Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Jessheim

Vis alle leiebiler i Jessheim

Gode tilbud på leiebiler i Jessheim

Leiebil Jessheim

Jessheim er en relativt liten, men ganske så kjent, by i Akershus – ikke så langt fra Oslo. Du har helt sikkert hørt sangen ”Jessheim” av Diaz, som blant annet har vært med på å sette byen på kartet. En ferie til Jessheim byr på alt fra kultur og shopping, til museumsbesøk og naturopplevelser.

Bilutleie Jessheim – Det er ikke noe problem å leie bil i Jessheim, siden det blant annet er et utleiefirmaer i sentrum. Hvis du søker etter leiebil på Expedia.no og trykker ”Vis kart” oppe til venstre på siden med søkeresultatet, kan du enkelt se hvor du kan finne en billig leiebil i Jessheim!

Hent leiebilen på flyplassen

Et alternativ til å ordne leiebil i Jessheim sentrum, spesielt hvis du skal fly til Jessheim, er å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Oslo Lufthavn er nemlig Jessheims nærmeste nabo, og på flyplassen finner du alle de store aktørene som driver med bilutleie i Norge. Siden det er konkurranse om kundene blant selskapene, er det gode muligheter til å leie bil billig i Jessheim på flyplassen. En annen fordel er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Jessheim med leiebilen, og slipper dermed ta drosje eller kjøre buss.

Velg riktig leiebil i Jessheim

Siden flyplassen er et av stedene du kan leie bil i Jessheim, er utvalget biler du kan velge mellom svært godt. Så å si alle biltyper er representert, så det er opp til deg å finne ut hvilken bil som passer best til oppholdet ditt. Hvis du bare skal bruke bilen til å kjøre fra og til flyplassen samt kanskje til noen av byens kjøpesentre, kan det være like greit å gå for en billig, økonomisk bil. Ikke bare koster bilen mindre å leie, men den er enklere å parkere og bruker mindre bensin. Har du med deg hele familien på tur, bør du nok vurdere en større bil, som en mellomstor flerbruksbil.

Attraksjoner i Jessheim

For den kulturinteresserte, er et besøk til Ullensaker Kulturhus et godt valg. Her er det både kino og scenen, med jevnlige kulturarrangementer. I august arrangeres Jessheimdagene, og denne festivalen byr på en blanding av handelsmesse og konserter. Hvis du vil ut i naturen en tur, er Nordbytjernet bare én kilometer fra Jessheim. I juni hvert år arrangeres Tjernfestivalen, som har fokus på aktiviteter for barna. Hvis du er interessert i fly, er SAS-museet og Forsvarets flysamling perfekt for deg. Forsvarets flysamling har blant annet over 40 fly utstilt.

Shoppingtur til Oslo

En fordel med å ha leiebil i Jessheim, er at du kan kjøre inn til Oslo hvis du vil oppleve noe av det hovedstaden har å by på. Selv om det er flere kjøpesentre i Jessheim, kan ikke shoppingtilbudet sammenlignes med det du finner i Oslo. Du bruker bare en halvtimes tid på å kjøre fra Jessheim inn til Oslo, så det er ikke lange strekningen det er snakk om.

Hva er den beste prisen på leiebil i Jessheim?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Jessheim 1,517 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Jessheim?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Jessheim er 1,638 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Jessheim?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Jessheim?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Jessheim

Utforsk Jessheim med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!