Bilutleie i Oslo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Oslo

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Oslo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Oslo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Oslo?
Du kan se frem til spennende bilturer i Oslo med leiepriser per dag fra bare denne uken.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Sixt og Hertz ligger ikke langt fra Oslo (OSL-Gardermoen), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg bak rattet og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Oslo?
Vi har forståelse for at fleksibilitet er viktig. Derfor gir mange forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det kan være lurt å sjekke leiebilavtalen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Oslo?
Hvis du gjerne vil spare penger på drivstoff mens du utforsker Oslo, er en minibil det perfekte valget. Disse små kjøretøyene beviser at det ikke er størrelsen som teller, særlig når du leter etter en parkeringsplass. Du kan enkelt ferdes rundt i byens gater uten å måtte bekymre deg for lukeparkering. Ønsker du en bil med bedre benplass, kan et av kjøretøyene i kategoriene mellomstor, stor og premium være midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Oslo?
Bestill en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Oslo. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i det omkringliggende området, så reisen kan ikke stoppe her. Du bør stikke innom noen andre fine steder i regionen:

  • Omtrent 75 km fra Oslo ligger Sarpsborg, som er på reiseplanen til mange. Med attraksjoner som Inspiria Science Center er det ikke mangel på ting å se og gjøre.
  • Rundt 100 km unna finner du Skien, et annet reisemål du bør legge til på reiseplanen din. Ikke glem å ta turen til The Adventure Factory når du først er her.
  • Etter en lang stund på veien kan du ta en pustepause ved Fløyen, som du finner omtrent 300 km fra Oslo.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Oslo hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du ser etter, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene og velge det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Oslo med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Oslo?
Den laveste aldersgrensen er 19 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte krav det er lurt å være klar over før du booker leiebil i Oslo. Hvis du er en ung sjåfør, krever de fleste leiebilselskaper ekstra betaling, og bilkategoriene du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen som gjelder, kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det en god idé å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Oslo?
Gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Oslo?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Oslo . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Oslo?
Enten du bare skal utforske Oslo eller området rundt, kan du leie en bil for en lengre periode med Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Oslo hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Oslo er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Oslo?
Først og fremst bør du bestemme deg for bilkategori, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.