Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Toronto

Vis alle leiebiler i Toronto

Gode tilbud på leiebiler i Toronto

Toronto ligger helt sørøst i provinsen Ontario, ved Lake Ontario. Byen er pulserende og full av liv. Dette er en av verdens mest flerkulturelle byer, og rundt en tredjedel av befolkningen snakker et annet språk enn engelsk. Mange som har besøkt Toronto forteller at denne samlingen av verdens kulturer er med på å gjøre byen helt spesiell.

I tillegg til at en reise til Toronto så absolutt er å anbefale, så er resten av Canada kjent for sin fantastiske og mangfoldige natur. Med en leiebil i Toronto kan du få det beste fra to verdener – storbylivet og villmarkslivet. Toronto er omgitt av fjell, fosser, et Las Vegas-lignende område og vakre innsjøer.

Opplev Toronto

Det at byen er så multikulturell gir rom for utallige, varierte opplevelser. Det kan være en god ide å gå eller bruke offentlig transport for å få med seg mest mulig. Du kan besøke Chinatown eller noen av de andre bydelene, ta et besøk i dyrehagen og akvariet, gå på shopping og besøke landemerker, for eksempel det 554 meter høye CN Tower, eller museer. Toronto har også både fornøyelsesparker og strender. Hvis du planlegger å bestille flybilletter til Toronto, er sannsynligheten stor for at du blir strålende fornøyd.

Et morsomt alternativ til offentlig transport, er å leie sykkel. Du kan for eksempel sykle mellom bydelene Chinatown, Cabbagetown og Distillery Historic District, eller ut på Toronto Islands, som er en liten gruppe øyer med fornøyelsesparker, båtklubber og strender.

Du vil finne et stort og variert utvalg av restauranter, en bra musikkscene og godt med hoteller i Toronto.

Lei bil i Toronto og utforsk mer av Ontario-provinsen

Hvis du har tenkt deg ut av bykjernen, er det praktisk å ha leiebil i Toronto. Utvalget av bilutleie i Toronto er stort. Mange kjente og store firmaer har avdelinger i storbyen. Du kan velge å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, eller i byen.

Toronto ligger ganske nær grensen til USA, så du kan ta en biltur over til nabolandet. Niagarafallene ligger heller ikke langt unna. De er et imponerende skue og vel verdt et besøk. Området rundt er det også verdt å utforske. Her ligger blant annet et område som kan minne mer om Las Vegas enn noe annet, med kasinoer og store hoteller. Rett nord for Niagarafallene ligger en halvøy som heter Niagara on the Lake. Her finnes koselige bed and breakfast og flere vingårder. Med leiebil i Toronto er det mulig å oppleve slike små steder.

Noe å ha i tankene når det gjelder leiebil i Montreal

Det å kjøre i Toronto er ikke så ulikt det å kjøre i Norge, bortsett fra at trafikkbildet er en del større. Følg fartsgrensene, vik for politibiler og ambulanser som lyser og ikke kjør mens du holder en mobiltelefon, et nettbrett eller en musikkspiller. En ting som gjelder i Toronto og som er forbudt i Norge, er at hvis du skal til høyre i et lyskryss, og det er rødt, så kan du allikevel kjøre, såfremt det er klart.

Expedia hjelper deg gjerne med å finne en billig leiebil i Toronto. Med en bil får du større frihet til å utforske det langstrakte landet og få en virkelig minneverdig og opplevelsesrik ferie.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Toronto

Hva er den beste prisen på leiebil i Toronto?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Toronto 99 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Toronto?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Toronto er 121 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Toronto?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Toronto?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Toronto

Utforsk Toronto med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!