Voss

Hoteller i Voss

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Voss

Voss Hytte med Utsikt- Bavallen
208 Bavallsvegen, Voss, Hordaland (county)
2 474 kr
per natt
21. okt.–22. okt.
Voss Hytte med Utsikt- Bavallen
Velkommen til Voss Fjell Hotel
Vinjadalen 58, Hotel, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
Velkommen til Voss Fjell Hotel
Myrkdalen Hotel
Myrkdalen, Torggata 14, Voss
Hent priser
Myrkdalen Hotel
Oppheim Apartments
3 out of 5
162 Oppheimsvegen, Voss, Hordaland
Hent priser
3/5 (1 anmeldelse)
Monolocale comodo ma...

"Era presentato come monolocale con angolo cottura, quindi, non essendoci ristoranti o locali in cui poter mangiare nei dintorni, ci siamo procurati del cibo da cucinare. Appena accesa la piastra a induzione, si è sentito un botto, come un rumore di contatore che salta. Da quel momento non abbiamo ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2018

Oppheim Apartments

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Oppheim resort- pure luxury
3 out of 5
Oppheimsvegen 162, Voss
Hent priser
3.4/5 (5 anmeldelser)

"Grunnet elektriske problemer på stedet ble vi omplassert til nytt sted på Voss, det passet perfekt!"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2018

Oppheim resort- pure luxury
Park Vossevangen
3 out of 5
P.O. BOX 190N 5701 VOSS NORWAY, Voss, Hordaland
Hent priser
3.8/5Bra! (5 anmeldelser)
Bra men noe sliten hotel.

"Hotellet er av et godt og moderne standard men viser preg av å har vært en engang fin tradisjonelt hotel som har vært pusset opp, men ikke altid like gjennomtenkt. Det var noe uryddig noen steder, f.eks rundt gammel innganger som ikke er brukt så mye lenger. Vi synes frokosten var ikke spesielt bra ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2013

Park Vossevangen
Stalheim Hotel
3 out of 5
Stalheimsvegen,131, Voss, Hordaland (county)
Hent priser
Stalheim Hotel
Store Ringheim Hotell og Restaurant
4 out of 5
Mølstervegen 44, Voss
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 130 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.7/5Enestående! (30 anmeldelser)

"Det var lite kvalifisert personale i restauranten slik at forholdet mellom prisnivå og kompetanse på vinog mat sto ikke i forhold til andre hotell i samme klasse."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Store Ringheim Hotell og Restaurant
Vossestølen Hotel
2.5 out of 5
87 Oppheimsvegen, Voss
Hent priser
3.5/5Bra! (24 anmeldelser)
Bra.

"Hotellet lå pent til og det var greit å finne fram dit. Rommet var veldig stort. Det var godt å kunne sitte behagelig på rommet og slappe av etter en lang kjøretur. Standarden er enkel. Sengen var god, vi hadde sofa m/bord + 2 stk stoler!!!! Normalt er det bare 1 stol på dobbeltrom så en person må ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018

Vossestølen Hotel
Lilandtunet Apartments Voss
4 out of 5
970 Vikjavegen, Voss
1 100 kr
per natt
30. okt.–31. okt.
4.1/5Veldig bra! (17 anmeldelser)
Flotte leiligheter

"Hadde booket enkeltrom med en seng, stor var overraskelsen da jeg kom inn og så at jeg hadde fått leilighet med 4 senger, kjøkken og stue!!!"…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Lilandtunet Apartments Voss
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Voss
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Voss

Hotell Voss: Voss er et lite sted, så det finnes ikke så mange overnattingssteder her. Om du er ute i siste liten kan det være vanskelig å finne ledige hotellrom, men da kan du heller satse på å overnatte på et hotell eller en annen type overnattingssted i for eksempel Ulvik eller Bergen.

Voss: Utendørs aktiviteter i ville og vakre omgivelser

Allerede for flere tusen år siden bosatte jegere seg i dette området, som kunne by på gode forhold for jakt, fiske og jordbruk. Det var likevel først på 1800-tallet at stedets utvikling virkelig tok fart og det ble bygget flere industribedrifter her. Under 2. verdenskrig ble senteret Vossevangen bombet, men bygda ble bygget opp igjen og er i dag et trafikknutepunkt og et populært skisted. De fleste turistene velger å dra hit om vinteren, men også om sommeren finnes det nok av aktiviteter å drive med i dette området.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Voss

Blant attraksjonene på Voss finner du Finnesloftet, som ligger like vest for jernbanestasjonen. Denne interessante trebygningen ble bygget rundt år 1300 og er en av landets eldste profane bygninger. Det arrangeres omvisninger her for grupper, men forhåndsbestilling kreves.

En annen attraksjon du kan få med deg når du først har bestilt rom på et av dette områdets hoteller, er Voss Folkemuseum, hvor du blant annet kan se et tun slik det opprinnelig var for flere århundrer siden samt gamle gårdsbygninger fra 1500–1800-tallet. Museet har i tillegg ulike samlinger med til sammen rundt 20 000 historiske gjenstander.

Voss er likevel kanskje mest kjent for de gode forholdene for å drive med ulike typer aktiviteter som tilbys her. Om sommeren kan du for eksempel prøve rafting, hoppe i fallskjerm, spille en runde golf eller ta deg en fot- eller sykkeltur i dette vakre området. Er du på Voss om vinteren, kan du stå på ski i et av de to alpine skianleggene her, eller du kan gå langrenn i anlegget i Herresåsen eller bli med på en guidet tur på truger i det vakre vinterlandskapet.

Mat og uteliv

Det finnes nok av spisesteder i sentrum av Voss, og du kan velge å spise alt fra italienske til japanske retter her. Vil du prøve noe som er spesielt for dette området, kan du bestille smalahove fra en av restaurantene som serverer tradisjonelle vestlandske retter.

Det finnes få utesteder på Voss, så utelivet er ikke det livligste. Under Ekstremsportveko hver sommer våkner imidlertid hele området til liv, og det arrangeres ulike konserter i tillegg til de mange sportslige konkurransene.

Dra på shopping fra ditt hotell på Voss

Du finner de viktigste butikkene i Voss sentrum, og selv om utvalget ikke er like stort som i andre større byer, kan du likevel finne det du trenger i handlegaten Vangsgata og i kjøpesenteret på Haugamoen. I sentrum kan du dessuten finne suvenirer og lokalproduserte varer som du kan ta med deg tilbake til ditt overnattingssted når shoppingrunden er over.

Hotellbestilling: Voss

Søk etter et hotell i Voss. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Voss ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Voss.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Voss. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Voss for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Voss. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Voss.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Voss