøre i Oslo, men også områdene rundt byr på mange spennende opplevelser. Er du glad i naturen, kan det for eksempel være du vil utforske Nordmarka og de mange tur- og sykkelmulighetene som finnes der. Her er det ofte lettere å komme seg til ulike startsteder for turer med bil, slik at du vil ha en fordel om du på forhånd har leid en leiebil i Oslo.

Er du på ferie i Oslo i forbindelse med en lengre tur i Norge om sommeren, kan det være du i stedet eller i tillegg har planer om å utforske noen av områdene langs den vestlige eller østlige kysten av Oslofjorden. Det finnes en rekke hyggelige småbyer og steder her som du kan stoppe i eller ved for å ta deg en dukkert, eller hvor du bare kan nyte synet av omgivelsene rundt.

Det har aldri vært enklere å leie bil i Oslo

Uansett hva opplegget ditt er mens du befinner deg i Oslo, kan du leie en bil fra en rekke steder i og utenfor byen, og du har et stort utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil, og du kan velge de alternativene som passer best for deg når du skal på din neste weekendtur til Oslo.

Utforsk Oslo

Utforsk Oslo med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!