Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Bali 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Bali med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Bali. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Bali

Finn de beste områdene og bydelene i Bali for aktivitetene du liker best. Les mer om Bali

De mest populære hotellene i Bali

The Kayon Jungle Resort by Pramana
The Kayon Jungle Resort by Pramana
5 out of 5
Br. Bresela, Payangan, Payangan, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 273 kr per natt fra 8. mar. til 9. mar.
4.9/5Exceptional! (99 anmeldelser)
Supet chill

"Super nice"…"

Anmeldelse skrevet 7. apr. 2019

The Kayon Jungle Resort by Pramana
W Bali - Seminyak
W Bali - Seminyak
5 out of 5
Jl. Petitenget, Kerobokan, Seminyak, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 592 kr per natt fra 26. mar. til 27. mar.
4.7/5Exceptional! (996 anmeldelser)
Luksus

"dette hotellet er noe av det bedre jeg har bodd på. Var her i 7 dager og var kun ute av hotellet en kveld. Fantatiske rom, service i særklasse og meget bra mat og drikke. Vår beste opplevelse på 14 dager reise på bali"…"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2019

W Bali - Seminyak
The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
5 out of 5
Jl. Raya Pantai Kuta, Banjar Legian Kelod, Kuta, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 358 kr per natt fra 9. mar. til 10. mar.
4.5/5Wonderful! (997 anmeldelser)

"Rommet hadde en glassdør inn til toalettet som var åpent på toppen, noe som gjorde det ubehagelig å bruke toalettet om andre var på rommet. Det var kun ett forheng som skilte "badet" og resten av rommet. Burde heller hatt fokus på at det skulle vært brukervenlig fremfor det estetiske."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Bali

Ferie på Bali

Slapp av på idylliske strender, utforsk mystiske templer, gå på gallerier eller sykle gjennom det frodige landskapet på denne populære øya i Indonesia.

Balis attraksjoner tiltrekker seg ulike mennesker, fra backpackere og utflyttere, til familier og par på bryllupsreise. Denne en gang så søvnige tropiske øya har blitt verdenskjent for sine vakre strender, fjellene og det unike kulturelle, åndelige og kunstneriske preget.

Bali kan være veldig billig eller passe dyrt, alt etter hva du ønsker. Bo på et feriested eller hotell og bestill en omvisning, lei en privat guide, sett deg i en taxi eller på en buss eller lei en sykkel, motorsykkel eller bil for å komme deg rundt.

Øyas mest populære strender ligger i Nord-Kuta, bare en kort kjøretur nordover fra den internasjonale flyplassen i Denpasar, hovedstaden på Bali. Kuta Beach og Legian Beach er et paradis for surfere.  I landsbyene Kuta og Legian finner man markeder, barer, vannparker og spisesteder. Dra til Sanur Beach, på østkysten, for å nyte den avslappende atmosfæren som gjør denne delen av øya så populær for familier.

Bruk et par dager i innlandet, blant rismarkene og skogene i Tegallalang Village eller Ubud for å se en mer kulturell side av Bali. Ubud er Balis kunstneriske hovedstad, og her kan du velge mellom Puri Lukisan Museum, Neka Art Museum, Antonio Blanco Museum og Arma Museum. Ta en yogatime, sykle blant rismarkene eller se makakapene på tempeltakene i Ubud Monkey Forest. Ikke gå glipp den mystiske Elephant Cave, og ta et bad i Tirta Empul-badene fra det 9. århundre.

Sør for Ubud kan du møte dyrene i Bali Zoo og Bali Bird Park. Nord for Ubud, i sentrale Bali, ligger Gunung Kawi Temple, som er hugget ut i fjellet.

I Sør-Kuta ligger idylliske Jimbaran Beach. Dra hit for å nyte sjømat med tærne i sanden. På østkysten av Sør-Kuta ligger Nusa Dua med Mengiat Beach og Pasifika Museum. På sørvestkysten ligger Uluwatu Temple på toppen av klippene, et av øyas beste steder for å se den berømte solnedgangen på Bali.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å besøke Bali?
Ingen årstider er bedre enn andre for å ta en ferie i Bali. Men hvis du er ute etter å finne et godt ferietilbud, bør du vurdere å reise i november. Prisene på overnatting er på det høyeste i juli. Bali er fullt av liv i juli, juni, august, så hvis du vil unngå store folkemengder, bør du reise hit i desember, oktober, november.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bali?
Når du bestiller reisen til Bali tidlig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene pleier ofte å annonsere flybilletter opptil et år innen avreise, så det kan være smart å begynne å planlegge så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for at du skal få de aller beste tilbudene, så det er alltid et godt tidspunkt for å bestille drømmeferien.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bali?
Gjør deg klar til å spare med en pakkereise fra Expedia. Kombiner flybilletter, leiebiler og overnattingssteder, og få gode tilbud. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Vi tilbyr alt fra strandhus og urbane leiligheter, til gårder og trehus.