Indonesia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

KutaIndonesia

Denne byen er en av de mest populære stedene i Indonesia, takket være surfemulighetene, strendene, fornøyelsesparkene, det livlige nattelivet og den tradisjonelle balinesiske kulturen og arkitekturen som finnes her.

Kuta er en turistvennlig by i nærheten av det sørligste punktet på Bali. Balineserne kaller gjerne området for "sentrum", siden det er det travleste området på øya. Det som en gang i tiden var en rolig fiskerlandsby og tidligere under nederlandsk herredømme, ble omgjort til en drøm av et feriereisemål da utenlandske investorer oppdaget stedet på 1900-tallet. Strendene er høydepunktet i Kuta, men det finnes en rekke butikker og kulturtilbud i tillegg.

Er du interessert i å surfe, bade og sole deg, bør du ta turen til Kuta Beach, som også er et utmerket sted for å beundre de berømte solnedgangene på Bali. Drar du litt sørover fra Kuta, finner du den bortgjemte Jimbaran Beach, hvor du kan slappe av i fredelige omgivelser og studere lokale fiskere som bringer dagens fangst på land. Utenfor Kuta finner du i tillegg Bajra Sandhi-monumentet. Denne attraksjonen er vitnesbyrd om noen av de viktigste hendelsene i landets historie.

Når du er tilbake i sentrum av Kuta kan du sette av litt tid til shopping på Kuta plass, som er omringet av religiøse monumenter og tradisjonelle balinesiske bygninger. Selv om du også kan få tak i hurtigmat i amerikansk stil her, vil du ikke klare å motstå de smakfulle indonesiske risrettene og godbitene som tilbys.

Ta med deg barna dine til de ulike fornøyelsesparkene, som Waterbom Bali, eller få med deg en time med humor og illusjoner tilknyttet den balinesiske kulturen i Kuta Theater.

Kutas minnesmerke for bombene på Bali er en uhyggelig påminnelse om terrorangrepet i turistdistriktet i 2002. Mer enn 10 år senere har imidlertid livet i Kuta gått tilbake til det normale, og nattelivet har aldri vært bedre. Det er likevel en del kriminalitet i området, så du bør passe på verdisakene dine og drinken din. På tross av dette er Kuta et imøtekommende sted, og de fleste besøkende får en problemfri ferie her.

Kun 15 minutter unna Kuta med bil ligger den internasjonale flyplassen. Du kommer deg rundt i byen til fots eller med "bemo"-taxier. Hvis du velger å leie en sykkel eller scooter, bør du ha på deg beskyttelsesutstyr, da det ofte skjer ulykker i trafikken.

I livlige Kuta står de tradisjonelle og moderne attraksjonene for et hyggelig avbrekk etter en morgen på stranden. Mange turister drar tilbake til denne delen av Bali år etter år for å nyte en avslappende ferie i komfortable omgivelser.

Hvor du bør bo i Kuta

Segara-stranden som inkluderer sandstrand, tropisk landskap og båter

Kartika Plaza

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

Kartika Plaza kan friste med både vakre strender og nydelige hager. Du bør også få med deg Waterbom Bali og Kuta strand mens du utforsker byen.

Kartika Plaza
Dewi Sri, Legian, Bali, Indonesia

Dewi Sri

Vakre strender er noe av det som trekker folk til Dewi Sri, og mens du er her, kan du også ta turen til 3D Trick Art Museum DMZ og Kuta Galeria kjøpesenter.

Dewi Sri
Kuta sentrum, Kuta, Bali, Indonesia

Kuta sentrum

3.5/5Good!(5 anmeldelser av området)

Kuta sentrum kan friste med blant annet vakre strender, og du bør også få med deg severdigheter som Beachwalk kjøpesenter og Kuta strand.

Kuta sentrum
Kuta fasiliteter samt luksushotell eller resort og sandstrand

Raya Kuta

Vakre strender, spennende butikker og god mat gjør Raya Kuta til et populært sted i Kuta. Hvis du vil se noen av severdighetene i området, kan du ta turen til Beachwalk kjøpesenter og Kuta strand.

Raya Kuta

De mest populære hotellene i Kuta

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bakung Sari Resort and Spa
Bakung Sari Resort and Spa
3 out of 5
Jl. Singasari, Kuta, Bali

Dette hotellet med et spa ligger i Kartika Plaza og 15 minutters gange unna Kuta strand og Waterbom Bali. Dessuten ligger Nederlands æreskonsulat og Det sveitsiske ...

3.5/5Good! (696 anmeldelser)
Billig og dårlig

"Bodde en natt på dette hotellet før avreise til flyplassen. Hotellet ligger forholdsvis nære flyplassen, en kort taxitur på ca. 30000 IDR med Blue Bird. Kort gåtur til stranden. Rommet er stort, men renholdet virker totalt fraværende. Ikke toalettpapir, ingen håndklær, skittent på gulvet, vegger ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019

Bakung Sari Resort and Spa
Discovery Kartika Plaza Hotel
Discovery Kartika Plaza Hotel
5 out of 5
Jl Kartika Plaza, PO. Box 1012, South Kuta, Kuta, Bali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 483 kr per natt fra 24. sep. til 25. sep.

Dette hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i Kartika Plaza og 5 minutters gange unna Discovery kjøpesenter og Waterbom Bali. Dessuten ligger Kuta strand ...

4.5/5Wonderful! (942 anmeldelser)
Bra hotell, men muligheter for forbedringer

"Vi fikk et rom med ødelagt og bråkete Air Condition. De løste problemet etter 1,5 dag. Generelt god service og løste problemet. Men de kunne vært noe raskere med å løse problemet. Vi fikk den 1 natten refundert. Ellers var det et fint opphold med fine rom og god lokasjon. Ellers synes jeg mat og ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. jan. 2019

Discovery Kartika Plaza Hotel
Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
4.5 out of 5
JL Kartika Plaza, Kuta, Bali

Dette hotellet ligger ved stranden i Kartika Plaza og 10 minutters gange unna Lippo kjøpesenter, Waterbom Bali og Discovery kjøpesenter. Dessuten ligger Kuta ...

4.1/5Very Good! (369 anmeldelser)
Supert opphold

"Kjempe fin opplevelse. Rommene var helt ok, men selve Hagen og uteplassen var fantastisk!! Veldig sentralt og vennlig personale. I tillegg hadde det privat strand!"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

Bintang Bali Resort

Populære steder å besøke i Kuta

Kuta strand
Bilde av Kuta strand

Kuta strand

3.5/5(6 anmeldelser)

Ta turen til Balis mest populære strand for å surfe, dykke eller studere menneskene her, og nyt den spektakulære solnedgangen som har bergtatt mang en turist gjennom tidenes løp.

Beachwalk kjøpesenter
Bilde av Beachwalk kjøpesenter

Beachwalk kjøpesenter

4/5(5 anmeldelser)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du legger turen innom Beachwalk kjøpesenter, et ofte besøkt shoppingområde i Kuta. Området har strender og nydelige solnedganger du bør få med deg.

Kuta plass
Bilde av Kuta plass

Kuta plass

4/5(1 anmeldelse)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du går innom Kuta plass, et godt besøkt shoppingsted i Kuta. Området er kjent for sine mange restauranter og har nydelige solnedganger du også bør oppleve.

Poppies Lane II
Bilde av Poppies Lane II

Poppies Lane II

Søk etter den perfekte suveniren når du går innom Poppies Lane II, et populært shoppingområde i Kuta. Området er kjent for sine mange restauranter, og har strender du også bør oppleve.

Tuban strand
Bilde av Tuban strand

Tuban strand

3.5/5(2 anmeldelser)

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Tuban strand, en populær strand i Kuta. Området har sjøutsikt du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som surfing.

Segara-stranden
Bilde av Segara-stranden

Segara-stranden

Hva med å tilbringe en avslappende ettermiddag på Segara-stranden under turen til Kuta? Området har nydelige solnedganger du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som surfing.

Populære aktiviteter i Kuta

Frokost med orangutanger i Bali Zoo
Bilde av Frokost med orangutanger i Bali Zoo

Frokost med orangutanger i Bali Zoo

483 kr
per voksen
Anbefales av 90 % av reisende
Middagscruise til Bali Hai i solnedgang
Bilde av Middagscruise til Bali Hai i solnedgang

Middagscruise til Bali Hai i solnedgang

639 kr
per voksen
Anbefales av 74 % av reisende
Pass til Kura-Kura skyttelbuss
Bilde av Pass til Kura-Kura skyttelbuss

Pass til Kura-Kura skyttelbuss

62 kr
per voksen
Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise
Bilde av Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise

Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise

678 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende
Eventyr med firehjuling eller terrengbil
Bilde av Eventyr med firehjuling eller terrengbil

Eventyr med firehjuling eller terrengbil

871 kr
per voksen
Anbefales av 98 % av reisende
Cruise til Bali Hai Beach Club
Bilde av Cruise til Bali Hai Beach Club

Cruise til Bali Hai Beach Club

1 067 kr
per voksen
Anbefales av 100 % av reisende

Anmeldelser av Kuta

3.8

Gjestevurdering

5 - Fantastisk
0
5 - Fantastisk 0%
4 - Bra
4
4 - Bra 80%
3 - OK
1
3 - OK 20%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

Byer nær Kuta