Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Dubai

Leiebil i Dubai

Dubai er et av emiratene i De forente arabiske emirater, og storbyen Dubai er den største byen i emiratet Dubai. Når du reiser til Dubai, reiser du til den mest folkerike byen i alle emiratene, men på størrelse blir den slått av hovedstaden Abu Dhabi. Dubai har tjent mye penger på olje, og fra starten av 2000-tallet begynte byen for alvor å satse på turisme. Det er utrolig mye å se i byen, men det kan være litt vanskelig å komme seg rundt. Det er en T-bane i byen, men det mest praktiske er å ordne seg med leiebil under oppholdet.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, er du sikret en så billig leiebil i Dubai som mulig. Bestiller du flybillett til Dubai samtidig, blir det hele enda billigere.

Som nordmann ankommer du sannsynligvis byen med fly, og du lander da på Dubai internasjonale lufthavn. På flyplassen holder de fleste selskapene som driver med bilutleie til, så planlegg å hente bilen på flyplassen ved ankomst.

Underverkenes by

Dubai har som nevnt satset kolossalt på turisme i det siste. Det har blant annet dukket opp mange nye hoteller i Dubai, samt en rekke spektakulære bygninger av andre slag. Dersom du har hatt lyst til å besøke verdens høyeste bygg, heter bygget Burj Khalifa (2015) og ligger i Dubai. Det er hele 829,8 meter høyt og åpnet i 2010.

Blant byens andre store og populære attraksjoner kan vi nevne de fantastiske fontenene i Dubai, Dubai Mall, et gigantisk kjøpesenter, og byens mange vannparker. Foretrekker du ski, kan du utrolig nok også bedrive denne aktiviteten i ørkenbyen Dubai. Ski Dubai ligger i Dubai Mall, og har et innendørs fjell som er 85 meter høyt. Dubai er en langstrakt by, så for å komme seg raskt til og fra de forskjellige attraksjonene er det veldig greit å ha tilgang til leiebil.

Strandlivet i Dubai

Dubai er en by der solen ofte skinner, og temperaturen er så å si aldri under 25 grader. På sommerstid er den gjennomsnittlige temperaturen hele 40 grader, og da er det lite som slår et forfriskende bad. Marina Beach er turiststranden i området, og dette er en fin og ren strand med det meste av fasiliteter. Det er svært populært å bli med speedbåt på omvisning fra denne stranden, noe som er en fin måte å få sett byens kystlinje og spektakulære kunstige øyer på.

Ta turen til nærliggende byer i leiebilen

Når du først har tatt turen helt til Dubai, kan det være greit å oppleve noen av de andre stedene som ligger rundt byen. Med leiebil kjører du til Al Ain og Abu Dhabi på en times tid, som er de to andre storbyene i De forente arabiske emirater. Dersom du føler for å legge ut på en lengre biltur, kan du kjøre de fire timene det tar å komme frem til Muskat, som er hovedstaden i Oman. Alle disse byene kan by på spennende attraksjoner og flotte severdigheter.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Dubai

Hva er den beste prisen på leiebil i Dubai?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Dubai .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Dubai?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Dubai er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Dubai?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Dubai?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Dubai

Utforsk Dubai med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!