Bilutleie i Drammen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Drammen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Drammen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Drammen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Drammen?
Rimelige leiebiler koster fra per dag i Drammen, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Drammen?
Vi har alle opplevd at ting skjer og planer må endres i siste øyeblikk. Derfor tilbyr vi full refusjon for mange forkuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Sørg for å lese nøye gjennom leiebilens avbestillingsregler, da det finnes enkelte unntak. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Drammen?
Sus rundt i en lekker minibil, kjør med stil i en premiumbil eller velg noe midt i, som en mellomstor modell. Men det er vanskelig å slå en kompakt bil, som er den mest bestilte biltypen i Drammen. Disse bilene er lette å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og et smart valg hvis du skal utforske storbyen. Det er et nivå opp fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre komfort og plass til en meget god pris.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Drammen?
Det er ingen hemmelighet at Drammen er en av de fremste destinasjonene i Viken. Det er imidlertid også flere andre fantastiske steder å utforske hvis du leier bil og kjører av sted. Her er noen tips som gjør at eventyret får en pangstart:

  • Ca. 130 km fra Drammen ligger Hamar, som er på reiseplanen til mange. Med populære severdigheter som Vikingskipet er det ikke mangel på steder å besøke.
  • Rundt 70 km unna ligger Fredrikstad, en annen destinasjon du også bør få med deg. Du må huske å ta turen til Fredrikstad Museum når du først er i området.
  • Ingen bilferie er komplett uten å stikke innom Fløyen. Denne flotte naturseverdigheten ligger rundt 280 km fra Drammen. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Drammen gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alle bestillinger til turen, inkludert bilutleie. Med leverandører å velge blant i Drammen gjør vi det vi kan for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, fly eller hotell, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på turen til Drammen.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Drammen hos Expedia?
Sjekk ut vårt store utvalg av bilutleie, les kundevurderinger og sammenlign priser fra anerkjente byråer. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Drammen og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Drammen?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan leie bil i Drammen. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at leietakeren kjøper en omfattende forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Drammen?
De aller fleste leiebilselskaper krever disse to tingene: et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke leverandørens forsikring, kreves det dessuten dokumentasjon på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du trenger for å hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Drammen?
Den beste prisen for en leiebil i Drammen de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste prisen som ble tilbudt, var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Drammen?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som er din hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Drammen hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene du finner i Drammen. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at mange krever ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du henter nøklene til bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Drammen?
Det avhenger av bilkategorien du trenger, sjåførens alder og flere andre hensyn. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar et endelig valg.