Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Gardermoen

Vis alle leiebiler i Gardermoen

Gode tilbud når du skal leie bil på Gardermoen

Gardermoen er et område i Ullensaker kommune i Akershus, som ligger utenfor Oslo. Området er i all hovedsak kjent for å være stedet hvor Oslo lufthavn, Gardermoen ligger, Norges klart største flyplass. Som du sikkert vet går flyplasser og leiebiler hånd i hånd, og det er derfor meget gode muligheter for å skaffe seg en leiebil når man er på Gardermoen.

Når du reiser til Oslo med fly er det stor sannsynlighet for at Gardermoen er flyplassen du lander på, og dersom du leier en leiebil på flyplassen har du mulighet til å kjøre litt rundt i området for å se mer av dette stedet. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal leie bil, har du gode muligheter til å finne en billig leiebil på Gardermoen.

Litt mer om Gardermoen

Gardermoen sin opprinnelse var som ekserserplass for kavaleriet. På den tiden ble plassen bare kalt ”lilleplassen”, og det var ikke før i 1788 at stedet offisielt fikk navnet Gardermoen. Det er imidlertid flyplassen området er kjent for, og det hele startet helt tilbake i 1912, da premierløytnant H. Dons fraktet flyet sitt til Gardermoen og holdt en oppvisning over området. Det var først under andre verdenskrig det ble anlagt en større flyplass på området, og denne var det tyskerne som sto bak. Flyplassen ble etter krigen bygget ut for både militær og sivil bruk, med god støtte fra NATO, og i 1992 ble det vedtatt at flyplassen skulle bygges ut til å bli hovedflyplassen på Østlandet. I dag er dette den klart største flyplassen i Norge.

Ut på eventyr i leiebilen

Det er ikke så mye å se i seg selv her når du langer med fly på Gardermoen, så det er derfor utrolig praktisk å ha en leiebil så man kan besøke noen av stedene rundt Gardermoen. Det er også mange hotell på Gardermoen, så du kan alltids sjekke inn før du plukker opp din leiebil. Det er veldig greit å kunne ta en kjøretur til Oslo, hvor det er gode muligheter for shopping, sightseeing og en rekke attraksjoner – både for voksne og barn.

Et annet interessant reisemål som ligger i nærheten av Gardermoen, er Eidsvoll. Du kjører omtrent 10 km nordover i leiebilen din for å komme til dette stedet. Eidsvoll er et meget viktig sted i Norges historie, siden det var her Norges grunnlov ble utarbeidet i 1814 av ”Eidsvollsmennene”. Stikk innom museet Eidsvoll 1814 Museum for å lære mer om personene som sto bak Grunnloven.

Kjører du i stedet østover med leiebilen din, havner du i Kongsvinger. Dette tettsted har mye spennende å by på, blant annet en fotballklubb som spiller på ganske høyt nivå, Kongsvinger festning, Vinge kirke og Kongsvinger Museum. Fra Kongsvinger er det en veldig kort kjøretur over til Sverige, dersom du vil slå til med litt ordentlig ”harryhandel”.

Setter du kurs rett vestover, er det Hønefoss du ender opp i. Denne byen har rundt 15 000 innbyggere, og er et sentralt knutepunkt på Østlandet. Det er mange kulturminner i byen, blant annet Riddergården, Fengselet og Hønefoss kirke.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Gardermoen

Hva er den beste prisen på leiebil i Gardermoen?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Gardermoen 742 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Gardermoen?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Gardermoen er 853 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Gardermoen?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Gardermoen?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Gardermoen

Utforsk Gardermoen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!