Kuta

Reiseguide
Jimbaran-stranden som viser mat og solnedgang

Denne byen er en av de mest populære stedene i Indonesia, takket være surfemulighetene, strendene, fornøyelsesparkene, det livlige nattelivet og den tradisjonelle balinesiske kulturen og arkitekturen som finnes her.

Kuta er en turistvennlig by i nærheten av det sørligste punktet på Bali. Balineserne kaller gjerne området for "sentrum", siden det er det travleste området på øya. Det som en gang i tiden var en rolig fiskerlandsby og tidligere under nederlandsk herredømme, ble omgjort til en drøm av et feriereisemål da utenlandske investorer oppdaget stedet på 1900-tallet. Strendene er høydepunktet i Kuta, men det finnes en rekke butikker og kulturtilbud i tillegg.

Er du interessert i å surfe, bade og sole deg, bør du ta turen til Kuta Beach, som også er et utmerket sted for å beundre de berømte solnedgangene på Bali. Drar du litt sørover fra Kuta, finner du den bortgjemte Jimbaran Beach, hvor du kan slappe av i fredelige omgivelser og studere lokale fiskere som bringer dagens fangst på land. Utenfor Kuta finner du i tillegg Bajra Sandhi-monumentet. Denne attraksjonen er vitnesbyrd om noen av de viktigste hendelsene i landets historie.

Når du er tilbake i sentrum av Kuta kan du sette av litt tid til shopping på Kuta plass, som er omringet av religiøse monumenter og tradisjonelle balinesiske bygninger. Selv om du også kan få tak i hurtigmat i amerikansk stil her, vil du ikke klare å motstå de smakfulle indonesiske risrettene og godbitene som tilbys.

Ta med deg barna dine til de ulike fornøyelsesparkene, som Waterbom Bali, eller få med deg en time med humor og illusjoner tilknyttet den balinesiske kulturen i Kuta Theater.

Kutas minnesmerke for bombene på Bali er en uhyggelig påminnelse om terrorangrepet i turistdistriktet i 2002. Mer enn 10 år senere har imidlertid livet i Kuta gått tilbake til det normale, og nattelivet har aldri vært bedre. Det er likevel en del kriminalitet i området, så du bør passe på verdisakene dine og drinken din. På tross av dette er Kuta et imøtekommende sted, og de fleste besøkende får en problemfri ferie her.

Kun 15 minutter unna Kuta med bil ligger den internasjonale flyplassen. Du kommer deg rundt i byen til fots eller med "bemo"-taxier. Hvis du velger å leie en sykkel eller scooter, bør du ha på deg beskyttelsesutstyr, da det ofte skjer ulykker i trafikken.

I livlige Kuta står de tradisjonelle og moderne attraksjonene for et hyggelig avbrekk etter en morgen på stranden. Mange turister drar tilbake til denne delen av Bali år etter år for å nyte en avslappende ferie i komfortable omgivelser.

Discover neighborhoods in Kuta

Hard Rock Hotel Bali
Hard Rock Hotel Bali
5 out of 5
Jalan Pantai Banjar Pande Mas, Kuta, Bali
Prisen er 1 295 kr per natt fra 30. jan. til 31. jan.
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved sjøen i Kuta og 10 minutters gange unna Kuta strand og Kuta plass. Dessuten ligger Tuban strand og Legian-stranden ...
4.1/5 Very Good! (992 anmeldelser)
Hard rock hotel 2018
"Fint hotel, litt dumt at de pusset opp en del. Noe som gjorde at det var mye støy."

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2018

Hard Rock Hotel Bali
Sheraton Bali Kuta Resort
Sheraton Bali Kuta Resort
5 out of 5
Jalan Pantai Kuta, Kuta, Bali
Prisen er 711 kr per natt fra 20. feb. til 21. feb.
Dette hotellet, nær et kjøpesenter, befinner seg ved stranden i Kuta sentrum og få skritt fra Kuta strand og Beachwalk kjøpesenter. Dessuten ligger Poppies Lane ...
4.4/5 Excellent! (854 anmeldelser)
"Ble dessverre nødt å reise hjem tidligere pga corona men dette hotellet blir vi å komme tilbake til. Flott hotell og god service og nært det meste."

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Sheraton Bali Kuta Resort
The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
5 out of 5
Jl. Raya Pantai Kuta, Banjar Legian Kelod, Kuta, Bali
Prisen er 508 kr per natt fra 28. jan. til 29. jan.
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Kuta og 10 minutters gange unna Kuta strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Double Six strand ...
4.5/5 Wonderful! (996 anmeldelser)
"Rommet hadde en glassdør inn til toalettet som var åpent på toppen, noe som gjorde det ubehagelig å bruke toalettet om andre var på rommet. Det var kun ett forheng som skilte "badet" og resten av rommet. Burde heller hatt fokus på at det skulle vært brukervenlig fremfor det estetiske."

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Sunset Residence Condotel
Sunset Residence Condotel
3 out of 5
Jl. Dewi Sri no. 11, Kuta, Bali
Prisen er 187 kr per natt fra 10. feb. til 11. feb.
Dette leilighetshotellet ligger i Dewi Sri og 2 kilometer unna Kuta Galeria kjøpesenter, Kuta strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Bali Bombing Memorial ...
2.4/5 (9 anmeldelser)
"Good place to stay but needs some TLC. Staff re very friendly and helpful."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2017

Sunset Residence Condotel
Coast Boutique Apartments
Coast Boutique Apartments
3 out of 5
Jl. Pantai Kuta Gang, Wina, Kuta, Bali
Prisen er 478 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
Dette leilighetshotellet ligger i Kuta sentrum og 15 minutters gange unna Kuta strand og Legian-stranden. Dessuten ligger Bali Bombing Memorial og Double Six ...
4.2/5 Excellent! (56 anmeldelser)
En 3 ukers førnøyelsestur på Bali
"Der er andre år på rad vil velger å bo på Coast Boutique Apartments, denne gang i perioden 28.09 - 19.10.18. Vi trivdes også i år veldig godt på dette service-vennlige leilighetshotellet. Vi ble møtt av manageren Linda, som gjenkjente oss umiddelbart fra i fjor. Det ble et flott gjensyn med henne ..."

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2018

Coast Boutique Apartments
Kuta Holiday Villas
Kuta Holiday Villas
4 out of 5
Kubu Anyar, Kuta, Bali
Denne villaen ved stranden ligger i Kartika Plaza og 15 minutters gange unna Discovery kjøpesenter og Kuta strand. Dessuten ligger Bali Bombing Memorial og Legian-stranden ...
4.1/5 Very Good! (21 anmeldelser)
"The property was in a good location. The staff were great. Lots of room"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2019

Kuta Holiday Villas
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Kuta

Populære aktiviteter i Kuta

Byer nær Kuta