Leiebiler for langtidsleie

Gratis avbestilling på alle leiebiler

Du kan avbestille hvis planene dine endrer seg. Fordi fleksibilitet er viktig.

Kan jeg leie en bil i en lengre periode?

Ja. Expedia samarbeider med pålitelige leiebilselskaper som tilbyr langtidsleie av leiebil av alle typer − fra mellomstore SUV-er til luksuriøse sedaner. Ta en titt på leiebiler i Oslo eller leiebiler i Bergen. Ved å velge en leiebil for en måned har du også mulighet til å ta en pause fra bylivet og utforske andre steder i nærheten.

Hvem har de beste prisene på langtidsleie av bil?

På Expedia tilbyr vi fantastiske priser på månedlig og ukentlig leie av bil fra flere pålitelige selskaper. Når du har fylt inn reiseopplysninger og hente- og leveringssted, kan du raskt sammenligne priser per dag. Månedspriser på leiebil varierer ut fra biltype, sted og datoer.

Hvordan kan jeg finne en billig bil for langtidsleie?

Sjekk ut våre utvalgte tilbud på billig månedsleie av leiebil, eller tilpass reisen din ved å fylle inn reisedatoer og reisemål og filtrere etter biltype og totalpris. Du kan også finne billige ukespriser på leiebiler i økonomiklassen og mellomstore leiebiler rundt om i Norge på Expedia.

Hva er fordelene med å leie en bil i en lengre periode?

Hvis du leier en bil på månedlig eller ukentlig basis, kan du enkelt komme deg dit du vil på en enkel og bekymringsfri måte. Dessuten har ofte leiebilselskapene lavere priser jo lenger du leier! Hvis du drømmer om å sette deg bak rattet i en luksusbil, kan det være billigere med langtidsleie enn å kjøpe. Kanskje slipper du også å tenke på vedlikehold og reparasjon (men husk å sjekke leiekontrakten din angående dette).

Hvilke biler er de billigste for langtidsleie?

Expedia har et stort utvalg av billige leiebiler for ukesleie og månedsleie. Du kan finne de beste tilbudene på ukesleie av leiebil for din foretrukne biltype og stil. Vanligvis er biler i økonomiklassen samt kompakte og mellomstore biler de billigste leiebiltypene, men det avhenger av hente-/leveringsstedet og selskapet.

Hvilket leiebilselskap er det beste for langtidsleie?

Velg de beste leiebilene for langtidsleie hos mange av de største leiebilselskapene på Expedia, som Hertz bilutleie og Avis bilutleie. Budget bilutleie er et annet populært alternativ. Kundeanmeldelser og kundevurderinger gjør det enklere for deg å velge den rette leiebilen.

Hvor mye koster det å leie en bil i en måned?

Prisen for langtidsleie av bil avhenger av dato og sted for henting/levering, biltypen, leiebilselskapet og reisemålet. Sjekk prisene på våre forhåndsutvalgte tilbud eller fyll inn reiseopplysningene dine i søkeboksen for mer informasjon.

Hvor mye koster det å leie en bil i en uke?

Prisen for å leie en bil i en uke kan variere avhengig av hente-/leveringssted, biltyper og leiebilselskaper. Ta en titt på prisene på våre forhåndsutvalgte tilbud eller fyll inn dine egne reiseopplysninger for å se en prisoversikt over ulike biltyper. Expedia har et stort utvalg av billige leiebiler som kan leies i en uke − et perfekt alternativ uansett hva som er formålet med reisen.

Hva er den billigste måten å leie en bil i en lengre periode på?

Den billigste måten å leie en bil i en måned på er å sjekke ut våre utvalgte tilbud og andre fantastiske priser på alle slags biltyper fra våre pålitelige partnere. Ukespriser på leiebil kan også inkludere gratis avbestilling og fleksible betalingsalternativer som «betal ved henting».

Hvor kan jeg leie en bil i en lengre periode?

Vi har mange tilbud på langtidsleie av leiebil på Expedia. Du kan finne de beste leiebilene for langtidsleie over hele landet, fra leiebiler på Trondheim lufthavn Værnes til leiebiler på Tromsø lufthavn Langnes, og fra en rekke leiebilselskaper. Uansett hvor du skal reise, kan du leie en bil i dag gjennom Expedia.

Hvorfor bør jeg bestille leiebil for en lengre periode gjennom Expedia?

Expedia dekker alle dine leiebilbehov. Du får fleksible bestillingsvilkår og lave priser på langtidsleie av leiebil, og medlemmer får ekstra fordeler og poeng på de fleste bestillinger!