Bilutleie i Gran Canaria

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gran Canaria

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gran Canaria

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gran Canaria
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gran Canaria?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer de fleste bestillinger for en full refusjon. Du må bare sørge for å avbestille minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Sjekk leieavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reiseplanen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Gran Canaria?
En minibil er den minste bilen du kan leie, og denne biltypen er vanligvis den mest drivstofføkonomiske. Det er derfor ikke overraskende at den er så etterspurt blant besøkende i Gran Canaria. Legg turen til byens største severdigheter – du vil bli overrasket over hvilke parkeringsplasser du klarer å skvise deg inn på. Vil du ha noe med bedre plass, kan du ta en titt på alternativene i kategoriene økonomi, stor og standard.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gran Canaria hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Gran Canaria er ingen sak hos Expedia. Velg bilklasse, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan oppnå fantastiske rabatter ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gran Canaria?
Du trenger som regel bare gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente bilen. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring. Disse kravene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så ikke glem å lese det med liten skrift på forhånd.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gran Canaria?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig langtidsleiebil i Gran Canaria. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Gran Canaria hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleierne i Gran Canaria. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du leier en bil.