Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Drammen

Drammen er en flott by som har hatt en svært positiv utvikling de siste årene. Det er foretatt en rekke fornyende tiltak i byen, og den fremstår nå som et attraktivt reismål for turister. Drammen ligger i Buskerud kommune, omtrent 40 km sørvest for Oslo. Det er gode muligheter for å leie seg en leiebil i Drammen, noe som både er praktisk og lar deg utforske mer av byen og nærområdet under oppholdet ditt.

Byen har mye å tilby turister som tar turen, både når det kommer til attraksjoner og naturopplevelser – og byens midtpunkt må nok sies å være den flotte Drammenselva. Du kan bruke Expedia når du skal ordne deg med leiebil, og du har gode muligheter til å skaffe en billig leiebil i Drammen.

Litt mer om Drammen

Drammen kan beskrives som en perfekt kombinasjon av det grønne og det urbane, der byopplevelsen og velvære, ro og rekreasjon har knyttet sterke bånd. I sentrum finner du typiske attraksjoner som museer, flotte torg og byens storslåtte badeanlegg, Drammensbadet. I tillegg til leiebil, tilbyr også Expedia hotell, hvor de fleste av dem er lokalisert i Drammen sentrum. Du trenger imidlertid ikke reise langt for å kunne ta deg en tur i naturens skjønne omgivelser.

Utforsk Drammen i leiebilen

Drammen er en ganske utstrakt by, og selv om man enkelt kan bevege seg rundt i sentrumskjernen til fots, er det meget praktisk med en leiebil for å kunne reise rundt i Drammen og få med seg opplevelsene byen har å by på i utkanten av sentrum. På vinterstid er det fint å kjøre til Aronsløypa, som er en del av Drammen Skisenter. Skisenteret har tre heiser og lar deg stå på alpin nesten midt i sentrum av en storby – noe som er ganske unikt. Når du kjører ned bakkene har du også fin utsikt ned mot Drammenselva.

Nord for byen ligger det store skogsområdet Hamborgstrømskogen, og med leiebil har du enkel tilgang til dette området. Det er mange turstier man kan benytte seg av i området, samt en rekke små vann som egner seg bra til bading på sommerstid. Det er også mange andre flotte naturopplevelser man kan begi seg ut på i Drammen, og med leiebil holder du alle muligheter åpne. Ta kontakt med Drammen Turistkontor, som holder til i Bragernes Torg 6, for gode råd om hva du bør prioritere under oppholdet ditt i Drammen.

Kjør til Marienlyst stadion med leiebilen

Drammen er hjem til en av Norges beste fotballklubber, Strømsgodset, som spiller i den norske Tippeligaen. Klubbens stadion heter Marienlyst stadion og ligger et stykke fra sentrum. Det er derfor praktisk med leiebil hvis du har planer om å se en kamp under oppholdet ditt i Drammen. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne parkering, så dra gjerne til stadionet i god tid.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

Drammen ligger som nevnt bare 40 km sørvest for Oslo, som er Norges hovedstad. Har du leiebil i Drammen kjører du inn til Oslo sentrum på en halvtimes tid, hvor du kan få med deg noen av hovedstadens mange flotte attraksjoner – eller bare slappe av på Aker Brygge med noe godt i glasset mens du ser på livet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Drammen

Hva er den beste prisen på leiebil i Drammen?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Drammen .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Drammen?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Drammen er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Drammen?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Drammen?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Drammen

Utforsk Drammen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!