Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i San Diego County

Vis alle leiebiler i San Diego County

Gode tilbud på leiebiler i San Diego County

Bilutleie i San Diego

Mange drømmer om en roadtrip i USA. Noen har realisert drømmen, men ønsker å gjenta den enda en gang. Med leiebil i San Diego har du en alle tiders mulighet til å oppleve følelsen av å suse gjennom landskap som du så mange ganger sett i tv-serier og filmer. San Diego ligger på den mye omtalte Highway 1, også kalt Pacific Coast Highway.

San Diego er den åttende største byen i California, og den sørger for sol og sommer som nesten ingen andre steder kan. Å kombinere en storbyferie til San Diego og korte eller lengre bilturer i området rundt, vil utvilsomt gi minner for livet. Utvalget er bredt når det gjelder bilutleie i San Diego, så her kan du ordne deg en bil litt utenom det vanlige.

Bli kjent med San Diego

San Diego, også kjent som hjembyen til Will Ferrells kjente filmkarakter og nyhetsanker Ron Burgundy, ligger helt sør langs vestkysten, ikke langt fra Mexico-grensen. Byen er kjent for å ha det fineste været i hele USA. Det er dermed tilnærmet obligatorisk å besøke stranda når du er på besøk. Mission Beach er en av de kjente strendene i byen. Ved siden av stranda ligger en berg-og-dal-bane som helt sikkert vil virke forlokkende på noen. Ferie skal være gøy!

Noe annet som er ganske gøy, i alle fall for ganske mange, er Comic Con. Dette er verdens største messe for tegneserieentusiaster, fantasytilhengere og filminteresserte. Den går av stabelen hvert år i San Diego, som regel i slutten av juli. Har du planer om å overvære Comic Con, må du være tidlig ute med alt av bestillinger. Expedia kan hjelpe til med det meste, for eksempel med å finne hotell i San Diego.

Lei bil for å oppdage omegnen rundt i San Diego

Ved å leie bil i San Diego starter du muligens en serie med opplevelser du vil huske i lang tid fremover. Los Angeles ligger rett nord for San Diego, og er vel verdt et besøk. Malibu, Palm Springs, Santa Barbara og Hollywood er steder som du ofte har sett på tv, og de er spennende å besøke.

Ettersom San Diego ligger så nærme Mexico er selvfølgelig en dagstur til nabolandet også en mulighet. En slik tur kan være svært innholdsrik, og har du hentet ut leiebil i San Diego, ligger alt til rette for å ta turen innom Tijuana. Her er det en del turisme, men i gamlebyen vil du i større grad få en smak av ekte meksikansk historie, kultur, musikk og mat. Det skal sies at dette kan være en tur for de med litt erfaring, og kanskje ikke det første du prøver deg på.

Sats på billig leiebil i San Diego

Veinettet er av solid standard og skiltingen er bra. Du får vite i hvilken fil du skal ligge for å komme dit du vil, god tid i forveien. Expedia ønsker å formidle de beste leiebilavtalene, noe som gjør at du kan få billig leiebil i San Diego for hele eller deler av oppholdet ditt. Du kan samtidig booke hotell og flybilletter til San Diego via Expedias nettsider. Ikke bare dagdrøm om at du sitter bak rattet på en amerikansk muskelbil med vind i håret – bestill i dag og gjør drømmen til virkelighet!

Utforsk San Diego County

Utforsk San Diego County med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!