Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Bali

Ferie på Bali – finnes det noe bedre sted? Gudenes øy, som den kalles, med grønne åser, høye fjell, frodige rismarker, nydelige sandstrender og en tradisjonsrik og mangfoldig kultur? I reiseskildringer fra Bali er ”paradis” et velbrukt ord, og det er ikke uten grunn. Ikke bare landskapet, men også menneskene har noe eget ved seg. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra – om du ikke finner det du leter etter på Bali, finner du det ingen steder. Garantert!

Leiebil på Bali er et ”must” hvis du vil komme deg rundt oppleve alt det spennende Bali har å by på. Tar du fly til Bali, landet du på den internasjonale flyplassen som ligger helt sør på øya, og det er her du finner det største tilbudet av billige leiebiler på Bali.

Bestill gjerne leiebil på nettet

Det er ikke vanskelig å finne svært billig bilutleie på Bali, men ikke alle de lokale byråene fungerer slik vi er vant til hjemmefra. Forsikring er som regel inkludert i prisen, men dekker ofte bare skader på leiebilen, og omfatter ikke tredjepart. Ofte leveres bilene ut med lite eller ikke noe bensin på tanken, så hvis du vil unngå overraskelser, bør du sjekke beninmåleren før du kjører. Skal du leie bil på Bali, kan det være lurt å bruke Expedia. Da står bilen klar når du lander, eller du kan få den levert til ditt hotell på Bali. Alt fungerer som du er vant til, og det er ingen skjulte kostnader.

Bilkjøring på Bali

Også trafikkbildet på Bali kan være annerledes enn hva du er vant til hjemmefra. Spesielt rundt turiststedene kan trafikken være intens til det kaotiske. Bali har venstrekjøring, men utover det kan trafikkregler virke ikke-eksisterende. Du er omgitt av mopedister på alle kanter – også i motgående kjørefelt – og det er stadig spennende ting å se langs veien som lett tar oppmerksomheten bort fra kjøringen. Men det er likevel ingen grunn til å miste motet. Så lenge du er oppmerksom, sjekker dødvinkelen og tar tiden til hjelp, kommer du deg dit du skal. Kollektivtrafikk finnes så godt som ikke, så å velge bort bilen er et dårlig alternativ. Derimot kan det være lurt å starte bilturen tidlig. Da kommer du frem på under halvparten av tiden, uansett hvor du skal. Så kan du heller ta deg en siesta når du kommer frem.

Bruk småveiene

Hvis du har et digitalt kart på smarttelefonen din som viser hvor du befinner deg, trenger du ikke være redd for å kjøre deg bort, og kan utforske småveiene av hjertens lyst. Til tross for at Bali er et av de mest populære turistreisemålene i verden, vil du utenfor allfarveien oppdage en levende og fargerik kultur der gamle folkelige tradisjoner lever videre i kraft av seg selv, og ikke bare som en del av turisttilbudet.

Ikke minst har religionen en sentral plass i dagliglivet på Bali. I motsetning til resten av Indonesia, som er overveiende muslimsk, er 85 % av balineserne hinduer, og praktiserer en egen fargerik variant av denne religionspraksisen, bygget på oppfatningen at alt i naturen har sjel.

Utforsk Bali

Utforsk Bali med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!