Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Beverly Hills

Reiseguide
Beverly Hills - West Hollywood som viser skilt

Mens du spaserer langs Rodeo Drive eller utforsker de storslåtte herskapshusene i dette området vil du forstå hvorfor kjendisene fortsetter å strømme til denne glamorøse byen i den sørlige delen av California.

Vil du virkelig oppleve hva områdene rundt Hollywood har å by på, bør du reise til Beverly Hills. Denne byen i California, som er kjent som en boltreplass for de rike og berømte, er like populær for sine innbyggere som den er for tingene du kan se og gjøre her.

Før Beverly Hills ble en egen by i 1914 var den en spansk ranch og limabønnegård. Før Hollywoods gullalder hadde startet mot slutten av 1920-tallet, var Beverly Hills allerede et kjendisenes sentrum. Området kalles gjerne 90210 på grunn av sitt berømte postnummer, og det er fremdeles fylt med kjendiser.

Mange drar først innom Rodeo Drive. Dette området, inkludert den tilknyttede gågaten Two Rodeo, byr på luksuriøse shoppingmuligheter. Selv om du bare er ute etter å kikke i vinduene, bør du få med deg synet av alle de luksuriøse moteklærne, smykkene og andre typene varer som er utstilt i dette området.

Du kan dra til det kuperte området nord for Sunset Boulevard for å se imponerende herskapshus, men du vil som regel måtte nøye deg med å studere dem fra hovedporten. Greystone Mansion and Park er ett av unntakene, og du kan utforske dette området gjennom en omvisning. Du vil antakeligvis gjenkjenne deler av huset og hagen, som er blitt brukt som kulisser i en rekke filmer og TV-serier.

I Beverly Hills finner du noen av verdens mest eksklusive restauranter. Du kan slå på stortromma og spise på Mr. Chow eller Spago eller spise på noen av de rimeligere spisestedene.

Vil du unne deg en luksuriøs ferie, kan du overnatte på et av byens kjente hoteller. Beverly Hills Hotel og Beverly Wilshire har i lang tid blitt brukt av kjendiser.

En av de beste måtene å utforske Beverly Hills på er ved å bare rusle langs gatene. Sør-California er solfylt og varmt året rundt, så du kan når som helst spasere rundt i sentrum eller bli med på en omvisning i et av områdets mest kjente hus. Det kan dessuten være du ser et kjent fjes eller to her!

Det er lett å komme seg rundt i sentrum av Beverly Hills til fots, men vil du utforske åsene, bør du vurdere å ta turen hit med bil eller bli med på en organisert tur. Er det ikke for mye trafikk, kan du komme deg til Los Angeles fra Beverly Hills på mindre enn 45 minutter med bil.

Discover neighborhoods in Beverly Hills

Maison 140
Maison 140
3.5 out of 5
140 S. Lasky Drive, Beverly Hills, CA
Prisen er 1 601 kr per natt fra 8. aug. til 8. aug.
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i forretningsområdet og 15 minutters gange unna Rodeo Drive og Westfield Century City. Dessuten ligger Wilshire Boulevard ...
3.8/5Good! (986 anmeldelser)
Super Nice
"Store fine senger. Litt sur dame i resepsjon når vi kom men hun var mer hjelpsommetterhvert. Dyr parkering og depositum vi ikke visste om. Eller veldig bra område, selv om man må kjøre til Alt i LA, så vart det korte kjøreturer her fra til Hollywood west resturantene:)"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2018

Maison 140
SIXTY Beverly Hills
SIXTY Beverly Hills
4.5 out of 5
9360 Wilshire Boulevard, Beverly Hills, CA
Prisen er 2 549 kr per natt fra 30. aug. til 30. aug.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger midt i hjertet av Beverly Hills og 15 minutters gange unna Rodeo Drive og Wilshire Boulevard. Dessuten ligger Melrose ...
3.7/5Good! (988 anmeldelser)
Flott hotell i Beverly Hills
"God service, fine fasiliteter, flott takterasse. Perfekt utgangspunkt til å utforske LA!"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

SIXTY Beverly Hills
The Beverly Hills Hotel - Dorchester Collection
The Beverly Hills Hotel - Dorchester Collection
5 out of 5
9641 Sunset Blvd, Beverly Hills, CA
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 9 480 kr per natt fra 1. sep. til 1. sep.
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Beverly Hills og 3 kilometer unna Rodeo Drive, Sunset Strip og Melrose Avenue. Dessuten ...
4.8/5Exceptional! (623 anmeldelser)
"Luksushotell med stil,hyggelig mottakelse og helt topp personale!Morgenkåpe og tøfler på rommet for de som trenger det 😃Romservice 2 ganger i døgnet 😁 Meget god mat,hotellet har 2 restauranter +flere barer!"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2018

The Beverly Hills Hotel - Dorchester Collection
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Beverly Hills Franklin Canyon Celebrity Home med fantastisk utsikt over canyon
Beverly Hills Franklin Canyon Celebrity Home med fantastisk utsikt over canyon
3060 Franklin Canyon Dr, Beverly Hills, CA
Dette feriehjemmet ligger i Beverly Hills, 3,7 kilometer unna CBS Studio Center og 10 kilometer unna Sunset Strip og Rodeo Drive. Dessuten ligger The Wizarding ...
4.9/5Exceptional! (13 anmeldelser)
My flight was late in the evening and We were able to stay a little longer thank you
"The stay was awesome I wish I had mor time there very accommodating polite staff just couldn’t ask for anything more. Thank you to all"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2021

Beverly Hills Franklin Canyon Celebrity Home med fantastisk utsikt over canyon
Robmar Mansion
Robmar Mansion
5 out of 5
1441 Robmar Dr, Beverly Hills, CA
Denne villaen i luksuriøs stil ligger i Beverly Hills og 5 kilometer unna Sunset Strip, Rodeo Drive og Melrose Avenue. Dessuten ligger Universitetet i California ...
Robmar Mansion
AKA Beverly Hills
AKA Beverly Hills
4 out of 5
155 N Crescent Dr, Beverly Hills, CA
Dette leilighetshotellet ligger midt i hjertet av Beverly Hills og 2 kilometer unna Museum of Tolerance, Rodeo Drive og Wilshire Boulevard. Dessuten ligger Melrose ...
4/5Very Good! (3 anmeldelser)
Great space for a DIY stay
"The space is ample and great for a family - full well stocked kitchen, dining room and living room. Almost no hotel services. No room service, maid service included only once per week, free morning coffee/tea but no other food available (not even fruit). The valet staff were very personable but not ..."

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2019

AKA Beverly Hills
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Beverly Hills

Populære aktiviteter i Beverly Hills

Byer nær Beverly Hills