Bilutleie i Usa

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Usa

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Usa

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Usa
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Usa?
Strekk budsjettet enda lenger i Usa med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Oita (OIT)?
Europcar og Hertz ligger i nærheten av Oita (OIT), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og suse av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Usa?
Vi er klar over at planer kan endres på kort varsel. Derfor har du ofte krav på å få full refusjon for forskuddsbetalte leiebiler hvis du avbestiller minimum seks timer før hentetidspunktet. Leiebilreglene skal inneholde all informasjonen du behøver. Hvis du ikke kan finne svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Usa?
Velger du å leie en kompaktbil i Usa, så er du i godt selskap. Denne leiebiltypen er den mest etterspurte fordi bilene er økonomiske, bruker lite drivstoff og er enkle å parkere. Med en kompakt bil kommer du deg enkelt rundt i trafikkerte bygater. Du kan selvfølgelig også velge noe større. Ta en titt på utvalget av større leiebilmodeller, som mellomstore, standard og store biler. Uansett hva du foretrekker, har vi en perfekt bil for deg.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Usa?
Det er mye å utforske i Usa, men reiser du lenger, kan du oppleve enda mer. Bestill en leiebil for å utforske hele regionen i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på reiseplanen din:

  • I Hiroshima finner du Hiroshima fredsminnepark og flere andre fantastiske attraksjoner. Det er 150 km til Usa.
  • Hvorfor ikke få med seg alt Yamaguchi har å by på også? En uforglemmelig turistattraksjon her er blant annet Yamaguchi prefektur kunstmuseum, og Yamaguchi ligger rundt 80 km fra Usa.
  • Drar du til Sakurajima-fjellet, rundt 220 km fra Usa, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Usa gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å leie bil. Vi har leverandører å velge mellom i Usa, og vi jobber hardt for å gi deg de beste prisene. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Usa. Bilutleie, hoteller, ferieboliger, aktiviteter og flyreiser: Expedia har alt du trenger, på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Usa hos Expedia?
Sjekk ut vårt omfattende utvalg av leiebiler, les vurderinger og sammenlign tilbud fra anerkjente byråer. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Usa og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Usa?
Hvis du er 18 år eller eldre, kan du bestille leiebil i Usa. Merk at mange leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, på grunn av økt risiko for ulykker. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie luksusbiler. Les gjennom betingelsene og vilkårene før du bestiller, for å unngå problemer når du skal hente nøklene.
Hva trenger jeg for å leie bil i Usa?
Gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring. Kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Usa?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser priser så lave som . Den nest laveste prisen for leiebil i Usa var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Usa?
Ja, og du finner den perfekte bilen for deg blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reisedatoene dine, så viser vi deg fantastiske valgmuligheter fra flere forskjellige pålitelige bilutleiebyråer.
Hvor kan jeg leie bil i Usa hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene du finner i Usa. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hvor mye det er snakk om, før du henter bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Usa?
Først bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.