Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie på Bali

Slapp av på idylliske strender, utforsk mystiske templer, gå på gallerier eller sykle gjennom det frodige landskapet på denne populære øya i Indonesia.

Balis attraksjoner tiltrekker seg ulike mennesker, fra backpackere og utflyttere, til familier og par på bryllupsreise. Denne en gang så søvnige tropiske øya har blitt verdenskjent for sine vakre strender, fjellene og det unike kulturelle, åndelige og kunstneriske preget.

Bali kan være veldig billig eller passe dyrt, alt etter hva du ønsker. Bo på et feriested eller hotell og bestill en omvisning, lei en privat guide, sett deg i en taxi eller på en buss eller lei en sykkel, motorsykkel eller bil for å komme deg rundt.

Øyas mest populære strender ligger i Nord-Kuta, bare en kort kjøretur nordover fra den internasjonale flyplassen i Denpasar, hovedstaden på Bali. Kuta Beach og Legian Beach er et paradis for surfere.  I landsbyene Kuta og Legian finner man markeder, barer, vannparker og spisesteder. Dra til Sanur Beach, på østkysten, for å nyte den avslappende atmosfæren som gjør denne delen av øya så populær for familier.

Bruk et par dager i innlandet, blant rismarkene og skogene i Tegallalang Village eller Ubud for å se en mer kulturell side av Bali. Ubud er Balis kunstneriske hovedstad, og her kan du velge mellom Puri Lukisan Museum, Neka Art Museum, Antonio Blanco Museum og Arma Museum. Ta en yogatime, sykle blant rismarkene eller se makakapene på tempeltakene i Ubud Monkey Forest. Ikke gå glipp den mystiske Elephant Cave, og ta et bad i Tirta Empul-badene fra det 9. århundre.

Sør for Ubud kan du møte dyrene i Bali Zoo og Bali Bird Park. Nord for Ubud, i sentrale Bali, ligger Gunung Kawi Temple, som er hugget ut i fjellet.

I Sør-Kuta ligger idylliske Jimbaran Beach. Dra hit for å nyte sjømat med tærne i sanden. På østkysten av Sør-Kuta ligger Nusa Dua med Mengiat Beach og Pasifika Museum. På sørvestkysten ligger Uluwatu Temple på toppen av klippene, et av øyas beste steder for å se den berømte solnedgangen på Bali.


Guide til Bali


De beste hotelltilbudene i Bali

Vis alle de 5 322 overnattingsstedene i Bali
Kuta Paradiso Hotel 556 kr
Kuta Paradiso Hotel

Kuta Paradiso Hotel

Jl. Kartika Plaza, Kuta
   
  4,1
  av 5, basert på 1 914 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Kartika Plaza og 2 kilometer unna Kuta teater og Tuban strand. Dessuten ligger Kuta plass og Kuta kunstmarked kun 5 minutter unna.

  Novotel Bali Ngurah Rai Airport 540 kr
  Novotel Bali Ngurah Rai Airport

  Novotel Bali Ngurah Rai Airport

  Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban
    
   4,4
   av 5, basert på 470 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i forretningsområdet og 2 kilometer unna Segara-stranden og Tuban strand. Dessuten ligger Kuta strand og Legian-stranden kun 5 kilometer unna.

   W Bali - Seminyak 5 582 kr
   W Bali - Seminyak

   W Bali - Seminyak

   Jl. Petitenget, Seminyak
     
    4,7
    av 5, basert på 833 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette hotellet, som ligger i underholdningsdistriktet, befinner seg ved stranden i Kuta Utara og 15 minutters gange unna Seminyak-stranden, Petitenget-stranden og Eat-gaten. Dessuten ligger Double Six strand og Batu Belig-stranden kun 5 kilometer unna.

    Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort 775 kr
    Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

    Courtyard By Marriott Bali Seminyak Resort

    Jalan Camplung Tanduk No 103 Sp, Seminyak
      
     4,6
     av 5, basert på 951 anmeldelser
     4.5 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Seminyak og 10 minutters gange unna Double Six strand og Seminyak-stranden. Kuta strand ligger 3,2 kilometer unna.

     The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 498 kr
     The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

     The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

     Jalan Kartika Plaza No. 127, Tuban, Kuta
       
      4,4
      av 5, basert på 1 405 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet med et spa ligger i Kartika Plaza og 2 kilometer unna Segara-stranden og Kuta strand. Dessuten ligger Tuban strand og Legian-stranden kun 5 kilometer unna.

      Mercure Bali Legian 564 kr
      Mercure Bali Legian

      Mercure Bali Legian

      Jl Legian No 328 - Legian Kelod Kuta, Legian
        
       4,1
       av 5, basert på 369 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet er familievennlig og ligger ved havet i Legian og 2 kilometer unna Kuta Galeria kjøpesenter, Double Six strand og Seminyak-stranden. Tuban strand ligger 3,4 kilometer unna.

       Grand Hyatt Bali 1 148 kr
       Grand Hyatt Bali

       Grand Hyatt Bali

       Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua
         
        4,3
        av 5, basert på 653 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet, som har forbindelser til konferansesenteret, befinner seg ved stranden i Kuta Selatan og 2 kilometer unna Mengiat-stranden og Nusa Dua-stranden. Dessuten ligger Bali Collection kjøpesenter og BIMC Hospital Nusa Dua kun 15 minutter unna.

        Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 777 kr
        Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

        Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

        Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua
          
         4,1
         av 5, basert på 1 845 anmeldelser
         4.5 av 5.0

         Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Kuta Selatan, 0,1 kilometer unna Tanjung Benoa-stranden og 4,9 kilometer unna Nusa Dua-stranden. Dessuten ligger Mengiat-stranden og Moon Cot Sari skilpaddefarm kun 5 kilometer unna.