Bilutleie i Gardermoen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gardermoen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gardermoen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gardermoen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Gardermoen per dag?
I Gardermoen denne uken kunne du ha leid en bil for så lite som om dagen.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Når du ankommer Oslo (OSL-Gardermoen), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Gardermoen har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gardermoen?
Når du avbestiller en forhåndsbetalt bestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så det er en god idé å se gjennom bestillingsinformasjonen og leieavtalen. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Gardermoen?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og foretrekker du noe litt mer luksuriøst, bør du vurdere en premiumbil. Du kan også velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Gardermoen. Denne rimelige biltypen har et lavt drivstofforbruk og er ideell for enslige reisende, par og andre som ikke behøver så altfor mye plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for bykjøring, da de er enkle å manøvrere og parkere på små parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Gardermoen?
Kjører du selv, er det enkelt å utforske området rundt. Gardermoen er et opplagt sted å starte, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, sleng bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse andre stedene:

  • Hamar kan friste med mange attraksjoner og ligger rundt 65 km fra Gardermoen. Er dette reisens første stopp? Da bør du dra rett til Vikingskipet, et av byens høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er populær blant mange reisende, er Fredrikstad, rundt 110 km unna. Fredrikstad Museum er bare én av flere grunner til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Fløyen. Denne flotte naturseverdigheten ligger ca. 320 km fra Gardermoen. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Gardermoen gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Gardermoen. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Gardermoen, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gardermoen hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg bilklasse, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Gardermoen med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Gardermoen?
Du må være minst 19 år for å kunne bestille leiebil i Gardermoen. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen typer biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større og mer luksuriøse biler. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gardermoen?
Det er lett å leie bil i Gardermoen. Det du trenger, er egentlig bare førerkort og kredittkort. Når du har funnet bilen du vil leie, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Gardermoen?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Gardermoen var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gardermoen?
Det stemmer, og den gode nyheten er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Gardermoen for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Gardermoen hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Gardermoen er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder som er mellom 21 og 24 år gamle. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Gardermoen?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra enkelte faktorer, som bilstørrelsen og sjåførens alder. Det er lurt å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.