Bilutleie i Gardermoen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gardermoen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gardermoen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gardermoen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Gardermoen?
Få valuta for pengene i Gardermoen med bilutleiepriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Sixt og Hertz ligger ikke langt fra Oslo (OSL-Gardermoen). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gardermoen?
Hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet, er mange bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du setter deg inn i avbestillingsreglene. Ta en titt på bekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Gardermoen?
Hvis du skal utforske travle byer, kan det være lurt å tenke smått og velge en bil i økonomiklassen. Dette er den mest etterspurte biltypen i i Gardermoen. Disse bilene er lette å komme seg rundt med i trafikkerte gater og kan parkeres på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort. Du kan ta en titt på våre store biler eller SUV-er hvis du vil ha mer plass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Gardermoen?
Bestill en leiebil, hent nøklene og legg ut på veien for å oppleve alt Gardermoen har å by på. Det er imidlertid mye mer å se i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Stikk også innom noen andre populære steder i regionen:

  • Omtrent 100 km fra Gardermoen finner du Sarpsborg, som det er verdt å få med seg. Med populære severdigheter som Inspiria Science Center er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • I Drammen, ca. 70 km unna, er det også mye å se og gjøre. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Drammensbadet er vår favoritt.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Fløyen. Denne kjente naturseverdigheten ligger omtrent 320 km fra Gardermoen. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Gardermoen gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på leiebil kan du få på Expedia. Uansett om du foretrekker en kompakt bil eller en stor SUV, finner du det du ser etter, hos en av våre leverandører i Gardermoen. Våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger gir deg muligheten til å få mest mulig for pengene. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Legg til et hotell eller en flyreise i bestillingen av leiebil, og få gode rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gardermoen hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Gardermoen med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Gardermoen?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan leie bil i Gardermoen. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at leietakeren kjøper forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gardermoen?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem dokumentasjon på en alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Du bør derfor sjekke betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Gardermoen?
De to laveste dagsprisene i Gardermoen de siste sju dagene var og . Et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gardermoen?
Enten du bare skal utforske Gardermoen eller området rundt, kan du leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Gardermoen hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Gardermoen er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Gardermoen?
Alt kommer an på hva slags bil du velger, alderen din og flere andre hensyn. Les gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du tar en avgjørelse.