Bilutleie i Gran Canaria

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gran Canaria

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gran Canaria

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gran Canaria
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en leiebil per dag på Gran Canaria?
Med leiebilpriser helt nede i om dagen, basert på informasjon fra den siste uken, kan du enkelt komme deg rundt på Gran Canaria. Vi gjør det lett å finne et kjøretøy som passer dine behov og ditt budsjett.
Kan jeg leie bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Du finner flere forskjellige leiebilselskaper ikke langt unna Las Palmas (LPA-Gran Canaria). Budget, Ace, Europcar, Thrifty Car Rental og Sixt er noen av de mest populære.
Hva skjer hvis jeg må avbestille bilen jeg har leid på Gran Canaria?
Vi vet at fleksibilitet er viktig. Derfor kvalifiserer mange leiebilbestillinger for full tilbakebetaling hvis du gir beskjed minimum seks timer innen bilen skal hentes. Du bør likevel sjekke leieavtalen ettersom det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du besøke kundeserviceportalen vår.
Hvilke biltyper kan jeg leie på Gran Canaria?
Mini er den minste bilen det er mulig å leie, og denne biltypen er gjerne også den mest drivstoffeffektive. Det er mye av grunnen til at den er så etterspurt blant de som reiser til Gran Canaria. Legg turen til øyas severdigheter og finn ut hvor rimelig du kan komme deg fra A til B. Foretrekker du noe romsligere, kan du vurdere våre biler i kategoriene standard, økonomi og mellomstor.
Hvorfor bør jeg leie bil på Gran Canaria gjennom Expedia?
Det er veldig mange grunner til at du bør bestille leiebil via Expedia. Hos oss kan du velge mellom leverandører på Gran Canaria, og vi skaffer deg den aller beste prisen med våre medlemsfordeler og eksklusive tilbud. Ønsker du å spare enda mer? Da kan du samle bilen, overnattingsstedet og flyreisen i én pakke. Jo mer du bestiller gjennom Expedia, jo flere fordeler får du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Gran Canaria gjennom Expedia?
Se gjennom det fantastiske utvalget vårt av leiebiler, les gjennom kundeanmeldelser og sammenlign priser fra store leverandører. Med et par enkle klikk hjelper Expedia deg med å finne det beste tilbudet på leiebilen du ønsker. Har du allerede bestilt fly og hotell? Da kan du legge til leiebilbestillingen på Gran Canaria for å spare litt ekstra.
Hvor gammel må man være for å leie bil på Gran Canaria?
Minimum 21 år. Å leie en stilig bil er den beste måten å oppleve Gran Canaria på, men du bør være oppmerksom på at unge sjåfører som regel må betale et ekstra gebyr. Aldersgrensen er dessuten ofte høyere hvis du vil leie ekstra store biler. Du bør sjekke det med liten skrift nøye før du gjennomfører bestillingen.
Hva trenger du for å leie bil på Gran Canaria?
Skal du leie bil på Gran Canaria, trenger du gyldig førerkort og et kredittkort i ditt eget navn. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikringspolise, må du ha egen alternativ forsikring. Sjekk dessuten vilkårene og betingelsene i avtalen du inngår, for å unngå unødvendige problemer når du skal hente bilen.
Hva er den laveste leiebilprisen på Gran Canaria?
Du blir sikkert glad for å høre at du kan leie bil på Gran Canaria for så lite som per dag. Dette er basert på priser fra de sju siste dagene. Hvis du lurer, så var den nest laveste prisen i denne perioden.
Kan jeg leie bil i en måned eller lenger på Gran Canaria?
Hvis du skal være på Gran Canaria i over en måned, har Expedia en hel haug av leiebiler som gjør det mye enklere å komme seg rundt i eget tempo. Bare oppgi reisedatoene dine for å ta en titt på våre utrolige langtidsleietilbud.
Hvor kan jeg leie bil på Gran Canaria hvis jeg er under 25?
Hvis du er under 25 år gammel og vil leie en bil på Gran Canaria, bør du gå gjennom policyene til de forskjellige leiebilselskapene. Siden du er ung, kan det kreves ekstra gebryer, og det kan hende at du bare kan leie enkelte bilmodeller. Enkelte leverandører leier kanskje ikke ut til kunder under 25 i det hele tatt. Derfor er det viktig å sjekke betingelsene og vilkårene før du bestiller.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Gran Canaria?
Alt kommer an på hvilken bilkategori du trenger, sjåførens alder og en rekke andre faktorer. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du bestemmer deg.