Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Voss

Voss, Vestland, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Voss

Voss Hytte med Utsikt- Bavallen
208 Bavallsvegen, Voss, Hordaland (county)
2 831 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
Voss Hytte med Utsikt- Bavallen
8 Person Ferie Hjemme i Skulestadmo
GOLFPARKEN 7, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
8 Person Ferie Hjemme i Skulestadmo
Stor Flott Hytte på Hele 225 m2 på Voss med 3 Leiligheter
3 Roms Overnatting i Voss
Dyrvedalsvegen, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Voss
2 Roms Overnatting i Vossestrand
Oppheimsvegen 162, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Vossestrand
Oppheim Apartments
3 out of 5
162 Oppheimsvegen, Voss, Hordaland
Hent priser
3/5 (1 anmeldelse)
Monolocale comodo ma...

"Era presentato come monolocale con angolo cottura, quindi, non essendoci ristoranti o locali in cui poter mangiare nei dintorni, ci siamo procurati del cibo da cucinare. Appena accesa la piastra a induzione, si è sentito un botto, come un rumore di contatore che salta. Da quel momento non abbiamo ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2018

Oppheim Apartments
Myrkdalen Hotel
Myrkdalen, Torggata 14, Voss
Hent priser
Myrkdalen Hotel
Stalheim
3 out of 5
N-5715STALHEIM NORWAY, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
3.3/5 (3 anmeldelser)

"Como positivo desde la habitación teníamos unas vistas espectaculares y tienen un salón de estar muy acogedor tipo antiguo. El personal es muy amable. Como negativo nos resultó un poco caro y las almohadas resultaban bastante incómodas, muy planas."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Stalheim
Oppheim resort- pure luxury
3 out of 5
Oppheimsvegen 162, Voss
Hent priser
3.4/5 (5 anmeldelser)

"Grunnet elektriske problemer på stedet ble vi omplassert til nytt sted på Voss, det passet perfekt!"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2018

Oppheim resort- pure luxury
Store Ringheim Hotell og Restaurant
4 out of 5
Mølstervegen 44, Voss
2 330 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.7/5Exceptional! (36 anmeldelser)
Anbefales å bo jer

"Kjempehyggelig vertskap fra innsjekk til utsjekk Fikk tidligere frokost pga jobbmøte! God mat Her skal jeg bo igjem"…"

Anmeldelse skrevet 18. des. 2019

Store Ringheim Hotell og Restaurant
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Voss
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Voss

Hotell Voss: Voss er et lite sted, så det finnes ikke så mange overnattingssteder her. Om du er ute i siste liten kan det være vanskelig å finne ledige hotellrom, men da kan du heller satse på å overnatte på et hotell eller en annen type overnattingssted i for eksempel Ulvik eller Bergen.

Voss: Utendørs aktiviteter i ville og vakre omgivelser

Allerede for flere tusen år siden bosatte jegere seg i dette området, som kunne by på gode forhold for jakt, fiske og jordbruk. Det var likevel først på 1800-tallet at stedets utvikling virkelig tok fart og det ble bygget flere industribedrifter her. Under 2. verdenskrig ble senteret Vossevangen bombet, men bygda ble bygget opp igjen og er i dag et trafikknutepunkt og et populært skisted. De fleste turistene velger å dra hit om vinteren, men også om sommeren finnes det nok av aktiviteter å drive med i dette området.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Voss

Blant attraksjonene på Voss finner du Finnesloftet, som ligger like vest for jernbanestasjonen. Denne interessante trebygningen ble bygget rundt år 1300 og er en av landets eldste profane bygninger. Det arrangeres omvisninger her for grupper, men forhåndsbestilling kreves.

En annen attraksjon du kan få med deg når du først har bestilt rom på et av dette områdets hoteller, er Voss Folkemuseum, hvor du blant annet kan se et tun slik det opprinnelig var for flere århundrer siden samt gamle gårdsbygninger fra 1500–1800-tallet. Museet har i tillegg ulike samlinger med til sammen rundt 20 000 historiske gjenstander.

Voss er likevel kanskje mest kjent for de gode forholdene for å drive med ulike typer aktiviteter som tilbys her. Om sommeren kan du for eksempel prøve rafting, hoppe i fallskjerm, spille en runde golf eller ta deg en fot- eller sykkeltur i dette vakre området. Er du på Voss om vinteren, kan du stå på ski i et av de to alpine skianleggene her, eller du kan gå langrenn i anlegget i Herresåsen eller bli med på en guidet tur på truger i det vakre vinterlandskapet.

Mat og uteliv

Det finnes nok av spisesteder i sentrum av Voss, og du kan velge å spise alt fra italienske til japanske retter her. Vil du prøve noe som er spesielt for dette området, kan du bestille smalahove fra en av restaurantene som serverer tradisjonelle vestlandske retter.

Det finnes få utesteder på Voss, så utelivet er ikke det livligste. Under Ekstremsportveko hver sommer våkner imidlertid hele området til liv, og det arrangeres ulike konserter i tillegg til de mange sportslige konkurransene.

Dra på shopping fra ditt hotell på Voss

Du finner de viktigste butikkene i Voss sentrum, og selv om utvalget ikke er like stort som i andre større byer, kan du likevel finne det du trenger i handlegaten Vangsgata og i kjøpesenteret på Haugamoen. I sentrum kan du dessuten finne suvenirer og lokalproduserte varer som du kan ta med deg tilbake til ditt overnattingssted når shoppingrunden er over.

Hotellbestilling: Voss

Søk etter et hotell i Voss. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Voss ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Voss.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Voss. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Voss for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Voss. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Voss.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Voss

Flere reisealternativer