Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Neha Gogate på trover

Hoteller i Luster

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Luster

Walaker Hotel
3 out of 5
Solvorn vegen 324, Solvorn, Luster, Sogn og Fjordane
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 850 kr per natt
27.85 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Idylliske Walaker hotell

"Ble ved innsjekking litt skuffet da jeg fikk opplyst at rommet vårt lå i et nybygg ved siden av hovedhuset. Fikk imidlertid oppgradert til fint gammelt rom i hovedbygningen med sjøutsikt. Nydelig fire retters middag og et flott frokostbord, kombinert med veldig hyggelig betejening gjorde at vi fikk ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2019

Walaker Hotel
Nigardsbreen Lodge
2.5 out of 5
Jostedal, Luster, Sogn og Fjordane
Hent priser
15.75 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)

"Ble tatt i mot av hyggelig og glad vertinne som ga oss et rom med utsikt over Nigardsbreen. Hun ga oss også tips om å ta oss en tur inn til Bergsetbreen. God hjemmelaget mat. Det var et perfekt opphold over to dager"…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2017

Nigardsbreen Lodge
Lyngmo Gjestehus
3 out of 5
Lyngmo 21 A, Hafslo, Luster
Prisen er 1 082 kr per natt
27.99 km fra sentrum
Lyngmo Gjestehus
Lyngmo Hytter
3 out of 5
Lyngmo 21 B, Hafslo, Luster
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 599 kr per natt
27.99 km fra sentrum
Lyngmo Hytter
Turtagrø Hotel
Fv55 340, Luster
Prisen er 2 130 kr per natt
19.16 km fra sentrum
Turtagrø Hotel
BesteBakken
MOBAKKEN 20, Luster
Hent priser
27.25 km fra sentrum
BesteBakken
4 Roms Overnatting i Skjolden
Unnamed road, Luster, Vestland
Hent priser
10.41 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Fantastisch

"Dieses Ferienhaus gehört zum Besten, was wir je gemietet haben. Die traumhafte Lage über dem Fjord, die großzügige, helle Architektur, das nagelneue Equipment, die top ausgestattete Küche, die Sauberkeit, die schönen Badezimmer. Unser Statement bei der Abreise: Wir kommen wieder.."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2017

4 Roms Overnatting i Skjolden
Tørvis Hotell
2.5 out of 5
Marifjøra, Luster
Hent priser
18.48 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (57 anmeldelser)

"Et idyllisk hotell med mye sjel"…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Tørvis Hotell
3 Roms Overnatting i Luster
Aasen, Luster, Vestland
Hent priser
8.06 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Luster
7 Person Ferie Hjemme i Skjolden
HAVRABERG 214, Luster, Vestland
Hent priser
13.64 km fra sentrum
5/5Exceptional! (14 anmeldelser)
Wonderful place to stay

"Great view in both sunny and cloudy weather. The house is completely furnished, everything you need is there. Its quiet, cosy and warm. Owner is very friendly and easy going. Had a wonderful stay!"…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

7 Person Ferie Hjemme i Skjolden
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Luster
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Luster

Hotell Luster:Overnatting i Luster er rimelig, til tross for at det ligger midt i et av stedene på Unescos verdensarvliste – Sognefjorden. Billige hotellrom i Luster er tilgjengelige både sommer og vinter, du finner også fjordhytter, gårdsovernatting og gjestehus. Rett i nærheten er det camping, pensjonat og vandrerhjem. Hvis du er ute etter litt mer komfort, er det godt om hoteller i alle kategorier i området rundt Hjelle.

Luster overnatting – en fjord og tre nasjonalparker

Sognefjorden er ikke bare Europas vakreste, men også lengste fjord. Ikke mindre enn tre nasjonalparker strekker seg inn i Luster - Breheimen, Jostedalsbreen og Jotunheimen. Indre del av Sognefjorden heter Lustrafjorden. Du kommer hit med fly via Bergen Flesland, der det er størst sjanse for å få billige flybilletter til Luster og resten av Sognefjorden. Sogndal Lufthavn er også en mulighet. Det er enkelt å leie bil i Luster, eller komme hit med egen bil, buss, tog, eller ekspressbåt. Rundturer og pakketurer til Luster og Sognefjorden får du fra Oslo og Bergen.

Bygdene i Luster

Luster er en vidstrakt kommune bestående av mange bygder, hver med sitt særpreg. Det er en god ide å ta landeveien fatt, gjerne på sykkel, så får du frisk luft og trim på kjøpet. Gaupa er kommunesenteret, her finner du de fleste servicetilbudene. Veitastrond er en rik jordbruksbygd, med geitehold som spesialitet. Solvorn er en av de best bevarte bygdene, vidgjeten for sine vakre gamle hus. Marifjøra har også flotte bygninger fra den tiden sjøveien var den eneste måten å ta seg frem på i den lange fjorden.

Bygda Luster – helsebringende og historisk

Bygda Luster ligger også ved fjorden. Den har en lang historie, bygda er kjent helt fra 1200-1300 tallet da den ble sagt å være sete for kongens sendebud til Island. Dale Kirke i Luster er en steinkirke fra 1240-tallet. Verdt å se! Luster har lenge også vært kjent for sine helsebringende omgivelser, og tuberkulosesanatoriet Luster Sanatorium var i drift her fra 1902-1958. I flere hundre år før dette var Luster et kjent sted for overklassens turister fra inn og utland som dro hit på kur og tur. Nok en skatt på Unescos liste er verdens eldste stavkirke – Urnes stavkyrkje. Den må du selvfølgelig få med deg!

Fjellturer og brevandring

Jostedalsbreen Nasjonalpark er nok den mest spektakulære av de tre nasjonalparkene ved Luster. Hvis du bare har tid til én isbre - legg turen hit, spesielt om sommeren. Breen er lettest tilgjengelig fra Luster og dekker nesten halvparten av nasjonalparken. Den er den største isbreen på det europeiske fastlandet. Jostedalsbreen og parken gir deg følelsen av å gå fra en årstid til en annen i løpet av en kort fottur. Du begynner i en frodig dal, går via karrige fjell og opp på eller ved isbreen. I Luster finner du arrangører av for guidede turer og brevandringer samt et nasjonalparksenter. Skal du velge ett reisemål i fjord- og fjellnorge - velg Luster!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Luster?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Walaker Hotel et av de beste valgene for turen din. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre muligheter for reisen din er Gaupnetunet Hotell og Hytter og Nes Gard.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Luster hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Luster.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Luster?
Tørvis Hotell er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Luster?
Basert på reisestatistikken vår er Eikum Hotell er et populært overnattingssted 3 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Tørvis Hotell er også et bra alternativ for skiferien. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Sogn Skisenter.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Luster?
Luster har mye å tilby sine besøkende, blant annet isbreene og kirkene. Denne byen kan også friste besøkende med en bortgjemt beliggenhet og en rikholdig kultur. I Luster kan du velge mellom 36 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Luster?
Jostedalsbreen National Park, Sognefjorden og Molden er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Urnes stavkirke og Drivandefossen.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Luster?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Luster er 959 mm.

Nylige anmeldelser i Luster

Flere reisealternativer