Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Gran Canaria

Leiebil på Gran Canaria

Det finnes mange muligheter for å leie en leiebil på Gran Canaria i forbindelse med en kort eller lengre ferie. Uavhengig av om du trenger en bil med god bagasjeplass eller en bil som passer for lengre kjøreturer, kan du finne en billig leiebil på Gran Canaria på Expedia.

Gran Canaria er en øy med mange spennende områder du kan utforske, og det er ofte lettere å komme seg rundt her med bil enn med buss. Har du planer om å utforske øyas ulike deler, eller har du mye bagasje, kan det være en god idé å leie en bil. Om du kommer med fly til Gran Canaria, kan du enkelt hente din bil på flyplassen. Du har også muligheten til å vente til du har sjekket inn på ditt hotell på Gran Canaria før du drar å henter leiebilen.

Lei en bil på Gran Canaria for å gjøre utforskningen av øya enklere

Gran Canaria har mange attraksjoner og spennende aktiviteter å by på, og du kan gjøre ferien enklere ved å leie en bil på Gran Canaria for å komme deg rundt mellom de ulike områdene på øya. I stedet for å måtte belage deg på å ta buss eller drosje til Las Palmas hvis du overnatter på øyas sørlige kyst, eller hvis du vil utforske øyas fjellområder eller bare ønsker å ta deg noen kjøreturer langs kysten, kan du spare tid og bry ved å leie din egen leiebil.

Utforsk områder utenfor feriestedene med en leiebil

Det finnes en rekke strender og badesteder på Gran Canaria hvor det tilbys nok av underholdning og aktiviteter, men mange turister ønsker i tillegg å se noe av alt det andre som øya har å by på. Gran Canaria er både kjent for gode muligheter for soling og bading og for gode turmuligheter, og mange benytter seg av muligheten til å ta seg noen fotturer mens de befinner seg her. Det tilbys organiserte bussturer opp i fjellene, men om du leier en leiebil på Gran Canaria, trenger du ikke å rette deg etter det faste opplegget som disse turene har, slik at du har langt større frihet.

Gran Canaria byr i tillegg på urbant byliv, noe du kan oppleve i Las Palmas. Det går buss til og fra byen fra flere steder rundt omkring på øya, men om du har din egen bil, trenger du ikke å stresse med å komme deg tilbake i tide med den siste bussen som går dit du skal. Du kan således ta deg god tid til å oppleve Las Palmas og noe av det byen har å by på, som øyas beste shoppingmuligheter, den gamle kirken Catedral de Santa Ana og flere interessante museer.

Det har aldri vært enklere å leie bil på Gran Canaria

Uansett hva opplegget ditt er mens du befinner deg på Gran Canaria, kan du leie en bil fra flere steder her, og du har et godt utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil på Gran Canaria, og du kan velge de alternativene som passer best for deg når du vil og med få tastetrykk. En reise til Gran Canaria med leiebil kan være en fin tur for hele familien, ettersom øya byr på forskjellige aktiviteter som passer like godt for liten som for stor

Utforsk Gran Canaria

Utforsk Gran Canaria med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!