Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Bali

Ferie på Bali – finnes det noe bedre sted? Gudenes øy, som den kalles, med grønne åser, høye fjell, frodige rismarker, nydelige sandstrender og en tradisjonsrik og mangfoldig kultur? I reiseskildringer fra Bali er ”paradis” et velbrukt ord, og det er ikke uten grunn. Ikke bare landskapet, men også menneskene har noe eget ved seg. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra – om du ikke finner det du leter etter på Bali, finner du det ingen steder. Garantert!

Leiebil på Bali er et ”must” hvis du vil komme deg rundt oppleve alt det spennende Bali har å by på. Tar du fly til Bali, landet du på den internasjonale flyplassen som ligger helt sør på øya, og det er her du finner det største tilbudet av billige leiebiler på Bali.

Bestill gjerne leiebil på nettet

Det er ikke vanskelig å finne svært billig bilutleie på Bali, men ikke alle de lokale byråene fungerer slik vi er vant til hjemmefra. Forsikring er som regel inkludert i prisen, men dekker ofte bare skader på leiebilen, og omfatter ikke tredjepart. Ofte leveres bilene ut med lite eller ikke noe bensin på tanken, så hvis du vil unngå overraskelser, bør du sjekke beninmåleren før du kjører. Skal du leie bil på Bali, kan det være lurt å bruke Expedia. Da står bilen klar når du lander, eller du kan få den levert til ditt hotell på Bali. Alt fungerer som du er vant til, og det er ingen skjulte kostnader.

Bilkjøring på Bali

Også trafikkbildet på Bali kan være annerledes enn hva du er vant til hjemmefra. Spesielt rundt turiststedene kan trafikken være intens til det kaotiske. Bali har venstrekjøring, men utover det kan trafikkregler virke ikke-eksisterende. Du er omgitt av mopedister på alle kanter – også i motgående kjørefelt – og det er stadig spennende ting å se langs veien som lett tar oppmerksomheten bort fra kjøringen. Men det er likevel ingen grunn til å miste motet. Så lenge du er oppmerksom, sjekker dødvinkelen og tar tiden til hjelp, kommer du deg dit du skal. Kollektivtrafikk finnes så godt som ikke, så å velge bort bilen er et dårlig alternativ. Derimot kan det være lurt å starte bilturen tidlig. Da kommer du frem på under halvparten av tiden, uansett hvor du skal. Så kan du heller ta deg en siesta når du kommer frem.

Bruk småveiene

Hvis du har et digitalt kart på smarttelefonen din som viser hvor du befinner deg, trenger du ikke være redd for å kjøre deg bort, og kan utforske småveiene av hjertens lyst. Til tross for at Bali er et av de mest populære turistreisemålene i verden, vil du utenfor allfarveien oppdage en levende og fargerik kultur der gamle folkelige tradisjoner lever videre i kraft av seg selv, og ikke bare som en del av turisttilbudet.

Ikke minst har religionen en sentral plass i dagliglivet på Bali. I motsetning til resten av Indonesia, som er overveiende muslimsk, er 85 % av balineserne hinduer, og praktiserer en egen fargerik variant av denne religionspraksisen, bygget på oppfatningen at alt i naturen har sjel.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Bali

Hva er den beste prisen på leiebil i Bali?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Bali .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Bali?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Bali er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Bali?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Bali?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Bali

Utforsk Bali med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!