Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Toronto

Vis alle leiebiler i Toronto

Gode tilbud på leiebiler i Toronto

Toronto ligger helt sørøst i provinsen Ontario, ved Lake Ontario. Byen er pulserende og full av liv. Dette er en av verdens mest flerkulturelle byer, og rundt en tredjedel av befolkningen snakker et annet språk enn engelsk. Mange som har besøkt Toronto forteller at denne samlingen av verdens kulturer er med på å gjøre byen helt spesiell.

I tillegg til at en reise til Toronto så absolutt er å anbefale, så er resten av Canada kjent for sin fantastiske og mangfoldige natur. Med en leiebil i Toronto kan du få det beste fra to verdener – storbylivet og villmarkslivet. Toronto er omgitt av fjell, fosser, et Las Vegas-lignende område og vakre innsjøer.

Opplev Toronto

Det at byen er så multikulturell gir rom for utallige, varierte opplevelser. Det kan være en god ide å gå eller bruke offentlig transport for å få med seg mest mulig. Du kan besøke Chinatown eller noen av de andre bydelene, ta et besøk i dyrehagen og akvariet, gå på shopping og besøke landemerker, for eksempel det 554 meter høye CN Tower, eller museer. Toronto har også både fornøyelsesparker og strender. Hvis du planlegger å bestille flybilletter til Toronto, er sannsynligheten stor for at du blir strålende fornøyd.

Et morsomt alternativ til offentlig transport, er å leie sykkel. Du kan for eksempel sykle mellom bydelene Chinatown, Cabbagetown og Distillery Historic District, eller ut på Toronto Islands, som er en liten gruppe øyer med fornøyelsesparker, båtklubber og strender.

Du vil finne et stort og variert utvalg av restauranter, en bra musikkscene og godt med hoteller i Toronto.

Lei bil i Toronto og utforsk mer av Ontario-provinsen

Hvis du har tenkt deg ut av bykjernen, er det praktisk å ha leiebil i Toronto. Utvalget av bilutleie i Toronto er stort. Mange kjente og store firmaer har avdelinger i storbyen. Du kan velge å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, eller i byen.

Toronto ligger ganske nær grensen til USA, så du kan ta en biltur over til nabolandet. Niagarafallene ligger heller ikke langt unna. De er et imponerende skue og vel verdt et besøk. Området rundt er det også verdt å utforske. Her ligger blant annet et område som kan minne mer om Las Vegas enn noe annet, med kasinoer og store hoteller. Rett nord for Niagarafallene ligger en halvøy som heter Niagara on the Lake. Her finnes koselige bed and breakfast og flere vingårder. Med leiebil i Toronto er det mulig å oppleve slike små steder.

Noe å ha i tankene når det gjelder leiebil i Montreal

Det å kjøre i Toronto er ikke så ulikt det å kjøre i Norge, bortsett fra at trafikkbildet er en del større. Følg fartsgrensene, vik for politibiler og ambulanser som lyser og ikke kjør mens du holder en mobiltelefon, et nettbrett eller en musikkspiller. En ting som gjelder i Toronto og som er forbudt i Norge, er at hvis du skal til høyre i et lyskryss, og det er rødt, så kan du allikevel kjøre, såfremt det er klart.

Expedia hjelper deg gjerne med å finne en billig leiebil i Toronto. Med en bil får du større frihet til å utforske det langstrakte landet og få en virkelig minneverdig og opplevelsesrik ferie.

Utforsk Toronto

Utforsk Toronto med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!