Reiser til Bali

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Bali

Oppdag områdene i Bali

Finn de beste områdene og bydelene i Bali for aktivitetene du liker best. Les mer om Bali

De mest populære hotellene i Bali

The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
5 out of 5
Jl. Raya Pantai Kuta, Banjar Legian Kelod, Kuta, Bali
Prisen er 1 142 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
1 142 kr
per natt
23. okt.–24. okt.
9/10 Wonderful! (998 anmeldelser)
"Rommet hadde en glassdør inn til toalettet som var åpent på toppen, noe som gjorde det ubehagelig å bruke toalettet om andre var på rommet. Det var kun ett forheng som skilte "badet" og resten av rommet. Burde heller hatt fokus på at det skulle vært brukervenlig fremfor det estetiske."

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
InterContinental Bali Resort, an IHG Hotel
InterContinental Bali Resort, an IHG Hotel
5 out of 5
Jalan Uluwatu 45, Jimbaran, Bali
Fullt refunderbart
Prisen er 2 128 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
2 128 kr
per natt
1. nov.–2. nov.
9/10 Wonderful! (946 anmeldelser)
Great stay in a club room
"This place is amazing, not only because of the hard product (rooms, pools, direct access to the beach), but most of all because of the friendly and always smiling staff. I stayed for only one night in a Club room, and the Club facilities are great. Afternoon cocktails and canapés are top notch, but ..."

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2019

InterContinental Bali Resort, an IHG Hotel
Grand Hyatt Bali
Grand Hyatt Bali
5 out of 5
Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 682 kr per natt fra 27. okt. til 28. okt.
1 682 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
8,6/10 Excellent! (998 anmeldelser)
Fantastisk hotel og område
"Fantastisk hotell og omgivelser. Fem svømmebasseng og velge imellom samt en fantastisk privat strand gjør det til en perfekt plass for barnefamilier. Vannsklien var veldig populær hos vår datter på 3år. Fantastisk middagsbuffet med underholdning hver kveld, men har også mange restauranter rett utenfor ..."

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Grand Hyatt Bali
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Bali?
Så lite som . Ja, du leste riktig! Våre pakkereiser til Bali er en enkel måte å få pengene til å vare lenger på. Kombiner dine foretrukne flyreiser, hoteller og leiebiler, og utforsk dette populære reisemålet.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Bali?
Sett sammen det du behøver av flyreiser, leiebiler og hoteller i en pakkereise til Bali, og spar penger. Du kan spare enda mer på å legge til ekstra komponenter som aktiviteter eller utflukter i bestillingen din. Det aller beste er at du kan utforme ferien din nøyaktig som du vil ha den. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden, så alle skal få muligheten til å oppfylle feriedrømmene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bali?
Det er ikke alle flyselskaper som legger ut billetter tidlig, men du kan som regel sammenligne internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. På dette tidspunktet kan man få tak i de beste tilbudene. Hvis du har ventet til siste liten med å bestille, kan du fremdeles ha hellet med deg. Lave priser kan bli tilgjengelig bare noen uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Bali fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du ønsker. Reiser du alene, kombinerer du kanskje hotell og fly. Tar du med deg hele vennegjengen til Bali? Da kan en pakkereise med leiebil, fly og hotell være et bedre valg. Expedia gir deg friheten til å sette sammen din egen pakkereise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bali?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen gir deg store besparelser. Du kan kombinere leiebiler, flybilletter og hoteller til én praktisk pakke. Du har imidlertid flere alternativer enn bare hoteller. Expedia tilbyr alle typer overnattingssteder, blant annet ferieboliger som strandhus og ferieboliger for korttidsleie. Mulighetene er nærmest uendelige.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Bali hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at det er du som bestemmer. Vi har tilgang til over 500 partnerflyselskaper verden rundt, så du har rikelig med valgmuligheter når du organiserer ferien din i Bali.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Bali hvis jeg ikke kan reise?
Omstendigheter kan endre seg helt plutselig, så ja. Du kan muligens endre eller avbestille din pakkereise til Bali uten kostnader innen 24 timer fra bestillingen ble gjort. Når det gjelder bestillinger som er gjort for mer enn 24 timer siden, kan du fremdeles gjøre endringer, men bilutleiefirmaet, flyselskapet eller hotellet krever muligens et gebyr. Ønsker du mer informasjon? Ta en titt på vår kundeserviceportal. Vi er her for å hjelpe med å sikre at reisen din går som smurt.

Populære steder å besøke