Bilutleie i Drammen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Drammen

Bilde tatt av Christian Kozma Holm

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Drammen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Drammen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Drammen?
Vi er klar over at ting kan skje og planer må endres i siste minutt. Derfor har du ofte mulighet til å få full refusjon for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før hentetidspunktet. Leiebilreglene skal inkludere all informasjonen du behøver. Hvis du ikke finner svaret der, er vår kundeservice alltid her for å hjelpe.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Drammen?
Det er ingen hemmelighet at Drammen er en av de mest populære feriedestinasjonene i Viken. Men det finnes også mange andre flotte steder å utforske hvis du leier en bil og legger ut på landeveien. Her har du noen forslag som gjør at turen får en pangstart:

  • Ca. 75 km fra Drammen finner du Sarpsborg, som du absolutt bør få med deg. Med attraksjoner som Inspiria Science Center mangler det ikke på ting å se og gjøre.
  • I Skien, ca. 70 km unna, er det også mye å finne på. Trenger du sightseeinginspirasjon? The Adventure Factory er vår favoritt.
  • Etter flere timer bak rattet kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som ligger omtrent 280 km fra Drammen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Drammen gjennom Expedia?
Det finnes mange gode grunner til å bestille bil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Drammen, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne de aller beste tilbudene. Vil du spare enda mer? Da kan du kombinere bilutleie, overnatting og flyreiser til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Drammen hos Expedia?
Ta en titt på vårt omfattende utvalg av leiebiler, les vurderinger og sammenlign tilbud fra ledende leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Drammen og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Drammen?
Minstealderen for å leie bil i Drammen er 19 år. Det kreves dessuten ofte ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper som kan leies av unge sjåfører. Noen selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Reglene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Drammen?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Drammen?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser fra kun . Den nest laveste prisen for leie av bil i Drammen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Drammen?
Du kan leie en bil i over en måned i Drammen, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Drammen hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Drammen som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Det er supert! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Drammen?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra enkelte faktorer, blant annet biltype og sjåførens alder. Vi anbefaler å se over leverandørens vilkår og betingelser før du tar en avgjørelse.