Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i San Diego County

Vis alle leiebiler i San Diego County

Gode tilbud på leiebiler i San Diego County

Bilutleie i San Diego

Mange drømmer om en roadtrip i USA. Noen har realisert drømmen, men ønsker å gjenta den enda en gang. Med leiebil i San Diego har du en alle tiders mulighet til å oppleve følelsen av å suse gjennom landskap som du så mange ganger sett i tv-serier og filmer. San Diego ligger på den mye omtalte Highway 1, også kalt Pacific Coast Highway.

San Diego er den åttende største byen i California, og den sørger for sol og sommer som nesten ingen andre steder kan. Å kombinere en storbyferie til San Diego og korte eller lengre bilturer i området rundt, vil utvilsomt gi minner for livet. Utvalget er bredt når det gjelder bilutleie i San Diego, så her kan du ordne deg en bil litt utenom det vanlige.

Bli kjent med San Diego

San Diego, også kjent som hjembyen til Will Ferrells kjente filmkarakter og nyhetsanker Ron Burgundy, ligger helt sør langs vestkysten, ikke langt fra Mexico-grensen. Byen er kjent for å ha det fineste været i hele USA. Det er dermed tilnærmet obligatorisk å besøke stranda når du er på besøk. Mission Beach er en av de kjente strendene i byen. Ved siden av stranda ligger en berg-og-dal-bane som helt sikkert vil virke forlokkende på noen. Ferie skal være gøy!

Noe annet som er ganske gøy, i alle fall for ganske mange, er Comic Con. Dette er verdens største messe for tegneserieentusiaster, fantasytilhengere og filminteresserte. Den går av stabelen hvert år i San Diego, som regel i slutten av juli. Har du planer om å overvære Comic Con, må du være tidlig ute med alt av bestillinger. Expedia kan hjelpe til med det meste, for eksempel med å finne hotell i San Diego.

Lei bil for å oppdage omegnen rundt i San Diego

Ved å leie bil i San Diego starter du muligens en serie med opplevelser du vil huske i lang tid fremover. Los Angeles ligger rett nord for San Diego, og er vel verdt et besøk. Malibu, Palm Springs, Santa Barbara og Hollywood er steder som du ofte har sett på tv, og de er spennende å besøke.

Ettersom San Diego ligger så nærme Mexico er selvfølgelig en dagstur til nabolandet også en mulighet. En slik tur kan være svært innholdsrik, og har du hentet ut leiebil i San Diego, ligger alt til rette for å ta turen innom Tijuana. Her er det en del turisme, men i gamlebyen vil du i større grad få en smak av ekte meksikansk historie, kultur, musikk og mat. Det skal sies at dette kan være en tur for de med litt erfaring, og kanskje ikke det første du prøver deg på.

Sats på billig leiebil i San Diego

Veinettet er av solid standard og skiltingen er bra. Du får vite i hvilken fil du skal ligge for å komme dit du vil, god tid i forveien. Expedia ønsker å formidle de beste leiebilavtalene, noe som gjør at du kan få billig leiebil i San Diego for hele eller deler av oppholdet ditt. Du kan samtidig booke hotell og flybilletter til San Diego via Expedias nettsider. Ikke bare dagdrøm om at du sitter bak rattet på en amerikansk muskelbil med vind i håret – bestill i dag og gjør drømmen til virkelighet!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i San Diego County

Hva er den beste prisen på leiebil i San Diego County?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i San Diego County 483 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i San Diego County?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i San Diego County er 494 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet San Diego County?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i San Diego County?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk San Diego County

Utforsk San Diego County med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!