Bilutleie i Usa

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Usa

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Usa

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Usa
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Usa per dag?
Å utforske Usa trenger ikke å være dyrt med leiebilpriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Oita (OIT)?
Europcar og Hertz ligger ikke langt fra Oita (OIT), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg bak rattet og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Usa?
Vi har forståelse for at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor tilbyr de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av henting. Det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Usa?
Mange eventyr venter på deg i Usa, men reiser du lenger, kan du oppleve mye mer. Lei en bil for å utforske en større del av området i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiseplanen din:

  • Du bør reise til Hiroshima for å få et topp sightseeingeventyr. Omtrent 150 km fra Usa finner du et stort antall inspirerende severdigheter, som Hiroshima fredsminnepark.
  • Hvorfor ikke få med seg alt Yamaguchi har å by på også? En stor turistattraksjon er blant annet Yamaguchi prefektur kunstmuseum, og Yamaguchi ligger 80 km fra Usa.
  • Tar du turen til Sakurajima-fjellet, omtrent 220 km fra Usa, kommer du deg ut og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Usa gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å bestille leiebil. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Usa, og vi gjør alt for å finne de beste prisene. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Usa. Bilutleie, hoteller, opplevelser og flyreiser: Expedia har alt du trenger, på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Usa hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Usa er ikke noe problem hos Expedia. Velg biltype, legg til et par detaljer og sammenlign tilbud fra de ledende leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan få enda større besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Usa?
Vanligvis må du være 18 år i Usa. Det er viktig å vite at de fleste selskaper krever litt ekstra betaling fra unge sjåfører. Les informasjonen i liten skrift før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Ønsker du å leie en spesialbil eller en SUV, må du nok være over 18.
Hva trenger jeg for å leie bil i Usa?
De fleste leiebilselskaper krever følgende: førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke leverandørens forsikring, kreves det dessuten bevis på at du har egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du må ha med deg for å få hentet bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Usa?
Den laveste prisen for en leiebil i Usa de siste sju dagene var per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Usa?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille den perfekte bilen. Enten du holder deg i Usa eller skal kjøre litt rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en rimelig pris.
Hvor kan jeg leie bil i Usa hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Usa er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Usa?
Det avhenger av typen bil du vil ha, sjåførens alder og enkelte andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du velger.