Bilutleie i Jessheim

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Jessheim

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Jessheim

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Jessheim
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Jessheim per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en billig leiebil i Jessheim .
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Når flyet har landet på Oslo (OSL-Gardermoen), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Jessheim har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Jessheim?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer mange forskuddsbetalte bestillinger for en full refusjon. Du må bare gi oss beskjed minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du bør sjekke leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Jessheim?
De fleste besøkende i Jessheim foretrekker økonomibiler. Sjåfører liker dem fordi de er overkommelige i pris. Størrelsen gjør dem dessuten velegnet for kjøring i byer der gatene er travle og det kan være vanskelig å parkere. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også velge store, mellomstore og premiumbiler. Uansett om du holder deg i Jessheim eller kjører videre, har vi en bil som passer din stil.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Jessheim?
Kjører du selv, er det lett som en plett å utforske det omkringliggende området. Jessheim er et godt utgangspunkt, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og sjekk ut disse andre stedene:

  • Med en gang du stopper i Hamar, kommer du til å føle den gode stemningen i byen, som ligger 70 km fra Jessheim. Der kan du oppleve mange flotte attraksjoner, som Vikingskipet.
  • I Fredrikstad, ca. 100 km unna, er det også mye å finne på. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Fredrikstad Museum er vårt førstevalg.
  • Kom deg litt vekk fra det yrende bylivet ved å dra til Fløyen, rundt 320 km fra Jessheim. Dette er et flott sted å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Jessheim gjennom Expedia?
Fra korte forretningsreiser til lengre reiser – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge mellom bilutleiefirmaer i Jessheim, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Jessheim hos Expedia?
Det er lett å finne et fantastisk tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest populære leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Jessheim med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Jessheim?
I Jessheim er aldersgrensen som regel 19 år eller eldre. De fleste leverandører krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, men beløpet kan variere. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at enkelte biltyper ikke er tilgjengelige for leie, for eksempel luksuriøse biler, og det kan være krav om forsikring. Det er alltid lurt å lese all informasjonen før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Jessheim?
I de fleste tilfeller trenger du førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente leiebilen. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen selskapet tilbyr. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så husk å sjekke på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Jessheim?
Jessheim har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Jessheim?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å finne den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Jessheim eller har planer om å kjøre rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Jessheim hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Jessheim, bør du ta en titt på policyene til de forskjellige leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uventede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Jessheim?
Det avhenger av bilstørrelsen du trenger, sjåførens alder og en del andre hensyn. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar et endelig valg.