Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Rose Catalano Curtis på trover

Hoteller i Sogndal

Sogndal, Vestland, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sogndal

Timblalodgen, Anneks
Hodlekve, Sogndal Skisenter, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
2 344 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
Timblalodgen, Anneks
4 Stjerners Feriehus i Slinde
NORNES, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
Die ruhige Lage am Fjord, dennoch günstig für unzählige Ausflüge. Super Ausstattung, sauber und orde

"Die ruhige Lage am Fjord, dennoch günstig für unzählige Ausflüge. Super Ausstattung, sauber und ordentlich. Ein Boot kann mit 5 PS gebucht werden. Holz für den Kamin und Benzin für das Boot wird vom freundlichen Vermieter sofort organisiert. / Äpfel und Sauerkirschen waren unmittelber hinterm Haus ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

4 Stjerners Feriehus i Slinde
4 Roms Overnatting i Sogndal
Kleiv, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
4 Roms Overnatting i Sogndal
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte. Leilighet, 1. Etasje
Hodlekve, Sogndal Skisenter, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
4 493 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte. Leilighet, 1. Etasje
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte. Leilighet, 2. Etasje
Hodlekve, Sogndal Skisenter, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
4 493 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte. Leilighet, 2. Etasje
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte på 240 Kvadratmeter
Hodlekve, Sogndal Skisenter, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
9 035 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
Timblalodgen, ny Luksuriøs Hytte på 240 Kvadratmeter
4 Stjerners Feriehus i Slinde
NORNES, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
sehr großer Garten, in einer ruhigen Bucht gelegen, viel Natur zum Wandern

"sehr großer Garten, in einer ruhigen Bucht gelegen, viel Natur zum Wandern"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

4 Stjerners Feriehus i Slinde
2 Roms Overnatting i Fjærland
Jordal, Sogndal, Sogn og Fjordane (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Fjærland
Timblalodgen
4 out of 5
Hodlekve Kulvert, Sogndal, Sogn og Fjordane
875 kr
per natt
31. mar.–1. apr.
3/5 (4 anmeldelser)
Flott hytte og beliggenhet

"Veldig flott hytte som er finere enn på bildene. Vi leide begge etasjer, da vi skulle være 17 stk, totalt er det plass til 22. Fint med direktenummer til noen som hjelper med henvendelser, vi tok kontakt 2 ganger og fikk løst det. Hytten ligger ca 2 km fra Skisenteret og 15 min fra sentrum. Veldig ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Timblalodgen
Vesterland Feriepark Cabins & Apartments
3 out of 5
Vesterland, Sogndal
1 170 kr
per natt
31. mar.–1. apr.
4.1/5Very Good! (53 anmeldelser)
Vesterland- hytter med enestående god standard

"Vesterland er uten tvil det beste stedet jeg har overnattet på, av typen hytteanlegg. Moderne hytter med alt av utstyr, gode store rom, peis og gratis ved. I tillegg er det gratis adgang til svømmebasseng, og de har en hyggelig kafe. Beliggenhet er meget sentral i Kaupanger, likevel et stille område. ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. nov. 2019

Vesterland Feriepark Cabins & Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sogndal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sogndal

Hotell Sogndal: Sogndal er en by i Sognefjorden, og som har i underkant av 4000 innbyggere. Siden byen er såpass liten, er det begrenset med hoteller i Sogndal. Du finner ikke virkelig billige hoteller eller luksushoteller i byen, men det er allikevel noen hoteller å velge mellom.

Et par av hotellene ligger plassert i sentrum av byen, og egner seg godt for de som bare vil slappe av og nyte livet i Sogndal. Er du imidlertid på jakt etter mer fred og ro, kan hotellet som ligger godt utenfor sentrum være et alternativ. Standarden på hotellrommene er god, og de fleste rommene har WiFi og kabel-TV. Prisnivået er relativt høyt på hotellene, spesielt i høysesongen.

Sogndal: nærhet til Norges vakreste fjord

Sogndal ligger på Vestlandet, med umiddelbar nærhet til en av Norges vakreste fjorder – Sognefjorden. Fjorden er Norges dypeste og lengste fjord med sine 205 km, og er i tillegg verdens lengste åpne fjord. I fjorden finner du flere av Norges største attraksjoner, som isbreer, flotte fossefall og fantastiske stavkirker. Fra Sogndal går det fjordcruise du kan bli med på, som lar deg oppleve Sognefjorden på den aller beste måten.

Severdigheter

Det er kanskje ikke så mye å se i selve sentrum av Sogndal, men området hvor byen ligger byr på mange skatter for besøkende turister. En av de mest populære severdighetene i området, er Kaupanger stavkirke. Dette er en av de eldste kirkene i landet, og den ligger spektakulært til med flott utsikt og blant vakker natur. Anestølen er en annen populær severdighet, en støl som representerer norsk seterkultur med geiter. Dette er en av få gjenværende støler som fortsatt brukes daglig.

Aktiviteter

Nigardsbreen, som er en arm av Jostedalsbreen, er en fantastisk og tilgjengelig isbre som turister ofte benytter sjansen til å se når de er i Sogndal. Fra parkeringsplassen i nærheten av isbreen kan du enten gå eller ta båt til selve isbreen. Vi anbefaler deg å gå til isbreen og ta båt tilbake, siden gåturen er en opplevelse i seg selv. Det er muligheter for å bli med på guidede turer, hvor du lærer mer om området og selve isbreen. Etter å ha vært på isbreen kan det passe fint med en tur til Norsk Bremuseum, hvor du blant annet kan se en flott film om alle isbreene i området. I tillegg vil du lære mer om isbreene, klimaet og hvordan disse påvirker hverandre. I museet er det også laget en isbre du kan gå inn i, for å gi deg en følelse av hvordan det er å være under en isbre.

Hvis du reiser med barn, er det vanskelig å komme unna en tur til Vesterland Leikeland i Sogndal. Lekelandet egner seg for barn fra 1 til 14 år, og inneholder blant annet et stort klatrestativ med sklier, tuneller, labyrinter, ballkanoner og en ballbinge.

Sogndal Skisenter

Besøker du Sogndal i løpet av vinteren, byr Sogndal Skisenter på et 1200 meter langt skitrekk med fire nedfarter. Det er 3,5 kilometer med preparerte bakker, i tillegg til mange steder hvor man har mulighet til å kjøre i løssnø. Fra toppen av trekket er det bare en halvtime å gå til toppen av Blåfjell, og nedkjøringen fra Blåfjell er rett og slett helt fantastisk.

Hotellbestilling: Sogndal

Søk etter et hotell i Sogndal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sogndal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Sogndal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sogndal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sogndal for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sogndal. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sogndal.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Sogndal

Flere reisealternativer