Indonesia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

SeminyakIndonesia

Reis til Seminyak på ferie, det eksklusive alternativet til Kuta, hvor du kan bo luksuriøst, nyte en spa-behandling, handle flotte klær eller slappe av på stranden.

Når du reiser til Seminyak, som ligger nord for Kuta, kan du velge om du vil kjøre langs stranden eller ta Jalan Legian-veien. Uansett hvilken vei du velger, vil du raskt legge merke til at atmosfæren endrer seg. Strendene er roligere, bygningene flottere og varene i butikkene mer kostbare, men dette betyr ikke at bare rike kan tilbringe en ferie i Seminyak. Seminyak har imidlertid skapt seg en identitet som et feriested for de som er ute etter en mer eksklusiv tur til Bali.

Shopping i Seminyak kan enkelt fylle en hel dag. Her finner du alle de store merkevarebutikkene, i tillegg til lokalt eide butikker. Prisene er høye sammenlignet med andre områder på Bali, men er allikevel billigere enn prisene i de fleste vestlige land. Jalan Laksmana har en rekke designbutikker, mens Seminyak Square gir deg muligheten til å finne noen gode kupp, på avstand fra alt maset i hovedgatene.

Når det er tid for å spise, kan du velge blant en rekke av Balis beste restauranter, og mange av disse ligger langs Jalan Petitenget. Det er populært å spise på de mange takterrassene i byen, så finn deg et bord, bestill en kald øl eller en cocktail, og se på livet langs den trave gaten nedenfor.

Se regionens tradisjonelle side ved et besøk til Petitenget Temple, et typisk utsmykket balinesisk bygg nær stranden. Se om du får med deg en av de mange religiøse seremoniene som ofte foregår langs vannkanten.

Når det er tid for å lade batteriene, kan du bestille en behandling på et av de mange spaene i området. Alternativt kan du dra til stranden, hvor det er mye enklere å finne seg sin egen plass enn lenger ned langs kysten i Kuta. Seminyak Beach har noen av de mest skånsomme bølgene på øya, så det er et flott sted for å prøve surfing. Langs vannkanten på Double Six Beach kan du ri på hest, få en massasje eller kose deg med en fersk fruktcocktail.

Det er best å komme seg rundt i Seminyak til fots. Det er ofte mye trafikk, og dårlig med kollektivtransport. Et annet alternativ er å leie en sykkel eller moped, eller å ta drosje fra Seminyak Square.

Hvor du bør bo i Seminyak

Sentrale Seminyak, Seminyak, Bali, Indonesia

Sentrale Seminyak

Vakre strender og god mat er bare noen av grunnene til at så mange drar til Sentrale Seminyak, og når du først er her, bør du også ta turen til Eat-gaten og Legian Road.

Sentrale Seminyak
Seminyak plass fasiliteter samt marked, gatescener og shopping

Laksmana

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

Trivelige barer og luksuriøse spasentre er noen av grunnene til at mange drar til Laksmana, og når du først er her, bør du også ta turen til Eat-gaten og Seminyak plass.

Laksmana
Sunset Road, Seminyak, Bali, Indonesia

Sunset Road

2.5/5(3 anmeldelser av området)

Avslappende spasentre er én av grunnene til at mange reiser til Sunset Road, men du bør også ta turen til Sunset Point kjøpesenter, som er en populær attraksjon i området.

Sunset Road
Nakula, Seminyak, Bali, Indonesia

Nakula

Luksuriøse spasentre og nydelige hager er bare noen av årsakene til at så mange liker Nakula. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Legian Road.

Nakula
Drupadi, Seminyak, Bali, Indonesia

Drupadi

Luksuriøse spasentre og koselige kaffebarer er bare noen av årsakene til at så mange liker Drupadi. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Eat-gaten.

Drupadi
Batubelig, Seminyak, Bali, Indonesia

Batubelig

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

Vakre strender er én av grunnene til at mange reiser til Batubelig, men du bør også ta turen til Batu Belig-stranden, som er en populær attraksjon i området.

Batubelig

De mest populære hotellene i Seminyak

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Potato Head Studios at Desa Potato Head
Potato Head Studios at Desa Potato Head
4 out of 5
Jl. Petitenget, Seminyak, Bali

Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg ved stranden i Seminyak og 15 minutters gange unna Seminyak-stranden, Eat-gaten og Petitenget-stranden. ...

5/5Exceptional! (8 anmeldelser)

"The staff went above and beyond during our stay. Would highly recommend potato head desa studio. The service was exceptional"…"

Anmeldelse skrevet 27. mar. 2020

Potato Head Studios at Desa Potato Head
The Legian, Bali
The Legian, Bali
5 out of 5
Jalan Kayu Aya, Seminyak Beach, Seminyak, Bali
Prisen er 3 540 kr per natt fra 24. sep. til 25. sep.

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Seminyak og få skritt fra Eat-gaten og Petitenget-stranden. Dessuten ligger Seminyak plass og Petitenget tempel kun ...

4.9/5Exceptional! (325 anmeldelser)
One of the best in the world

"Excellent hotel, superb service. Located right on the beach in Central seminyak. One of the best hotel experiences, again and again. Must be enjoyed!"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

The Legian, Bali
Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa
Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa
4 out of 5
Jalan Braban No. 77, Seminyak, Bali
Prisen er 478 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.

Dette hotellet med et spa ligger i Laksmana og 10 minutters gange unna Eat-gaten og Seminyak plass. Dessuten ligger Seminyak-stranden og Petitenget-stranden ...

4.3/5Excellent! (374 anmeldelser)

"Very pleasent staff, nice pool and outdoor area. 4 minutes walk to the mainstreet with all the shops and restaurants. Even though it’s close the hotel lies in a quite quiet area."…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018

Mutiara Bali Boutique Resort Villas & Spa

Populære steder å besøke i Seminyak

Seminyak plass
Bilde av Seminyak plass

Seminyak plass

3.5/5(3 anmeldelser)

Du kan tilbringe en dag i dette eksklusive kjøpesenteret som byr på luksuriøse butikker, engelske bøker og designerklær i det som er en av Balis mest elegante feriebyer.

Eat-gaten
Bilde av Eat-gaten

Eat-gaten

4/5(2 anmeldelser)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem med en tur innom Eat-gaten, et populært shoppingsted i Seminyak. Dette romantiske området har strender som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for sine mange restauranter.

Seminyak-stranden
Bilde av Seminyak-stranden

Seminyak-stranden

3.5/5(3 anmeldelser)

Unngå trengselen på Kuta Beach og dra heller til den mer avslappende sandstranden som knytter Seminyaks luksuriøse spa sammen med eksklusive hoteller og restauranter vendt mot havet.

Batu Belig-stranden
Bilde av Batu Belig-stranden

Batu Belig-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Batu Belig-stranden, en populær strand i Kuta Utara. Dette romantiske området har avslappende spasentre du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som surfing.

Petitenget tempel
Bilde av Petitenget tempel

Petitenget tempel

Opplev en mer tradisjonell side av Bali og besøk dette tempelet fra 1400-tallet hvor hinduister fremdeles kommer for å ofre i forbindelse med spesielle seremonier.

Kuta strand
Bilde av Kuta strand

Kuta strand

3.5/5(6 anmeldelser)

Ta turen til Balis mest populære strand for å surfe, dykke eller studere menneskene her, og nyt den spektakulære solnedgangen som har bergtatt mang en turist gjennom tidenes løp.

Populære aktiviteter i Seminyak

Middagscruise til Bali Hai i solnedgang
Bilde av Middagscruise til Bali Hai i solnedgang

Middagscruise til Bali Hai i solnedgang

639 kr
per voksen
Anbefales av 74 % av reisende
Bali Bli våt-kombo
Bilde av Bali Bli våt-kombo

Bali Bli våt-kombo

290 kr
per voksen
Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise
Bilde av Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise

Bali Hai – Romantisk Aristocat-kveldscruise

678 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende
Bali Hai øy- og revcruise til Lembongan
Bilde av Bali Hai øy- og revcruise til Lembongan

Bali Hai øy- og revcruise til Lembongan

1 077 kr
per voksen
Cruise til Bali Hai Beach Club
Bilde av Cruise til Bali Hai Beach Club

Cruise til Bali Hai Beach Club

1 067 kr
per voksen
Anbefales av 100 % av reisende
Bali Hai – Aristocat seilcruise til Lembongan-øya
Bilde av Bali Hai – Aristocat seilcruise til Lembongan-øya

Bali Hai – Aristocat seilcruise til Lembongan-øya

1 157 kr
per voksen
Anbefales av 84 % av reisende

Anmeldelser av Seminyak

3.7

Gjestevurdering

5 - Fantastisk
0
5 - Fantastisk 0%
4 - Bra
5
4 - Bra 71.42857142857143%
3 - OK
2
3 - OK 28.571428571428573%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

3/5 - OK

Verifisert reisende

2. jul. 2019

Hvis en vil shoppe, spise på gode restauranter eller ta en kveld med fest er det et tipp topp sted. Skal du slappe av og nyte samt vil ha litt ro er dette ikke riktig sted.

Byer nær Seminyak