Billige flybilletter til Bali

De beste byene å besøke i Bali

Billige flyreiser til Bali

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 553 kr for enveisflyvninger og 1 429 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scoot
Indonesia AirAsia
Jetstar Asia
Indonesia AirAsia
Thai AirAsia
Scoot
AirAsia
KLM
Malaysia Airlines
Batik Air Indonesia

Fly til Bali

Skal du fly til Bali eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Bali. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Bali eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Bali eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Bali som følge av COVID-19?
I den praktiske kundeserviceportalen vår kan du finne nyttig informasjon om hvordan du kan endre eller avbestille flyet til Bali i forbindelse med COVID-19. Før bestilling burde du i tillegg gå gjennom reglene til flyselskapet du foretrekker.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bali med fleksible regler for endring?
Her på Expedia har vi funnet frem til vår indre olympiske mester i turn for at vi skal kunne vise deg de mest fleksible flybillettene der ute. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> under overskriften <<Fleksible regler for endring>> for å få frem den perfekte flyreisen til Bali.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Bali under COVID-19?
COVID-19 har resultert i mange endringer i reisevanene våre. Har du planer om et besøk i Bali, kan tipsene nedenfor hjelpe deg med å innrette deg etter den nye virkeligheten.

 • Undersøk hvilke regler som gjelder både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene fører til at du ikke kan reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du bestiller flybillettene.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller beholde munnbindet på. Du kan bli spurt om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • I stedet for å gi ombordstigningskortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du skanne det i leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • I noen land er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Legg små gjenstander som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen i stedet for i boksen i sikkerhetskontrollen, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Plasser alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Bali?
Du får alltid kjempegode tilbud på Expedia, men funksjonen <<Fleksible datoer>> gjør det enda lettere å finne dem. Skriv inn reisedatoene dine og søk, så dukker funksjonen opp over søkeresultatene. Trykker du på den, får du frem en oversikt som viser prisene på de nærliggende datoene. 1 429 kr var laveste pris på fly til Bali de siste sju dagene.
Hvor mye koster en flyreise til Bali?
I løpet av de siste sju dagene har fly tur-retur til Bali vært mulig å bestille til kun 1 429 kr. På det meste har prisen ligget på 8 215 kr. Fly én vei fra Bangkok (DMK) har i samme periode kostet helt ned i 5 553 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Bali?
Hovedflyplassen i Bali er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass). Legg ut på en opplevelsesrik reise ved å bestille en billett til en av de 3183 flyene som lander her hver måned.
Hva er prisen på en flybillett til Bali?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flytur til Bali et sted mellom 1 429 kr og 8 215 kr. Se på alle tilbudene våre, plukk ut favoritten, og pakk kofferten for nye opplevelser!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Bali?
Den billigste måneden å dra til Bali i er februar. Flybillettene er som regel dyrest i sommerferien og rundt jul. Derfor bør du styre unna disse månedene hvis du ønsker å spare penger.
Hvor lang tid tar det å fly til Bali?
Det er hvor du reiser fra, som avgjør hvor lang flyreisen blir. Nedenfor ser du tre av de mest populære rutene til Bali samt rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Djakarta (CGK-Soekarno-Hatta internasjonale flyplass) til Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass): 1 t og 54 min
 • Fra Surabaya (SUB-Juanda) til Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass): 1 t og 2 min
 • Fra Lombok (LOP-Lombok internasjonale) til Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass): 46 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Bali?

 • Denpasar er den fremste byen i Bali, så det er sannsynlig at du starter ferien din her. I så tilfelle kan du forvente et tettpakket program. Med alt fra fantastiske severdigheter som Sanur-stranden til shopping, museer, restauranter og mye annet er det mer enn nok å ta seg til.
 • Før du pakker for klimaet i Denpasar, som er et tropisk savanneklima, er det lurt å ta en titt på det lokale været. Det gjør det lettere å pakke det du trenger, og unngå å ta med ting du ikke behøver.

Når er det best å reise til Bali?
er den tiden av året da kafeene og restaurantene i ledende byer som Denpasar er fulle av både lokale og turister. Det er den beste tiden å oppdage Bali på, så du bør absolutt vurdere å legge ferien til da. På den sørlige halvkule starter sommeren 1. Desember. På denne årstiden viser gradestokken fra 78Fº (26Cº) til 84Fº (29Cº) i Denpasar.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Bali på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Bali.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Bali som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Bali, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Bali!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Bali under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Bali tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Bali, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Bali

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

KLM