Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Dubai

Vis alle leiebiler i Dubai

Utforsk Dubai

Utforsk Dubai med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Dubai

Leiebil i Dubai

Dubai er et av emiratene i De forente arabiske emirater, og storbyen Dubai er den største byen i emiratet Dubai. Når du reiser til Dubai, reiser du til den mest folkerike byen i alle emiratene, men på størrelse blir den slått av hovedstaden Abu Dhabi. Dubai har tjent mye penger på olje, og fra starten av 2000-tallet begynte byen for alvor å satse på turisme. Det er utrolig mye å se i byen, men det kan være litt vanskelig å komme seg rundt. Det er en T-bane i byen, men det mest praktiske er å ordne seg med leiebil under oppholdet.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, er du sikret en så billig leiebil i Dubai som mulig. Bestiller du flybillett til Dubai samtidig, blir det hele enda billigere.

Som nordmann ankommer du sannsynligvis byen med fly, og du lander da på Dubai internasjonale lufthavn. På flyplassen holder de fleste selskapene som driver med bilutleie til, så planlegg å hente bilen på flyplassen ved ankomst.

Underverkenes by

Dubai har som nevnt satset kolossalt på turisme i det siste. Det har blant annet dukket opp mange nye hoteller i Dubai, samt en rekke spektakulære bygninger av andre slag. Dersom du har hatt lyst til å besøke verdens høyeste bygg, heter bygget Burj Khalifa (2015) og ligger i Dubai. Det er hele 829,8 meter høyt og åpnet i 2010.

Blant byens andre store og populære attraksjoner kan vi nevne de fantastiske fontenene i Dubai, Dubai Mall, et gigantisk kjøpesenter, og byens mange vannparker. Foretrekker du ski, kan du utrolig nok også bedrive denne aktiviteten i ørkenbyen Dubai. Ski Dubai ligger i Dubai Mall, og har et innendørs fjell som er 85 meter høyt. Dubai er en langstrakt by, så for å komme seg raskt til og fra de forskjellige attraksjonene er det veldig greit å ha tilgang til leiebil.

Strandlivet i Dubai

Dubai er en by der solen ofte skinner, og temperaturen er så å si aldri under 25 grader. På sommerstid er den gjennomsnittlige temperaturen hele 40 grader, og da er det lite som slår et forfriskende bad. Marina Beach er turiststranden i området, og dette er en fin og ren strand med det meste av fasiliteter. Det er svært populært å bli med speedbåt på omvisning fra denne stranden, noe som er en fin måte å få sett byens kystlinje og spektakulære kunstige øyer på.

Ta turen til nærliggende byer i leiebilen

Når du først har tatt turen helt til Dubai, kan det være greit å oppleve noen av de andre stedene som ligger rundt byen. Med leiebil kjører du til Al Ain og Abu Dhabi på en times tid, som er de to andre storbyene i De forente arabiske emirater. Dersom du føler for å legge ut på en lengre biltur, kan du kjøre de fire timene det tar å komme frem til Muskat, som er hovedstaden i Oman. Alle disse byene kan by på spennende attraksjoner og flotte severdigheter.