Bilutleie i Oslo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Oslo

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Oslo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Oslo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Oslo?
Billige leiebiler koster fra 1,188 kr dagen i Oslo, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Når du har landet på Oslo (OSL-Gardermoen), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du utforske Oslo bak rattet i leiebilen din.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Oslo?
Avhengig av leiebilkontrakten kan du har rett på en refusjon. Mange bestillinger gir full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.
Hva slags biler kan jeg leie i Oslo?
Minibiler er den mest etterspurte biltypen i Oslo, og disse er ypperlige for korte reiser og til å klemme seg inn på trange parkeringsplasser. Det lave drivstofforbruket gjør at du sparer penger mens du kjører rundt i de travle bygatene. Disse smarte, små bilene er langt fra den eneste muligheten du har. Du kan blant annet ta en titt på alternativene i kategoriene økonomi, kompakt, stor.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Oslo?
Lei en bil, hent nøklene og legg ut på veien for å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Oslo. Det er imidlertid mye mer å se i det omkringliggende området, så reisen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre populære steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Hamar, vil du føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 100 km fra Oslo. Der kan du oppleve mange spennende attraksjoner, som Vikingskipet.
  • En annen destinasjon som er populær blant mange reisende, er Fredrikstad, rundt 80 km unna. Fredrikstad Museum er bare én av flere årsaker til at folk elsker dette stedet.
  • Ingen ferie er komplett uten en tur til Fløyen. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger omtrent 300 km fra Oslo. Det er bare å nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Oslo gjennom Expedia?
Med mange års erfaring i å finne de laveste prisene til reisende i hele verden er Expedia det perfekte stedet når du vil bestille leiebil. Vi har leiebilselskaper i Oslo å velge blant, og de tilbyr alt fra kompakte sportsbiler til store SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere bestillingen av leiebil med fly og hotell, så du sparer mer? Med pakkereiser, eksklusive tilbud og medlemspriser kan Expedia hjelpe deg med å komme deg av gårde til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Oslo hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler, les kundevurderinger og sammenlign tilbud fra anerkjente leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Oslo og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Oslo?
Du må vanligvis være minst 19 år eller eldre i Oslo. Du bør være oppmerksom på at de fleste selskaper krevet et ekstra gebyr ved ung alder. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra selskap til selskap. Hvis du ønsker å leie en spesialbil eller en SUV, må du nok være over 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Oslo?
Du trenger gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring. Retningslinjene kan variere fra leverandør til leverandør, så husk å sjekke på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Oslo?
Den beste prisen for en leiebil i Oslo de siste sju dagene var kun 1,188 kr per dag. Den nest beste var 1,279 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Oslo?
Du kan leie bil i over en måned i Oslo, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Oslo hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til leiebilselskapet i Oslo er. Er du under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er bedre å finne ut av dette på forhånd, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Oslo?
Først og fremst bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.