Bilutleie i Jessheim

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Jessheim

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Jessheim

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Jessheim
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Jessheim per dag?
Økonomivennlige leiebiler koster fra dagen i Jessheim, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Når flyet har landet på Oslo (OSL-Gardermoen), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Jessheim har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Jessheim?
Ta det med ro. Du har sannsynligvis krav på full refusjon hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av henting. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så du bør lese gjennom avbestillingsreglene for leiebilen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Jessheim?
Alle vet at Jessheim er en av de fremste feriedestinasjonene i Ullensaker. Det er imidlertid også en haug av andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og tar veien fatt. Her er noen tips som gjør at eventyret får en pangstart:

  • Med en gang du er fremme i Sarpsborg, kommer du til å føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 95 km fra Jessheim. Der kan du besøke mange spennende severdigheter, som Inspiria Science Center.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Drammen, rundt 70 km unna. Drammensbadet er bare én av flere grunner til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Etter en lang stund på veien kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som du finner omtrent 320 km fra Jessheim.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Jessheim hos Expedia?
Ta en titt på vurderinger og anmeldelser, velg biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Jessheim med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Jessheim?
Aldersgrensen er 19 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte krav du bør vite om før du booker leiebil i Jessheim. Hvis du er ung, krever mange leverandører ekstra betaling, og hvilke biler du kan leie, er ofte begrenset. Beløpet og aldersgrensen kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, og derfor er det en god idé å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Jessheim?
Selv om reglene kan variere fra selskap til selskap, trenger du alltid gyldig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Jessheim?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha kjørt av gårde i en leiebil fra kun per dag. Den nest beste prisen i Jessheim var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Jessheim?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Jessheim, så det er bare å bli litt lenger. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Jessheim hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Jessheim er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Jessheim?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra mange forskjellige faktorer, inkludert bilkategori og alder på sjåføren. Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.