Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Gran Canaria

Leiebil på Gran Canaria

Det finnes mange muligheter for å leie en leiebil på Gran Canaria i forbindelse med en kort eller lengre ferie. Uavhengig av om du trenger en bil med god bagasjeplass eller en bil som passer for lengre kjøreturer, kan du finne en billig leiebil på Gran Canaria på Expedia.

Gran Canaria er en øy med mange spennende områder du kan utforske, og det er ofte lettere å komme seg rundt her med bil enn med buss. Har du planer om å utforske øyas ulike deler, eller har du mye bagasje, kan det være en god idé å leie en bil. Om du kommer med fly til Gran Canaria, kan du enkelt hente din bil på flyplassen. Du har også muligheten til å vente til du har sjekket inn på ditt hotell på Gran Canaria før du drar å henter leiebilen.

Lei en bil på Gran Canaria for å gjøre utforskningen av øya enklere

Gran Canaria har mange attraksjoner og spennende aktiviteter å by på, og du kan gjøre ferien enklere ved å leie en bil på Gran Canaria for å komme deg rundt mellom de ulike områdene på øya. I stedet for å måtte belage deg på å ta buss eller drosje til Las Palmas hvis du overnatter på øyas sørlige kyst, eller hvis du vil utforske øyas fjellområder eller bare ønsker å ta deg noen kjøreturer langs kysten, kan du spare tid og bry ved å leie din egen leiebil.

Utforsk områder utenfor feriestedene med en leiebil

Det finnes en rekke strender og badesteder på Gran Canaria hvor det tilbys nok av underholdning og aktiviteter, men mange turister ønsker i tillegg å se noe av alt det andre som øya har å by på. Gran Canaria er både kjent for gode muligheter for soling og bading og for gode turmuligheter, og mange benytter seg av muligheten til å ta seg noen fotturer mens de befinner seg her. Det tilbys organiserte bussturer opp i fjellene, men om du leier en leiebil på Gran Canaria, trenger du ikke å rette deg etter det faste opplegget som disse turene har, slik at du har langt større frihet.

Gran Canaria byr i tillegg på urbant byliv, noe du kan oppleve i Las Palmas. Det går buss til og fra byen fra flere steder rundt omkring på øya, men om du har din egen bil, trenger du ikke å stresse med å komme deg tilbake i tide med den siste bussen som går dit du skal. Du kan således ta deg god tid til å oppleve Las Palmas og noe av det byen har å by på, som øyas beste shoppingmuligheter, den gamle kirken Catedral de Santa Ana og flere interessante museer.

Det har aldri vært enklere å leie bil på Gran Canaria

Uansett hva opplegget ditt er mens du befinner deg på Gran Canaria, kan du leie en bil fra flere steder her, og du har et godt utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil på Gran Canaria, og du kan velge de alternativene som passer best for deg når du vil og med få tastetrykk. En reise til Gran Canaria med leiebil kan være en fin tur for hele familien, ettersom øya byr på forskjellige aktiviteter som passer like godt for liten som for stor

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Gran Canaria

Hva er den beste prisen på leiebil i Gran Canaria?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Gran Canaria .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Gran Canaria?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Gran Canaria er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Gran Canaria?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Gran Canaria?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Gran Canaria

Utforsk Gran Canaria med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!