Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Drammen

Vis alle leiebiler i Drammen

Gode tilbud på leiebiler i Drammen

Drammen er en flott by som har hatt en svært positiv utvikling de siste årene. Det er foretatt en rekke fornyende tiltak i byen, og den fremstår nå som et attraktivt reismål for turister. Drammen ligger i Buskerud kommune, omtrent 40 km sørvest for Oslo. Det er gode muligheter for å leie seg en leiebil i Drammen, noe som både er praktisk og lar deg utforske mer av byen og nærområdet under oppholdet ditt.

Byen har mye å tilby turister som tar turen, både når det kommer til attraksjoner og naturopplevelser – og byens midtpunkt må nok sies å være den flotte Drammenselva. Du kan bruke Expedia når du skal ordne deg med leiebil, og du har gode muligheter til å skaffe en billig leiebil i Drammen.

Litt mer om Drammen

Drammen kan beskrives som en perfekt kombinasjon av det grønne og det urbane, der byopplevelsen og velvære, ro og rekreasjon har knyttet sterke bånd. I sentrum finner du typiske attraksjoner som museer, flotte torg og byens storslåtte badeanlegg, Drammensbadet. I tillegg til leiebil, tilbyr også Expedia hotell, hvor de fleste av dem er lokalisert i Drammen sentrum. Du trenger imidlertid ikke reise langt for å kunne ta deg en tur i naturens skjønne omgivelser.

Utforsk Drammen i leiebilen

Drammen er en ganske utstrakt by, og selv om man enkelt kan bevege seg rundt i sentrumskjernen til fots, er det meget praktisk med en leiebil for å kunne reise rundt i Drammen og få med seg opplevelsene byen har å by på i utkanten av sentrum. På vinterstid er det fint å kjøre til Aronsløypa, som er en del av Drammen Skisenter. Skisenteret har tre heiser og lar deg stå på alpin nesten midt i sentrum av en storby – noe som er ganske unikt. Når du kjører ned bakkene har du også fin utsikt ned mot Drammenselva.

Nord for byen ligger det store skogsområdet Hamborgstrømskogen, og med leiebil har du enkel tilgang til dette området. Det er mange turstier man kan benytte seg av i området, samt en rekke små vann som egner seg bra til bading på sommerstid. Det er også mange andre flotte naturopplevelser man kan begi seg ut på i Drammen, og med leiebil holder du alle muligheter åpne. Ta kontakt med Drammen Turistkontor, som holder til i Bragernes Torg 6, for gode råd om hva du bør prioritere under oppholdet ditt i Drammen.

Kjør til Marienlyst stadion med leiebilen

Drammen er hjem til en av Norges beste fotballklubber, Strømsgodset, som spiller i den norske Tippeligaen. Klubbens stadion heter Marienlyst stadion og ligger et stykke fra sentrum. Det er derfor praktisk med leiebil hvis du har planer om å se en kamp under oppholdet ditt i Drammen. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne parkering, så dra gjerne til stadionet i god tid.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

Drammen ligger som nevnt bare 40 km sørvest for Oslo, som er Norges hovedstad. Har du leiebil i Drammen kjører du inn til Oslo sentrum på en halvtimes tid, hvor du kan få med deg noen av hovedstadens mange flotte attraksjoner – eller bare slappe av på Aker Brygge med noe godt i glasset mens du ser på livet.

Utforsk Drammen

Utforsk Drammen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!